2022-04-30
 22:12:00

Lördag, sista april

© Soffiloffis
 
 
Idag på kvällen åkte vi ut med bilen en sväng :)
På vägen hem åkte vi förbi vid Saxdalen o kikade på brasan. Men den hade nästan brunnit ut så vi fortsatte hemåt.
 
Jag ska strax hjälpa Julia o färga håret :) Hon ska bli blondin nu, hoppas det blir bra :)
Sen imorron ska jag färga mitt hår också, blåsvart får det bli nu. Jag har inte haft det sen jag o Daniel träffades tror jag så det blir lite ovant :D Fåse hur det blir... :P
 
Hörs sen
Kram
 
 
2022-04-27
 08:06:55

Onsdag!

© Soffiloffis
 
 
Igår åkte vi in till stan på eftermiddan. Först blev det Stadium där vi köpte nya skor till hela familjen :)
Alla blev nöjda o glada :D
 
Sen när det var klart gick vi in på Coop och storhandlade. Skönt o ha det gjort :)
 
Nu är barnen i skolan, Daniel är på jobbet och jag försöker ringa AF men det är inte det lättaste. Jag kommer fram till nån telefonsvararröst som säger att det är många som ringer just nu, sen efter nån sekund säger hon att kundtjänsten är stängd och så läggs det på. Får försöka igen om en stund kanske :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
2022-04-26
 15:00:00

Konstigt...

© Soffiloffis
 
 
Idag skulle dom ha ringt från bouppdelningen men jag hörde inte ett pip. Jag skrev till advokaten när jag fick brevet att jag ville vara med och han bad om mitt telefonnummer så han skulle kunna ringa upp mig så jag skickade det o han tackade men sen hörde han inte av sig ändå :S WTF?! Först tänkte jag att jag kanske hade missuppfattat och att det var jag som skulle höra av mig, men jag gick in och kollade mailet igen och han skrev bokstavligen att han skulle ringa så jag satt o väntade i flera timmar helt i onödan :/
 
Jag fick schema och instruktioner inför högskoleprovet idag. Så nu blev jag lite nervös! Det börjar närma sig :D
 
När flickorna kom hem frågade vi varför en av dom fick frånvaro från NO-lektionen idag, då berättade hon att läraren hade låst ut henne. Läraren hade tittat på henne och sen hade hon stängt dörren och låst den mitt framför näsan på henne! Alltså, varför gör man så? Det är tydligen inte första gången hon gör så heller...
Jag sa åt henne att hon får ta upp det med mentorn imorron för hon ska ju inte behöva missa lektioner för att läraren är sur på henne (eller vad det nu är)!
 
Annars har dagen rullat på som vanligt.
Men strax ska vi åka och handla.
Barnen behöver nya skor så vi ska in på Stadium också :)
 
Hörs sen
Kram
 
2022-04-22
 09:44:00

Fredag :)

© Soffiloffis
 
 
Idag har jag föreläsning med Clockwork. Vi skulle ha haft den i måndags men eftersom det var röd dag då så flyttade dom den till idag istället. Hoppas dom går igenom hur hemuppgifterna ska göras för på en av dom jag fick fattar jag inte vad jag ska göra. Det är inga riktiga uppgifter utan mer att jag ska fundera ut saker om mig själv för mig själv... annars lär jag nog fråga :D
 
Nu när jag kom upp hade jag fått mail från antagning att jag skulle kontrollera mina uppgifter och allt verkar stämma så då är det bara o vänta och se :)
Hoppas hoppas... :)
 
Om några dagar kommer dom ringa mig från min pappas bouppteckning också. Lite nervöst!
 
Hörs sen
Kram
 
 
2022-04-21
 11:31:00

Torsdag...

© Soffiloffis
 
 
Idag vid 10-tiden ringde min handläggare på Clockwork och undrade var jag var, vi skulle ha möte i stan typ då. Men jag hade ingen aning och frågade om det gick bra att vi tog det över telefon den här gången och det var inga problem som tur var. Sen visade det sig att jag inte har fått någon individuell planering än (hon hade skickat den men den verkar inte ha kommit fram) så det var därför jag inte visste om det. Skönt att det löste sig iaf, och nu har jag fått både planering, hemuppgifter och länk till föreläsning imorron m.m. :)
Lite pinsamt när det blir så där!
 
Annars har ju barnen påsklov nu, härligt :)
 
Nu ska jag göra lite hemuppgifter då, sen söka lite fler jobb.
 
Hörs sen
Kram
 
 
2022-04-11
 11:26:00

Måndag :)

Barnen när dom var små <3
© Soffiloffis
 
 
Nu har jag haft första föreläsningen med Clockwork.
Det gick bra, det var ungefär som sist jag var där förrutom att de individuella samtalen kommer ske via videolänk =/ Räcker det inte med vanliga telefonsamtal? Måste man se varandra för att det ska funka? Jag gillar verkligen inte att vara med på film/foto, känner mig så obekväm framför kameran =/
 
Annars försöker jag lära mig C++, det är svårt men det går framåt iaf :)
Daniel hade gått en sån kurs strax innan vi träffades så han hade boken kvar, perfekt ju!
 
Sen tog vi upp min mormor o morfars gamla matsalsbord i helgen, det blev mycket finare. Så det bordet vi hade innan åkte ner i källaren istället.
 
Hörs sen
Kram
 
 
2022-04-06
 14:40:00

Onsdag!

© Soffiloffis
 
 
 
Igår åkte jag iväg o lämnade blodprov.
Sen för en liten stund sen ringde en läkare upp som var jättesur först och undrade vad problemet var eftersom mina prover ligger högt, hur ska jag kunna veta det (det är ju han som är läkaren)! Han frågade om jag glömmer att ta medicinen ofta (det gör jag inte) och sen om jag äter hälsokost (det gör jag inte heller), vad jag jobbar med och hur jag försörjer mig osv. Vad spelar det för roll?! Men när jag sa att jag är född utan sköldkörtel blev han iaf lite trevligare av nån anledning. Han ska ringa upp om en stund igen, men vafan alltså?!
 
Senare idag på eftermiddagen ska Isabelle till tandläkaren så jag fick fråga mamma om skjuts så jag kan följa med eftersom Daniel jobbar då. Hon ska laga ett hål i en tand. Hoppas det kommer gå bra.
 
På fredag ska jag iaf iväg till Clockwork.
Annars måste jag försöka öva lite mer på Högskoleprovet, särskilt mattedelen!
 
Vi ska förresten få nya soptunnor här och börja sopsortera. Det verkar ju jättekrångligt! Det följde till och med med en bruksanvisning där det står var man ska lägga allt.
 
Aja hörs sen
Kram