2021-09-27
 09:08:13

Måndag :)

© Soffiloffis
 
 
 
Igår var Pontus jättehostig hela dagen, han hade typ skällande hosta. Vi gav honom hostmedicin men det hjälpte inte särskilt mycket. Han hade ingen feber och var inte särskilt allmänpåverkad mer än att han såklart tyckte det var jobbigt att hosta precis hela tiden.
Han somnade tillslut iaf och sover fortfarande, jag bara hoppas på att det har blivit bättre nu! Under natten har han inte hostat så mycket alls som tur är.
 
Flickorna har åkt till skolan nu iaf.
Jag måste försöka ringa o prata med nån på AF idag, och söka jobb.
 
Imorron kommer spelet New World och jag längtar massor :)
Vi provade betan i augusti och det verkar vara jättekul! Typ som en blandning mellan WoW och Minecraft :D
 
Hörs sen
Kram
 
2021-09-25
 16:13:00

Lördag :)

© Soffiloffis
 
 
Tidigare idag körde jag in Daniel till Ludvika för han ska festa med några arbetskamrater ikväll :) Dom ska till Prison Island (eller vad det heter) i Borlänge och bli inlåsta i en cell o lösa gåtor för att ta sig ut. Hoppas dom får kul :)
Få se om jag får hämta Daniel senare eller hur det blir...
 
Igår köpte vi nya datorstolar till hela familjen. Dom hade rea på Jysk så bäst att passa på. Flickorna har klagat på att dom tycker deras är obekväma och att dom får ont i ryggen när dom sitter i dom, så nu slipper dom dom :)
 
Annars gick jag o la mig halv 10 igår, det är riktigt ovanligt för o vara mig. Jag tror jag somnade direkt o sov väl ca 12 timmar eller nåt sånt.
 
Jag har börjat kolla på nån serie på Netflix som är sådär.
Såå jag tror jag ska vika in lite tvätt istället...
Hörs sen
Kram
 
2021-09-23
 22:03:31

Torsdag :)

© Soffiloffis
 
 
 
Pontus fick vara hemma från skolan idag för han var så hostig både inatt och imorse. 
Annars var jag o tjejerna ner till gymmet o tränade på eftermiddagen :)
 
Imorron har vi utvecklingssamtal med flickorna, det ska bli kul o träffa deras mentorer :)
Sen ska jag försöka gå in på AF o fråga lite saker...
Vet inte om jag o Daniel ska till Borlänge imorron också, det visar sig.
 
Dagarna rullar på som vanligt iaf...
Det är bara några veckor kvar tills det är dags för mig att sätta mig i skolbänken igen.
 
Hörs sen
Kram
 
2021-09-19
 21:44:12

Söndag :)

© Soffiloffis
 
 
Igår åkte jag, Daniel o barnen hem till Marie-Louise på kalas, hon har ju fyllt år så :)
Milla var redan där när vi kom dit, längesen vi träffade allihop nu! Det är säkert tio år sen jag såg malle iaf. Hon hade bakat en massa gott :)
 
Idag har vi bara tagit det lugnt. På eftermiddan bestämde jag mig för att gå o rösta i kyrkovalet, så nu är det gjort :) Jag är ju inte religiös eller något men jag tycker det behövs en förändring inom kyrkan så... Isabelle följde med o sen gick vi till affären efteråt. Sen på kvällen gick jag o Isabelle ut på en promenad, det blev runt öraberget o hem, det är lagom :)
 
Imorron är det dags för barnen att gå tillbaks till skolan igen. Daniel går eftermiddag den här veckan så på förmiddan ska vi åka o handla. Sen nån dag kanske jag skulle följa med Malle till piercingstudion, få se när det blir :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
 
2021-09-14
 11:05:39

Tisdag :)

© Soffiloffis
 
 
I söndags åkte jag o barnen hem till mormor o morfar och hälsade på :)
Vi fikade lite och sen såg flickorna att det stod ett rådjur i trädgården så dom fotade den medan den åt av gräset. Efter ett tag stack den iväg iallafall för jag tror den upptäckte att vi allihop stod o stirrade på den :D
 
Sen började vi kolla på en massa foton från mormors ungdom, men även lite bilder från när jag var ung :)  Det var ganska kul o sitta där o bläddra i fotoalbumen. Men efter ett tag blev Pontus lite uttråkad och ville åka hem så vi får fortsätta titta en annan dag.
 
Annars händer väl inte så mycket. Daniel går förmiddag den här veckan, barnen är i skolan o jag söker jobb o jämför olika utbildningar.
Det kom en ny säsong av Fortnite igår också så det har jag spelat lite :)
 
Nu ska jag träna lite matte
Hörs sen
Kram
 
2021-09-10
 15:37:33

Fredag :)

© Soffiloffis
 
 
Nu på eftermiddagen åkte vi o hämtade Pontus vid skolan när han slutade och sen åkte vi till Kyrk o väntade på flickorna tills dom slutade, och efter det drog vi till Lyviken o handlade lite.
Vi kom hem för en liten stund sen :)
 
Annars har jag skickat in aktivitetsrapporten för den här gången, skönt o ha det gjort!
På måndag måste jag ringa min handläggare på AF o berätta att jag ska börja plugga i oktober, vem jag nu har nu för tiden. Jag har ingen aning, för Monica som jag hade först slutade och jag fick ingen info om det alls, utan helt plötsligt hade jag fått någon ny. Men aja det löser sig väl!
 
Daniel håller på o byter glas på flickornas telefoner, hoppas det går bra för det kan ju vara bra om dom har en varsin mobil :)  Det verkar vara pilligt som sjutton iallafall...
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-09-08
 12:39:00

Börjar skolan igen...

© Soffiloffis
 
 
Barnen har stuckit iväg till skolan (för några timmar sen men ändå) och jag åkte in till stan för o träffa syon. Jag kom dit lite tidigare än jag skulle men det gick bra ändå :)
 
Vi pratade lite och jag bestämde mig för att läsa upp matte 2 så att jag har fler valmöjligheter sen. Och till våren ska jag göra om högskoleprovet o förhoppningsvis få lite bättre resultat den här gången :)
Bäst o sätta fart nu med studierna innan det är för sent, jag är ju inte purung längre direkt...
 
Så den 18 oktober börjar jag plugga igen.
Jag är såå himla orolig för hur det ska gå för matte är ju inte min starka sida direkt, särskilt inte algebra som det verkar vara mycket av i den här kursen. Men jag MÅSTE klara det!
 
Daniel ska väl snart åka till jobbet och sen ska jag gå o möta upp Pontus när han slutar :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
 
2021-09-08
 00:12:00

Tisdag :)

© Soffiloffis
 
Barnen har varit i skolan som vanligt och jag gick o mötte upp Pontus när han slutade både igår och idag. Sen på eftermiddan tog jag, Isabelle och Pontus en promenad runt byn :) Skönt o röra lite på sig även fast min kondis är
urusel :P
 
Sen bokade jag tid med syon så imorron förmiddag ska jag dit o prata med henne :)
Få se om hon kan hjälpa mig med alla frågor jag har...
Det känns både nervöst, kul och otäckt att söka in till högskolan sen. Men det är bara o hålla tummarna för att jag kommer in den här gången :)
 
Annars har dagen bara rullat på.
Snart är det läggdags :)
Hörs sen
Kram
 
2021-09-06
 00:13:00

Jobbintervju o annat

© Soffiloffis
 
 
 
Pontus var förkyld hela förra veckan o flickorna fick gå tillbaks till skolan i torsdags efter deras förkylning.
Igår fyllde Pontus 11 år också :) Han börjar bli så stor nu vår lilla minsting :)
 
Annars i helgen tog jag kontakt med syon, jag tänkte jag skulle försöka läsa upp matten så jag har fler valmöjligheter för att söka utbildningar sen. Nästan alla utbildningar som jag skulle kunna tänka mig kräver matte 2 eller mer så...
Få se om det ens är möjligt för mig att läsa upp fler betyg, det visar sig vad hon säger. Och om hon tror att jag har möjlighet att komma in på vanlig högskola eller om det bara är yrkeshögskola som gäller...
 
Och nästa lördag har jag fått tid till en jobbintervju som jag ska gå på. Den verkar lite annorlunda för man skulle ta på sig träningskläder anpassade efter höstväder, så vi ska nog vara ute o träna eller något.
 
Just ja har tittat på en serie under veckan också, den heter The handmaid's tale. Jag har trott att den har varit typ en kostymfilm från 1800-talet eller nåt så jag har inte orkat se den tidigare. Men det visade sig vara något helt annat, jättebra var den! Hoppas det kommer en 5:e säsong snart :)
 
Hörs sen
Kram