2022-02-27
 01:20:55

En händelserik dag :)

Lilla söta Rocky :)
© Soffiloffis
 
 
Det har inte hänt så mycket på sistone så det är därför det har varit så tyst här :)
Men idag hände det en massa sjuka grejer...
 
Först skulle Daniel o Isabelle åka in till stan o köpa nåt på DollarStore, och i bilen på vägen in kom det fram en iller som hade tagit sig in på nåt sätt! Den klättrade tydligen på Isabelles ben och över till Daniel som fick panik o höll på och köra av vägen. Det verkade vara en unge. Sen försvann den helt plötsligt, dom har letat igenom hela bilen men den är borta så den tog sig väl ut nånstans. Läskigt!
 
Sen på kvällen för en liten stund sen skrek Rocky ett riktigt mördarvrål inifrån toaletten så jag gick in o tittade vad han höll på med, jag trodde han hade klämt sig eller nåt. Men när jag kom in på toa såg jag att han hade klättrat upp i schampohyllan och fastnat på nåt sätt med klorna så han bara hängde där. Dum som jag var lyfte jag upp honom och försökte få loss honom, då blev han ju ännu räddare och bet mig så hårt han kunde i lillfingret. Sen sprang han iväg och nu ligger han o skäms inne hos flickorna tror jag. Så nu har jag två små sår på båda sidorna om nageln =/  Det gjorde o gör asont och jag blev alldeles skakis efteråt, jag trodde jag skulle svimma haha
 
Annars har Pontus varit förkyld i några dagar igen, det började i onsdags med huvudvärk och halsont. Sen på natten väckte han oss för han kände sig varm, så han fick ta tempen som visade 39,6. Sen igår var han jättehängig och febrig hela dagen. Idag verkar han iaf må bättre igen, nu på kvällen hade han 37 i temp :)
 
Hörs sen
Kram
 
2022-02-02
 18:33:01

Onsdag :)

© Soffiloffis
 
 
Idag har vi varit till Falun med flickorna.
Daniel o Pontus fick vänta utanför avdelningen =/
 
Dom vägde o mätte och tog blodtryck som alltid, sen fick vi vänta ett tag innan vi fick komma in till läkaren. Väl hos doktorn berättade hon att dom hade sett på Julias genprov att hon har en annan njursjukdom, inte FSGS som dom har trott sedan hon var liten utan den hette nåt med x. Det mest sannolika är att Isabelle har samma njursjukdom som Julia. Och läkaren trodde att den kom från mig, men de hade inte fått svar på våra genprover än, de trodde hon skulle komma om några veckor eller så.
 
Hon berättade även att flickornas njurar fungerar bra, det enda som är är att dom läcker blod och protein men själva funktionen fungerar som den ska på båda tjejerna och hon tror inte att det finns någon risk för varken njursvikt eller njurtransplantation i framtiden. Det kändes skönt att höra.
 
Efter läkarbesöket åkte vi till CityGross och storhandlade, sen blev det en sväng in på Ica Maxi också. Men nu är vi hemma igen och har precis packat in allt i skåpen.
 
Hörs sen
Kram