2021-06-16
 18:05:39

Onsdag :)

Pontus har badat, 2018 eller 2019 :)
 
 
Igår förmiddag åkte Isabelle o Julia hem till Saga och så sov dom kvar där.
Sen på eftermiddan ringde Noa o frågade om Pontus ville leka, och det ville han. Så Noa kom med cykeln fram till byn och mötte upp Pontus och så cyklade dom tillbaks till västra igen :) Sen var han där i några timmar innan Thomas skjutsade hem honom.
 
Idag på eftermiddan gick jag o Pontus ut o gick/cyklade igen.
Vi kom nyss in, och om en stund kommer flickorna hem :)
 
Daniel är på jobbet, få se vilken tid han kommer hem idag :)
 
Förhoppningsvis blir det badväder till helgen så vi kan ta första doppet för i år.
Hörs sen
Kram
 
2021-06-01
 20:07:10

Tisdag :)

 
 
Nu på eftermiddan när barnen hade slutat skolan tänkte jag o tjejerna gå ner till gymmet och träna eftersom det var sagt att dom skulle öppna igen denna vecka. Men när vi kom ner satt det en lapp på dörren att det fortfarande var stängt, för dom var inte klara med renoveringen än =/
 
Så då bestämde vi oss för att ta en promenad istället. Vi tog med Pontus (som ville ha cykeln med sig) och gick mot västra och mötte upp Saga. Sen gick vi vid gruvområdet när tjejerna kom på att dom ville gå till Disponentparken. Så då gjorde vi det.
Julia ville gå till Björkås, så vi tog gamla cykelvägen från västra dit och så skiljdes vi åt när vi kom fram  för jag o Pontus ville gå hem. Nu sitter vi här hemma och är helt slut båda två :D
Det blev en lite längre promenad än vi hade räknat med.
Flickorna borde komma hem snart dom också :)
 
Annars rullar veckodagarna bara på som vanligt.
Flickorna går i skolan varannan dag och har hemmastudier resten. Och Pontus går i skolan som tidigare. Nästa vecka har dom skolavslutning, men för flickorna blir avslutningen hemifrån via datorn och för Pontus blir det bara för elever och lärare på skolan.
 
Hörs sen
Kram
 
 
Bild från förra gången vi gick den vägen :)
© Soffiloffis