2012-04-30
 22:36:36

Sista April...

Hade ingen brasbild så den här fick duga idag :P

© Soffiloffis



Vi blev hemma idag, som vi alltid blir när vi har planerat något hehe
Tråkigt men men, det går fler tåg :) Och såå himla sugna på o gå iväg var vi väl inte heller :)

Redan vid 18-tiden berättade Julia att hon var trött och ville gå och lägga sej, så vi blev lite förvånade eftersom våra tjejer aldrig vill sova så tidigt. Men vi gav medicin och la alla tre och det tog inte många minuter innan dom sov allihop.

Jag o Daniel har nyss kollat på Manchester United mot Manchester City matchen :) Jag håller ju på United, men det gick inge bra för dom idag :(

2012-04-30
 00:43:24

Bästa sätten att bli av med en telefonförsäljare :)


Jag har skitsvårt att komma på bra ursäkter när telefonförsäljare ringer och tjatar, och det ringer såna till oss minst en gång om dagen. Men dom här tipsen var rätt bra tyckte jag :P Måste testa något av dom nästa gång ;)

 

1. Försäljaren: (Presenterar sej)
Du: -Vänta lite, jag ska bara byta telefon...
*Klick*
Om de ringer upp igen, bara upprepa...

2. Om dom vill låna ut pengar, så berätta att du just begärt dig själv i konkurs och att du verkligen skulle behöva lite pengar.

3. Om dom börjar med att säga "Hur mår du idag?" svara, "Varför vill du veta det?" Eller så kan du säga "Vad glad jag är att du frågade, därför att ingen verkar bry sig nuförtiden och jag har så många problem, min ischias blir bara värre, mina ögonfransar trillar av, min hund dog precis...." När de försöker sälja igen så fortsätt bara att prata om dina problem.

4. Om dom säger att det är Anders Andersson från XYZ företaget så be dom bokstavera sitt namn, be dem sedan bokstavera företagets namn, fråga var företaget finns. Fortsätt att fråga personliga frågor eller frågor om företaget så länge som behövs.

5. Denna fungerar bäst om du är kille:
Telefonförsäljare: "Hej, mitt namn är Hanna och jag företräder Buffel & Båg...."
Du: "Häng kvar en sekund....(Några sekunders paus)
Okej, (prata med hes, sexig röst) Vad har du på dig?"

6. Gör några glädjetjut och låt glad och överraskad. "Hanna!! Är det verkligen du? Kära nån! Hanna, hur har du det?" Förhoppningsvis så får Hanna ett par sekunders huvudbry medan hon försöker komma på vem i hela friden du är och hur ni känner varandra

7. Säg "Nej" upprepade gånger. Se till att varje nej inte låter likadant och fortsätt att mala på även när dom pratar. Detta är roligast om du klarar av att hålla på tills dom lägger på.

8. Om RödaKorset ringer och undrar om du kan ställa upp som jourhavande kompis, svara med den mest olyckliga röst du kan uppbringa: "Jag har inga vänner, vill du bli min?"

9. Om dom tvättar mattor: "Går det att tvätta bort blod? Jaha. Men getblod eller MÄNNISKOblod då?"

10. Låt personen säga allt sitt och ge endast nödvändiga svar som "Jaha", "Verkligen", "Spännande!". Sen när de undrar om du vill köpa produkten eller tjänsten, så fråga om dom vill gifta sig med dig.

11. Säg att du jobbar för samma företag. Exempel:
Telefonförsäljare: Hej, det är Nisse från Bonniers.
Du: Bonniers!! Oj, dom jobbar jag också för! Var ringer du ifrån?
Telefonförsäljare: Öhhh.. Uppsala.
Du: Häftigt, så det sitter ett gäng där. Hur är affärerna/vädret? Synd att företaget har en policy som hindrar att vi säljer till anställda. Äsch, Vi hörs!

12. Svara telefonen. Så fort du inser att det är en telefonförsäljare lägg luren ifrån dig och skrik "Ahhhh.... Hjälp!" Lägg sedan på.

13. Säg till telefonförsäljaren: "Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid." När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg, "Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det."

14. Säg till försäljaren när han ringer; -Min tid är dybar, jag tar 500 kr i timmen, du kommer att behöva mitt bankkontonummer (räkna upp siffrorna, helst flera gånger och be dem läsa upp det). Okej, fick du med det? Jag tar tid från och med nu! Nå, vad vad det nu du ville...?


Källa

2012-04-29
 19:57:06

Söndag...



Idag var sista jobbdagen för Daniel för den här gången... dom blev klara rätt tidigt så han var hemma här redan vid 14-tiden :)  Då åt vi lite och sen spelade flickorna tv-spel i en stund.

Imorron är det sista april så då kanske vi går iväg till någon brasa :)
Jag tror flickorna skulle uppskatta det iaf!

Barnen är nyss lagda nu så jag tänkte spela en stund :) Det är ju Childrens Week på WoW nu så man kan få lite achievements och pets o sånt :) skoj skoj!

Min Rouge Marängfluff :)

© Soffiloffis

2012-04-28
 10:26:50

Kul :)



Pontus ligger o vilar och flickorna sitter och spelar...
Daniel hade fått veta igår att Norre skulle försöka fixa mer jobb till honom direkt när det här jobbet var slut :) Dom verkar verkligen vilja ha honom kvar på HN... Kul att han är så omtyckt :)
Idag visste han inte riktigt när han skulle sluta, så vi får väl se när han dyker upp :)

Jag har äntligen fått tummen ur... och deklarerat. Det är ju bara några dagar kvar så...
Men bättre sent än aldrig :P

Skriver mer senare :)


© Soffiloffis


2012-04-26
 21:14:52

Kväll!



Nu sover kidsen, dom slocknade så fort dom stängde ögonlocken idag tror jag :) Fast så fick dom ju vara vakna lite längre också...

Imorron ska Daniel åka o jobba i Smedjebacken :)
Och sen kommer han jobba hela helgen... bra att det dimper in lite jobb lite då o då :)


© Soffiloffis


2012-04-26
 12:24:38

Äntligen hemma...

Gammal bild...

© Soffiloffis



Nu är vi hemma efter mycket gråt, bråk och skrik... precis som det har varit tidigare i veckan också =/

Varje dag är det någon av flickorna som vägrar följa med in när vi kommer hem eftersom hon inte fick sitta där hon ville i bilen (det spelar ingen roll om vi låter henne sitta där hon vill heller, för då är det den andra som bråkar istället). Då protesterar hon vilt genom att antingen vägra kliva ur bilen överhuvudtaget, eller också genom att sätta sig på marken samtidigt som hon skriker i högan sky. Så det brukar sluta med att vi försöker övertala henne att följa med, men att vi tillslut får lov att bära in henne. Varje dag är det så här och det börjar bli riktigt drygt nu tycker jag!

Båda tjejerna verkar vara inne i någon riktig trotsperiod just nu... Får väl hoppas det blir bättre snart!

Nu sitter dom iaf o kollar på film, Pontus ligger i sin säng och vilar :)
Jag skriver mer sen
Kramar

2012-04-26
 08:54:56

Filmtips: The Divide



Igår såg jag en film som jag inte riktigt vet vad jag ska tycka om, The Divide hette den i alla fall och
får 2½ av 5 i betyg av mej.

Handling: En explosion ödelägger stora delar av New York och åtta främlingar söker skydd i deras hus källare, som den paranoida fastighetsskötaren Mickey har byggt om till ett skyddsrum. Det är trångt, men ett stort lager av mat och vatten betyder att de i alla fall är säkra från utsidans vansinne och tillsammans försöker de förstå katastrofen som precis drabbat dem och tagit livet av så många av deras nära och kära.

2012-04-26
 08:24:03

Torsdag igen...

© Soffiloffis



Nu har barnen blitt lämnade på dagis.
Jag har nyss satt på kaffebryggaren :) Det ska bli gött!

Det är lika grått o dimmigt som det var igår morse, fast idag är det lite blötare på marken tror jag... När ska solen komma tillbaks? Vill ju kunna vara ute på dagarna ju!

Det var riktigt segt att kliva upp imorse, jag kände inte för det alls... inte Daniel heller tror jag :)
Men men, det gick ju till slut iaf!
Nu söka lite jobb, sen ska jag försöka få tag på Per-Ragnar.

Skriver mer sen
Kramar
2012-04-24
 22:14:50

Filmtips: The Woman In Black



Jag har nyss sett The Woman in Black med Daniel Radcliffe, verkligen en jättebra film! Jag fick rysningar över hela ryggen o armarna flera gånger :)
Den får nog 4½ av 5 i betyg av mej...

Handling: Den unge änklingen och advokaten Arthur Kips (Daniel Radcliffe) får i uppdrag att reda upp ett dödsbo i en by som ligger ensligt belägen på den engelska landsbygden. När han möter invånarna förstår han snart att de döljer en mörk hemlighet. Alla undviker att besöka och tala om den förfallna egendomen som tillhört kvinnan som dött. Trots att han blir varnad beger han sig dit och gör en fasansfull upptäckt - huset är hemsökt av en vålnad som söker något hon för länge sedan förlorat. Källa


2012-04-24
 19:43:45

Dagens lista :)



Dagens kläder: Svarta jeans, ljusblått linne o svart kofta

Dagens citat: "Love doesn't need to be perfect it just needs to be true"

Dagens smink: Ögonskugga, eyeliner och mascara...

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens vill ha: Vill ha ett JOBB!!

(Morgon)Dagens planer: Dagis... det är allt jag vet än så länge.

Dagens väder: Regnigt tidigare idag, nu ser det lite finare ut iaf :)

Dagens skada: Nån hade kört in i mitträcket mellan Borlänge o Preem utanför Borlänge (mot LA), får väl hoppas att ingen av de som var med i bilen blev skadade. Såg dock inte ut som det iaf :)

Dagens dummaste:
-

Dagens återseende:
Barnens läkare kanske (?)

Dagens roligaste:
Snart är det sommar :D

Dagens tråkigaste:
Räkningar

Dagens finaste:
Min fina familj

Dagens köp:
Mat

Dagens humör:
Helt okej :)

Dagens irritation: Vädret kanske

Dagens bild:
Spyfluga

Dagens klipp:
P!nk - Whataya want from me


© Soffiloffis



2012-04-24
 19:21:11

Falu-besök

En gammal bild från ett annat Falu-besök

© Soffiloffis



Idag har vi varit i Falun o pratat med Julia o Isabelles läkare.
Enligt stickan så hade inte Isabelle någon äggvita kvar i urinen alls längre, men det var inte säkert det stämde... det får vi se när det andra provsvaret kommer :)
Det lät ju iaf jättebra om det skulle vara så!!
Julia låg fortfarande lite högre på sin sticka så vi ska fortsätta med medicinen som förrut...

Sen på vägen hem blev vi stoppade av farbror blå mitt inne i Falun, så Daniel fick blåsa. Hans första poliskontroll sen han fick körkort :P
Polisen önskade oss trevlig resa och sen fortsatte vi bort till CityGross o handlade hem lite mat.

Barnen är nyss lagda och sen så fort dom har somnat ska nog jag också gå o lägga mej... jag känner mej helt död! Men jag kanske orkar spela lite Draw Something med Daniel ialla fall :)
2012-04-23
 19:59:34

Städdag :)



Nu har jag städat hallen och barnens rum, så jag ska snart fortsätta med vardagsrummet :)
Har sorterat ut massvis med skor, såna som barnen har vuxit ur. Så det är väl typ 20 par vi ska  försöka göra oss av med.

Jäklar vad ont i ryggen jag har bara, jag måste börja träna igen tror jag... det har blitt lite dåligt med sånt dom senaste tio åren hehe
Jag, Milla o Malle pratade ju om det sist vi sågs, fåse om det blir något med det :) Det är alltid roligare att träna tillsammans med någon ju! :)



Balkongen är öppen på vid gavel så kissen är där och kikar :) Han är väl nyfiken på alla fåglar o allt som rör sej där ute... Det är riktigt härligt ute nu, det måste nog vara många plusgrader :) Najs!

Imorron blir det Falun då...
Hoppas att det kommer gå bra!


© Soffiloffis


2012-04-22
 20:26:53

Söndag kväll...

Bild från förra sommaren... längtar!
© Soffiloffis


Idag har vi bara varit hemma :) Eller Daniel åkte iväg till affären en sväng bara...

Imorron är det väl tänkt att barnen ska till dagis igen :)
Och sen på tisdag ska vi till Falun med flickorna. Hoppas deras njurvärden har blitt bättre nudå...

Alla barnen sover nu iaf, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på...
Få se om jag kanske spelar lite, eller om det blir nån film idag också (?)

2012-04-22
 20:19:43

Filmtips: The Help



Igår kväll såg jag en film, The help hette den och var jättebra :)
Den får 3½ av 5 i betyg av mej...

Handling: Baserad på den omtalade och bästsäljande boken Niceville skildrar berättelsen om tre extraordinära kvinnor i 1960-talets Missisippi. Socitetsflickan Skeeter återvänder från universitetet fast besluten om att bli författare, men vänder upp och ner på både sina vänners liv, och hela den lilla staden där dem bor, när hon beslutar sig för att ge sig i kast med ett hemligt skrivprojekt: En bok baserad på färgade kvinnors berättelser om hur det är att arbeta i de vita överklassfamiljernas hem. Hushållerskan Aibileen är den första som berättar sin historia - vilket inte ses med blida ögon av hennes vänner i den sammansvettsade färgade församlingen. Snart vågar dock fler kvinnor träda fram med sina berättelser. Men att bryta mot socitetens oskrivna lagar utsätter dem alla för en risk. Niceville är en tidlös historia om systerskap över gränser och möjlighet till förändring. Källa


2012-04-21
 19:57:57

Lördag :)



Det har blitt en liten bloggpaus (eller vad man nu ska kalla det för) i några dagar. Har inte haft nån lust o skriva, o har väl inte haft så mycket att skriva om heller... Det händer ju inte så mycket om dagarna här hemma just nu så...

Men det har vräkt ner en massa snö igen iaf :(
Fast som tur var försvann det lika fort som det kom :)
Förhoppningsivs kommer det väl inget mer nu, för i maj vill jag fanimej inte ha nån snö!!

Aja...
Nu är iaf barnen lagda så snart tänkte jag spela en liten stund.


© Soffiloffis



2012-04-20
 23:59:01

Filmtips: The Awakening



Jag har nyss kollat på en film... The Awakening hette den o var jättebra :)
Den får 3½ av 5 i betyg av mej...

Handling: Det är 1921, och England är förkrossat av Första Världskrigets förluster. Bluffavslöjerskan Florence Cathcart besöker en internatskola för att förklara förekomsten av ett barnspöke. Men allt hon trott på faller samman när de 'saknade' börjar dyka upp. Källa


2012-04-18
 22:25:09

Onsdag :)



Idag har barnen varit på dagis igen.
Sen när vi hade hämtat dom där åkte vi in till stan o köpte blöjor, sen hem o fixade mat o efter det fick Pontus vila. Flickorna har lekt på sitt rum större delen av dagen.

Imorron eftermiddag ska jag o Pontus hänga med Milla, Alice och ev. Nenne och Elliot till öppna förskolan :) Jag o Pontus har inte varit där sen förra våren/sommaren, så det blir kul :)

© Soffiloffis

2012-04-17
 21:35:14

Dagens lista :)



Dagens kläder:
Jeans o linne

Dagens citat: "Nobody can go back and start a new beginning
But anyone can start today and make a new ending"

Dagens smycken: -

Dagens smink: Ögonskugga, eyeliner och mascara, som vanligt :P

Dagens frisyr: Utsläppt o lite småruffsigt

Dagens vill ha: Vill ha pengar :)

(Morgon)Dagens planer: Dagis... sen vet jag inget mer :P Det blir vad det blir...

Dagens väder: Snöigt!

Dagens skada: Ingen än så länge iaf :)

Dagens dummaste:
-

Dagens återseende:
Vi träffade Ylva utanför dagis så vi pratade med henne en stund :)

Dagens roligaste:
-

Dagens tråkigaste:
Vädret

Dagens finaste:
Mina fina barn

Dagens köp:
Ingenting...

Dagens humör:
Depp :/

Dagens irritation: -

Dagens bild:
Gaffel...

Dagens klipp:
Dj Lee - I know


© Soffiloffis


2012-04-17
 19:29:07

Tisdag!



Igår kom det ner ca 2 dm snö här hemma, det kändes ju sådär. Och ännu mer sådär kändes det när all snö låg kvar imorse när vi körde barnen till dagis. Men nu är den iaf på väg bort igen :D

Idag har inget särskilt hänt. Vi har lämnat o hämtat på dagis, ätit, vilat, ätit, badat barn o nu ligger dom små o ska sova :)  Jag o Daniel sitter o dricker kaffe o jag har nyss satt igång en tvättis, får väl hoppas den blir klar före 22...

© Soffiloffis



2012-04-16
 20:56:10

Aprilväder?



Nu har det snöat hela dagen så det ser ut som julen skulle vara här när som helst :/
Det är ju vackert, men nää nu vill jag att våren ska komma tebax!

Dagarna rullar på som vanligt bara, så det finns inte så mycket att skriva om här på bloggen...
Men någon dag nu i veckan ska jag, Milla o Lotta med kids hem till Malle o hälsa på har vi bestämt :)
Det blir kul!

Så här ser det ut utanför vårat fönster just nu :/

© Soffiloffis


2012-04-16
 08:18:27

Måndag morgon :)



Nu har vi lämnat barnen på dagis :) Flickorna gick in direkt idag, men Pontus hade blivit lite ledsen :/
Snön bara vräkte ner borta vid björkås, stora tjocka snöflingor. Här hemma var det inte lika snöigt, det såg mest bara ut som att det regnade... Men hoppas skiten försvinner direkt den här gången också!

Nu blir det kaffe...
Jag skriver mer senare :)

Det som var så vårigt i lördags :/

© Soffiloffis

2012-04-15
 19:22:18

Krokus :)



Igår på eftermiddan åkte vi hem till Ketty o Sören och käkade lite grillat :) Det var jättegott o trevligt :) Sen efteråt gick vi ut i trädgården där tjejerna sprang runt o sköt med vattenpistoler, o Pontus gick på promenad med Doris i kopplet :) Jag hittade några blommor o fota så jag fick äntligen använda ministativet för första gången :P

Idag har vi bara varit inne... det har varit en riktigt seg dag!
Ketty kom förbi o hämtade lite barnkläder som ska säljas på loppisen :)
Ska bli skönt o bli av med lite, vi har ju hur många kartonger som helst så...

© Soffiloffis

2012-04-13
 08:30:20

Ramlade...



Nu har vi lämnat barnen på dagis och precis när vi kom fram till flickornas avdelning så ramlade Julia och slog huvudet i asfalten så hon fick värsta bulan :( Hon hade ju en bula redan innan så den här bulan la sej uppepå den bulan... Lillsnuttan!

Vi kom nyss hem så vi har nyss tagit oss en varsin naturdrink :P
Rocky ligger o vilar i mitt knä som vanligt :)

Julia

© Soffiloffis


2012-04-12
 10:38:38

Fin...


Unibets reklamlåt, jag gillar den som sjuttsingen :)

2012-04-12
 10:27:34

En kärleksutmaning <3



Hittade den här hos candis, och jag kunde inte låta bli o sno den :P


Du & din partner

Vad heter ni? Sofie och Daniel

Hur träffades ni? Första gången vi träffades gick vi på datorteket, sen dröjde det fyra år innan vi träffades igen.

Hur länge har ni varit tsm? 6 år 22:a Juli :)

Är ni förlovade? Nope

Bor ni ihop? Jupps

Har ni barn? Ja, 3 små busfrön :)

Har båda körkort? Japp, jag fick det 2002 och Daniel fick sitt förra året (2011) :)

Isåfall, vem kör bäst?
Det är han haha. Jag har sånt himla roadrage så... :P

Kommer du ihåg er första kyss? Japp :P

Vem sa "Jag älskar dig" först?
Jag tror att det var jag :P

Vem är äldst? Jag... ett år och 10 dagar äldre :)

Vilka stjärntecken är ni? Jag vet inte, jag var åtminstone oxe tidigare.. men nu ska jag tydligen vara vädur :( Daniel är oxe fortfarande iaf...

Vem fyller först på året? Jag.

Vem är längst? Han :)

Vem sjunger bäst?
Hahaha, ingen aning :P

Håller ni i handen på stan? Det händer, men oftast håller nån av oss i vagnen och nån håller flickorna i handen.

Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej!

Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja lite grann iaf.

Har ni någon speciell låt? Jonny Nash - Rock me baby

Har ni stora framtidsplaner? Ja det har vi :)

Har ni gråtit i varandras armar?
Ja...

Har ni varit utomlands tillammans? Nope inte än, men vi vill!

Vem lagar bäst mat?
Daniel :P

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? När barnen har somnat spelar vi eller ser på film tillsammans

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja :)

Blir du lätt svartsjuk? Jag blev det förr. Dock har det släppt mycket de senaste åren. Händer det så händer det, inget jag kan göra åt och då var det inte menat att vara vi helt enkelt.

Brukar ni bråka? Ja det händer väl, men inte lika ofta nu som förrut :)

Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer nog mest...

Vad är hans/hennes finaste kroppsdel? Hans sexiga armar. :P

Brukar nån av er prata i sömnen? Daniel brukar berätta att jag har sagt konstiga saker i sömnen :P

Brukar nån av er snarka? Båda två tror jag... :D

2012-04-12
 09:14:12

Torsdag!



Barnen är lämnade på dagis igen... idag gick det bättre att lämna Pontus, det var ju hans favoritfröken som tog emot honom så... :)  Hoppas dom har kul nurå! :)

Själv sitter jag här och är astrött, jag skulle nog kunna sova i en vecka om jag fick...
Men vi håller på o fixar kaffe så jag hoppas jag piggnar till lite av det!


Canon EOS 450 D + Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1 + Canon Speedlite 580EX II

© Soffiloffis

2012-04-11
 19:29:07

Onsdag



Det har varit lika grått och dimmigt idag också, precis som igår! Trökväder :/
Nu får det bli soligt och fint igen så vi kan vara ute o leka på dagarna!

Annars idag har barnen varit på dagis igen :) Pontus blev jätteledsen vid lämningen, men det gick över ganska snabbt efter att vi hade gått fick vi veta sen när vi hämtade barnen sen...
Så nu är dom hemma sen ett antal timmar tillbaks :P

Vi har nyss lagt alla tre och Pontus somnade direkt, tjejerna ligger och pratar men dom somnar nog snart dom också :)

På lördag är vi bjudna hem till Ketty o Sören på grillning, det ser vi fram emot! :)

Canon Eos 450D + Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1 + Canon Speedlite 580EX II

© Soffiloffis



2012-04-10
 20:27:19

Träff på stan :)



Idag har jag och Pontus varit på stan och träffat Milla och hennes Alice, Malle, Lotta, Robert och deras Filippa :) Det var trevligt o träffa alla igen även om jag kände mej som vimsiga vera hela tiden haha
Vi gick runt i lite affärer, sen fikade vi på BK's och gick i lite mer affärer efter det :)
Både Alice och Filippa hade växt massor sen vi träffades sist! Sötisarna :)

Vi kom hem vid 16-tiden ungefär, så då åkte jag bort till vårdcentralen och lämnade in flickornas prover.
Väl hemma käkade vi lite och vilade en stund :)


Några av de som var med :)


2012-04-09
 20:57:00

Annandag Påsk...



Gud vad blogg.se är segt idag, inga bloggar verkar ju funka som dom ska (?) och det här inlägget tog ju en evighet att publicera...

Aja...
Idag har jag o barnen varit hemma hos mamma i några timmar :)
Vi kom hem 18-tiden så då åt vi, badade barnen och la dom!
Pontus somnade direkt, tjejerna somnade för en liten stund sen...

Imorron blir det dagis för barnen och sen vid 11 ska jag in till stan och träffa Milla o Lotta och deras småtjejer :)

© Soffiloffis

2012-04-08
 19:54:10

Lugn dag :)

© Soffiloffis



Idag har vi bara varit hemma o tagit det lugnt :)
Så det finns inte så mycket att skriva om...

Jag har tänkt gå ut i flera dagar nu och fota lite, men det är ju så jäkla kallt så jag drar mej lite för det.
Få se om jag kanske tar mej en promenix imorron, det visar sej väl :)

Men på tisdag blir det iaf en träff med tjejerna :)
Nu var det sådär längesen vi sågs igen så det ska bli jättekul!
Millas o Lottas flickor måste ju ha vuxit massor sedan vi sågs sist :)


2012-04-07
 22:15:32

Pontus nya frilla :)



 





© Soffiloffis
2012-04-07
 19:20:09

Påskafton 2012



Nu har jag och barnen varit hem till mamma/mormor en sväng :)
Vi fikade lite och sen gick mamma och barnen hem till en granne och hälsade på och jag åkte hem till min syster Malin och hälsade på.
Min bror Tony var där också så jag träffade honom för första gången.
Sen satt vi o pratade i några timmar :)

Vi kom hem för en liten stund sen så barnen ska väl snart sova...

Här kommer lite bilder från dagen :)


Julia och Isabelle som små påskkärringar :)

 



Isabelle som påskkärring :)




Julia som påskkärring :)

 

Pontus som påskgubbe :)

 

Tony o Malin :)

© Soffiloffis




2012-04-06
 19:48:22

Vi lät lockarna falla...

Julia o Isabelle som påskkärringar förra året :)

©  Mormor Ankie



Nu har vi rakat av Pontus håret och han blev jättefin :)
(Bild kommer upp en annan dag)

Så imorron är han och tjejerna redo att bli utklädda till små påskkärringar :P
Och så ska jag och barnen hem till mamma/mormor och påska loss lite också...

Men nu ska jag ut i köket o greja lite
Kramar

Det mesta av snön som kom imorse har förresten försvunnit igen :D Najs!
2012-04-06
 08:50:02

Hmm...

Snö igen :(((

© Soffiloffis



Nu har det kommit ner en massa snö under natten :(
Usch jag vill ju ha vår nu :/ Hoppas det försvinner fort iaf!!
Det känns som att vädergudarna har tråkigt där uppe bland molnen och skämtar aprilo med oss!

Aja..
Vi vaknade iaf för en liten stund sen :)
Så alldeles strax ska vi väl äta frukost...

Skriver mer senare!
2012-04-05
 22:08:13

Klättraren :)

© Soffiloffis



Nu har Pontus lärt sig klättra ur spjälsängen så det var ett himla jagande nu på kvällen för o få honom o lägga sig ner och sova :) Han somnade alldeles nyss iaf...
Tjejerna somnade nästan så fort dom la ner huvvet på kudden tror jag :)

Jag ska spela lite nu tänkte jag :)
Skriver mer sen...
2012-04-05
 10:37:18

Skärtorsdag!



Skärtorsdag är det nu då!
Barnen har nyss badat och nu ligger Pontus och vilar.
Flickorna sitter o spelar Mario igen...

Daniel slutar nog snart (?) så när han kommer hem tänkte jag nog gå ut en sväng, om det inte börjar regna eller nåt (det ser lite misstänkt ut =/) jag behöver ju röra på fläsket!!



Kyckling o fjäder :)

© Soffiloffis


2012-04-04
 14:05:34

Onsdag...



Pontus ligger och vilar igen, för andra gången idag.
Han sover ganska dåligt på nätterna nu så det är nog därför, han vaknar hela tiden och får värsta
hostattackerna :/

Daniel är o jobbar och flickorna sitter och spelar Mario :)
Själv dricker jag kaffe just nu...
Härligt väder, kanske ska ta med barnen bort till lekparken sen?
Vi får se :)

© Soffiloffis

2012-04-03
 11:59:24

Glad :)



Nu har jag varit in till stan och pratat med Per-Ragnar :)
Och jag kommer nog få hamna i en bild och textgrupp, så jag kommer få fotografera och göra broschyrer bland annat! Det låter jättekul! Och det bästa är att den troligtvis kommer vara här i Grängesberg :)
Men allt var inte riktigt färdigt än så vi får se när jag får börja :)

Efter mötet gick jag till Arbetsförmedlingen och lämnade in sökta jobb. Jag fick ett jobb anvisat när jag var där också så det ska jag söka strax :)

Sen tog jag en vända förbi stadshuset och kyrkan för lite fotografering innan jag åkte hem :P
Kom hem för en stund sen...


 

 

© Soffiloffis

2012-04-03
 08:54:35

Snart dags...

© Soffiloffis



Jag ska alldeles snart, om en timme eller så, åka in till stan o fixa det jag skrev om igår...
Ska väl ta mej lite frukost först bara :)
Daniel blir hemma med barnen medan jag är där...

Skriver mer sen :)
Kramar

2012-04-02
 21:13:19

Måndag!

 

Inatt vaknade jag och hade jätteont i magen, precis så där som jag brukar få när jag dricker cola :/ Drygt!! Men jag mådde iaf bra igen när jag vaknade imorse, alltid något...

Annars har vi bara varit hemma hela dagen. Pontus är genomförkyld igen så... Heela tiden är någon sjuk här hemma känns det som! :(

Daniel jobbade ju, och sen när han slutade åkte han o handlade hem lite nödvändigheter :)

Imorron ska jag in till stan. Jag måste lämna in sökta jobb på AF och så ska jag träffa Per-Ragnar för att planera fas 3. Jag är nervös och orolig som faen inför att hamna där :/


Vill ha sommar nu!! Längtar


© Soffiloffis
2012-04-02
 20:52:15

Lite pinsamt :)



Vi åt pannkaka med blåbärssylt och glass tidigare idag, och sen när jag stod o plockade in disken i diskmaskinen så plingade det på dörren så jag gick o öppnade. Utanför stod en kille från Jehovas Vittnen, så jag sa att jag inte var intresserad och log. Sen när jag kollade mej i spegeln satt det en massa blåbärsprickar på hela tänderna haha :D Inte konstigt att han ryggade tillbaks när han såg mitt smile :P




2012-04-01
 15:40:39

Segskallad

© Soffiloffis



Flickorna är inne på sitt rum o leker och Pontus har nyss vilat klart så han sitter här bredvid mej o plockar med några klossar :)
Jag känner mej helt seg i skallen, jag blir väckt minst fyra gånger per natt nu av att Pontus vill ha välling! Tidigare har vi kunnat ge honom en flaska när han lägger sej, en när vi går och lägger oss vid 12 och sen har han klarat sig på det tills ca 7 på morgonen. Han måste ju vara i nån tillväxtperiod nu eller nåt...

Daniel fick förlängt en vecka till på Ferex förresten, så han ska dit imorron :)
Själv vet jag inte vad jag ska hitta på, det blir vad det blir...