2013-12-10
 18:56:00

Otäck tisdag eftermiddag!

Lilla pluttisen
 
 
Idag när vi kom hem åt vi lite grann och så började jag ta på flickorna sina lussekläder. Sen sprang jag in lite snabbt på toa och Pontus följde efter som vanligt. Men så vände jag mig om och såg hur han bara föll ihop på golvet och började skaka. Jag trodde först han busade när han "la sej ner på golvet", men sen när jag såg hur han krampade förstod jag vad det var frågan om =/
 
Flickorna fick panik och började gråta, dom frågade om han skulle dö så jag försökte lugna dom så gott det gick. Men jag kände mig helt maktlös så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag bar in honom i hans säng iaf och så ringde jag SOS alarm.
 
Dom frågade om han hade feber så jag kände i hans panna, och ja han var ganska varm. Det måste ha gått riktigt fort för honom att få feber för dagispersonalen verkar inte ha märkt någon skillnad i hans beteende o så, han har tydligen härjat o busat ute i skogen idag. Och när vi kom hem var han precis som vanligt, lite trött kanske men det trodde jag kunde bero på skogsutflykten :)
 
SOS skickade en ambulans och strax efter att vi hade lagt på ringde jag till Daniel o berättade vad som hade hänt. Han blev så klart jätteorolig han med.
 
Ambulanspersonalen tittade till honom lite, tog tempen o så. Och efter en stund piggnade han till och kunde svara på lite frågor :) Sen fick han en nalle av dom som han ligger o håller om nu.
Lilla pluttisen!


Lotta - Mamma till Filippa <3
PUBLICERAT: 2013-12-11, 11:12:13 | URL: http://vittlantligt.blogg.se

Usch va otäckt! Skönt att allt gick bra iaf, lilla Pontus

Svar: Ja usch, jag hoppas det här var sista gången han fick det... Ja det tycker jag också :) Kram
Soffiloffis


MATILDA
PUBLICERAT: 2013-12-13, 00:23:51 | URL: http://matildays.forme.se

söt bild!

Svar: Tack :)
Soffiloffis



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: