2021-01-31
 12:44:25

Söndag :)

 © Soffiloffis
 
 
Igår jobbade jag igen, och eftersom det var så kallt ute (-15 grader när jag åkte till jobbet) så stannade många kvar inne på Romme och åt eller fikade istället för att åka i backarna, så det var mer o göra än någonsin. Sen fick jag vara på en annan avdelning också på förmiddan :)
Nu i veckan kommer jag jobba både på torsdag och söndag, tidigare har det bara varit en dag i veckan. Sen vecka 7,8 och 9 kan det bli fyra dagar i veckan, tror det är sportlovsveckor då :)
 
När jag kom hem tog vi det lite lugnt o spelade minecraft och sen åt vi senare på kvällen.
Idag vet jag inte vad vi ska göra, bara vara hemma o ta det lugnt tror jag. Och imorron är det skoldags för barnen igen.
 
Hörs sen
Kram
 
2021-01-29
 22:26:38

Fredag :)

 © Soffiloffis
 
 
Idag var jag till tandläkaren med Pontus, dom har ju stängt tandläkarmottagningen här i Grängesberg så vi fick åka till Ludvika den här gången. Och jag visste inte att man skulle ringa på en klocka för att checka in, den syntes knappt inne i ett hörn, så vi stod där o väntade en bra stund innan tandhygienisten kom o hämtade oss :)  Det gick bra iaf, han fick en ny tid för vanlig undersökning i mars också :)
 
Annars är det jobb för min del imorron. Hoppas det kommer gå bra :)
Jag ska väl snart gå o lägga mej...
 
Veckan har flutit på som vanligt, tjejerna går fortfarande i skolan varannan dag, och de dagar dom är hemma får dom hemuppgifter att göra enligt schemat.
Jag har sökt lite jobb, det finns inte så mycket att söka häromkring just nu, men några ansökningar blev skickade iaf :) Och om några dagar ska jag skicka in ansökan till skolan också, jag hoppas verkligen att jag kommer in, det skulle vara så kul!
 
Hörs sen
Kram
 
 
 
2021-01-19
 10:04:19

Tisdag...

 
Romme Alpin är liiite större än vad jag trodde innan jag kom dit :)
 
 
 
I söndags jobbade jag mitt andra skift på Romme, och det gick bra.
Det var massor med gäster så vi hade mycket att göra hela dagen. Det värsta är att jag får skitont i ryggen och fötterna varje gång. Golvet blir svinhalt när det blir blött så jag har märkt att jag går jättekonstigt där inne för att inte halka omkull =/  Jag tror jag måste köpa andra skor som inte är lika hala som dom jag har nu, det skulle min kollega också göra för hon hade samma problem som mig :)
 
Annars går tjejerna i skolan varannan dag den här veckan också, sen nästa vecka vet jag inte hur det blir, om dom ska dit som vanligt eller om det blir samma då med? Det visar sig väl :)
 
Daniel har blivit utlånad till en annan avdelning på ABB sedan strax innan jul, så nu är han på Kärnan. Tidigare har han ju varit på plåtverkstan.
 
Imorron ska vi till Falun med flickorna och träffa njurläkaren.
Sen på söndag blir det jobb för mig igen :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-01-10
 17:36:38

Söndag :)

 © Soffiloffis
 
 
Idag jobbade jag första dagen på Romme Alpin och det gick bra. Det var mycket att göra hela dagen så på slutet hade jag ont i precis hela kroppen. Känner mig som en 90-åring just nu.
 
Jag kom hem vid 16.30-tiden och då stod Daniel o lagade mat. Så vi åt för en liten stund sen och om några timmar ska barnen göra sig klara för sängen för imorron är det skoldags igen.
Pontus kommer gå i skolan som vanligt, men Isabelle och Julia kommer gå varannan dag precis som innan jullovet. Enda skillnaden är att de kommer ha sina ämnen enligt schema även fast de är hemma, innan jul fick de göra sina skoluppgifter när som helst under dagen.
 
Jag fick nyss veta att en av mina gamla arbetskamrater på Text o Bild har gått bort :'(
Hon gick nog nyss i pension så hon kan ju inte ha varit så gammal, runt 64 nånting skulle jag tro?
Hoppas hon har det bättre där hon är nu iaf =/
 
Hörs sen
Kram