2021-04-30
 09:44:21

Valborg 2021

Bild från 13 reasons why
 
 
I förrgår såg jag klart på senaste säsongen av 13 reasons why på Netflix, sorgligt som bara den. Jag hade inte riktigt räknat med att det skulle sluta så... tårarna bara sprutade.
 
Sen igår hade jag huvudvärk deluxe så jag la mig på sängen på förmiddan och försökte vila bort den men det funkade inte alls. Fick lov o kräkas tillslut, men inte ens det hjälpte =/
Avskyr de dagar när jag får sån där huvudvärk, man blir ju helt slut!
 
Idag är det sista april men vi har inga planer, det finns väl inga brasor att titta på eftersom corona härjar. Så det blir nog en helt vanlig fredag bara :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-04-28
 15:15:00

Onsdag :)

Min lilla bluetooth-högtalare :)
 © Soffiloffis
 
 
 
Igår följde flickorna med Saga hem efter skolan, sen var dom där till 21 då dom fick skjuts hem :) Dom verkade ha haft jättekul med brännboll och andra utomhusspel tillsammans med Sagas bror och hans kompisar :)
 
Från o med nästa vecka kommer tjejerna gå i skolan varannan dag igen och varannan dag blir det distansundervisning. Jag vet inte riktigt vad dom tycker om det, men hoppas det kommer gå bra.
 
Daniel kom nyss hem från jobbet så nu ligger han o vilar lite. Sen när han vaknar ska vi åka o handla och så måste vi till apoteket också.
Pontus sitter o tittar på youtube just nu :)
 
Jag börjar sakta men säkert få tillbaks fotosuget igen. Men ingen av barnen tycker det är särskilt kul att bli fotade längre (dom gömmer sig mest de gånger jag har försökt) så jag får ta kort på andra saker istället. Häromdagen fotade jag min lilla bluetooth-högtalare och lite figurer :)
 
Just ja, jag har fått tid till första delprovet för utbildningen jag vill gå. Så veckan efter att jag fyller år kommer jag skriva provet :) Jag är jättenervös just nu, men håll gärna tummarna för mig då :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-04-24
 02:18:00

Lördag :)

När våra små älsklingar var små <3
 © Soffiloffis
 
 
 
Igår när barnen slutade gick jag o Isabelle ner och tränade lite :) Sen på kvällen gick hon och Pontus ut och cyklade lite grann.
 
Idag åkte vi till Borlänge o handlade. Allihop behövde nya skor o kläder så först blev det skohuset (tror jag det heter) och där hittade vi varsitt par åt barnen och mej. Sen när vi kom till Kupolen gick vi in på Skopunkten o köpte skor till Daniel :) Efter det gick vi till Lager157 och shoppade så nu har vi lite nytt i garderoberna igen :)  När vi var klara där åt vi och så åkte vi hem.
 
Annars har det inte hänt särskilt mycket mer. Jag har spelat Fortnite och kollat lite på Netflix nu på kvällen och Daniel har spelat PubG. Barnen ligger o sover sedan länge.
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-04-21
 15:53:39

Onsdag :)

© Soffiloffis
 
 
 
Igår var jag och Pontus ute nästan hela eftermiddan. Det var ju jättefint väder så bäst att passa på, det ska ju tydligen komma snö imorron så =/
Vi träffade Victoria vid lekparken, hon var på väg nånstans så vi pratade en stund :)  Och lite senare när tjejerna hade kommit hem gick vi till affären och där träffade vi farmor så vi pratade lite med henne också :)
 
Sen på kvällen tog jag o barnen en promenad runt Öraberget. Flickorna ville absolut ha med sig Rocky så vi tog på honom kopplet och gick ut. Han gillar inte riktigt att vara ute och försöker gå hem hela tiden, så igår ville han gå åt motsatt håll så fort vi släppte ner honom så Julia fick bära honom nästan hela vägen :D
 
Idag gick jag o Pontus bort till affären när han hade slutat och sen stannade vi till vid lekparken en stund innan vi gick hem. Men det blåste iskalla vindar så det blev ingen lång stund där.
Flickorna följde med Saga hem efter skolan så dom är där nu, hoppas dom har roligt :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-04-09
 14:29:10

Fredag :)

Barnen för några år sedan hemma hos mormor o morfar :)
© Soffiloffis
 
 
Den här veckan har barnen haft påsklov :)
I söndags åkte vi hem till mamma o Hans och fikade lite på deras uteplats. Det var kul o träffa dom igen, det blir ju inte så ofta nu under Corona...
Sen i måndags åkte flickorna hem till Saga och sov över där till tisdagen.
Resten av veckan har bara rullat på som vanligt.
Daniel har gått eftermiddag den här veckan så vi har bara träffats lite på förmiddagarna.
 
Jag har sökt lite jobb och skickat in aktivitetsrapporten till AF.
Det har inte blivit nåt mer jobb på Romme under hela mars, och nu på söndag stänger dom för säsongen.
 
Om mindre än en månad blir jag 40! Dock känner jag mig som 25, men är stel i kroppen som en 90-åring :D Dags o börja stretcha lite mer kanske :P
 
Ah hörs sen
Kram