2016-11-17
 15:26:22

Tre gånger =/

 
 © Soffiloffis
 
 
 
Häromdagen åkte vi till Borlänge för barnen behövde nya vinterskor. Och när vi ändå var där gick vi in på Lager 157 och köpte lite kläder till hela familjen. Väl i kassan krånglade det när vi skulle betala så vi fick inte ut något kvitto. Tydligen hade det blivit så för andra kunder också och då hade summan reserverats hos banken men sen hade Lager 157 inte fått betalt för varorna ändå och gått miste om tiotusentals kronor, så dom var lite oroliga att det skulle bli likadant den här gången.
 
Så vi försökte en gång till medan kassörskan pratade med någon tekniker i telefon, men det blev samma sak då med. Tredje gången verkade det bli lika igen men tillslut fick vi ut ett kvitto iallafall. Sen såg vi på internetbanken att summan var reserverad tre gånger och tänkte att dom drar väl bara en gång och så försvinner väl dom andra två reservationerna. Men för en stund sen ringde Daniel till mig och berättade att summan har dragits två gånger och en är fortfarande reserverad! :(
 
Jag ringde till banken nyss men dom kunde inte göra något utan sa att jag skulle kontakta butiken. Så Daniel ringde upp butiken och då skulle tjejen han pratade med prata med sin chef och sen skulle dom lösa det o ringa upp Daniel igen. 
 
Gaah vilket strul det blev! 
Hoppas vi får tillbaks våra pengar nu iallafall! 
 
Annars är jag på jobbet just nu, snart dags o gå hem o sen hämta barnen :)
 
 
Kram


millla
PUBLICERAT: 2016-11-17, 22:04:09 | URL: http://millaochfiddesrese.blogg.se

Drygt med sånt strul.
Hur är deras barnkläder i strl?
Bra kvalitet å så?
Aldrig handlat nå där än te mej själv för många många år sedan.

Svar: Jupps inget vidare, men det löste sej iaf :) Jag tycker deras barnkläder är bra, med bra kvalitet o så. Det brukar ofta vara "ta tre för 100:-" och det är ju inte helt fel :)
Soffiloffis



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: