2022-03-30
 12:37:00

Onsdag :)

© Soffiloffis
 
 
Igår natt hade jag jättesvårt o sova igen. Blir galen på sömnbrist!
Sen skulle jag göra kaffe under förmiddagen men då upptäckte jag att filtren var slut så jag la mej o vilade en stund istället.
När jag vaknade hoppade jag in i duschen och vid 15 åkte jag till Marie-Louise o hälsade på i hennes nya lägenhet tillsammans med Milla :)
Jag kände mig inte direkt på topp haha, var skittrött och började få lite huvudvärk som kom smygandes. Men det var kul att träffa henne och Milla igen iaf, kul o prata lite gamla minnen :)
 
Sen på vägen hem svängde jag förbi vid Ica och köpte kaffefilter och när jag kom hem åt vi. Huvudvärken blev bara värre o värre, jag hade tryck över ögat så där som jag brukar få och det kändes som ögat skulle ploppa ut =/ Jag gjorde kaffe men det hjälpte inte, det blev nästan ännu värre av det. Sen när jag skulle sova var det extremt så jag tog en värktablett och tillslut kunde jag väl somna iaf.
 
Idag har huvudvärken gått över, så himla skönt!
Isabelle har varit hos tandläkaren nu på morgonen.
Sen i eftermiddag när Daniel kommer hem ska vi på utvecklingssamtal med Pontus.
Annars håller jag på o testar lite gamla högskoleprov och så har jag städat lite grann.
 
Hörs sen
Kram
 
 
2022-03-29
 00:28:08

Måndag :)

© Soffiloffis
 
 
Igår natt hade jag jättesvårt att somna, jag bara låg och vred o vände mig hela tiden och hittade ingen bekväm sovställning. Tillslut somnade jag väl till iaf men vaknade av Daniel som sa "Sofie, det är dags att vakna!". Första tanken var att "Oj är det redan morgon, det känns som jag har sovit typ två minuter." Och det hade jag nog också för Daniel låg och snarkade bredvid mig och det var kolmörkt i rummet. Det kändes lite creepy efteråt...
 
Annars har vi utvecklingssamtal med Pontus på onsdag och antingen den här eller nästa vecka ska vi försöka ta oss in på utvecklingssamtal med flickornas olika lärare. Sen ska Isabelle till tandläkaren på onsdag också.
 
Hörs sen
Kram
 
 
2022-03-26
 22:29:22

Lördag :)

© Soffiloffis
 
 
I onsdags ringde arbetsförmedlaren och berättade att jag kommer bli inskriven i något som heter "Rusta och matcha". Hon var jättetrevlig, vi pratade lite om annat också, som högskolestudier och sånt och hon hoppades och trodde att det skulle gå bra :) Sen jag fick välja nåt ställe där jag ville vara om dagarna och eftersom Clockwork funkade bra sist bestämde jag mig till slut för o välja dom igen. Jag hade först tänkt välja något annat men ah, dom var ju bra så...
Sen ringde dom från Clockwork igår, så jag ska dit på ett första möte den 8 april.
 
Annars laddade jag ju upp mina betyg från 2009-2010 på antagning.se för lite drygt en vecka sen och idag hade dom kommit upp under "Mina meriter" så nu står det att jag är behörig till alla programmen jag har sökt. Det känns ju skönt iaf :) Nu är det bara o hoppas och hålla tummarna för att jag kommer in på det jag vill gå :)
 
Vi var till Borlänge och köpte lite nya kläder till barnen här om dagen. Pontus har ju vuxit ur nästan alla sina byxor och jag tror dom krymper i tvätten också så den här gången blev det New Yorker istället för Lager157 :)
Flickorna ville ha varsin hoodie och byxor och alla tre blev nöjda o glada iaf. Sen köpte vi lite grejer till Opeln o Forden också. Så Daniel gick ut och bytte olja, oljefilter och tändstift på Forden idag medan jag hjälpte tjejerna att städa sitt rum.
 
Hörs sen
Kram
 
 
2022-03-22
 11:48:00

Tisdag :)

Tick tock...
© Soffiloffis
 
 
 
Förra veckan skickade jag in anmälan till högskolan, jag har hittat fyra program som jag kan tänka mig men två av dom vill jag helst gå.
Mina gymnasiebetyg och betygen från kurserna jag läste 2019 och nu i vintras kom upp på antagning.se automatiskt, men betygen jag läste 2009-2010 kom inte med eftersom skolans komvux inte var kopplad till betygsdatabasen på den tiden. Så jag fick leta fram skrivaren, installera den och scanna in dom. Dom är iaf inskickade nu, hoppas dom som arbetar på antagning.se lägger upp dom också snart så jag får veta vad jag har för snitt :)
Åh jag vill så gärna komma in till hösten!!
 
Och i torsdags (tror jag det var) fick vi brev från Falun. Vi fick veta att flickornas njursjukdom heter x-bunden Alport syndrom. Julia har två anlag och Isabelle har ett, men varken jag eller Daniel har några anlag vad dom kunde se.
 
Idag ska dom ringa från AF, någon gång mellan 9.30-15.00 för att planera in någon aktivitet. Så jag har suttit och väntat hela dagen =/ Drygt att dom inte kan ge en konkret tid så man vet istället... För missar man samtalet så kan dom ju dra in pengarna eller stänga av en.
 
Ah hörs sen
Kram
 
 
2022-03-09
 23:01:00

Onsdag :)

En liten Vessla
 
 
Förra söndagen åkte jag till akuten med lillfingret som jag blev biten i, jag tänkte först strunta i det för det kändes fjantigt att åka in för ett litet bett, men jag blev övertalad av mamma. Så jag fick lite antibiotika som jag har ätit i en vecka nu. Jag fick ingen stelkrampsspruta eftersom det är en innekatt, då är det ingen fara sa dom. Det har nästan läkt ihop helt nu iaf, det är väl lite småbedövat mitt på fingret men annars är det lugnt :)
 
Sen kom Daniel fram till att det var en vessla som var i bilen, vesslor och illrar är ganska lika men vesslor är väl lite mindre. Och den hade bara varit nån centimeter i storlek så Isabelle märkte inte först att den kröp upp på hennes ben. Men den var iaf jättesöt sa hon :)
 
Annars har barnen haft sportlov och nu har skolan börjat igen.
 
Den 15 mars öppnar antagningen till högskolan, så då ska jag börja lägga till lite utbildningar jag vill gå och skicka in mina betyg för dom verkar inte finnas där än... Så nu nån dag lär jag fota betygen då. Längesen jag tog fram kameran så det blir spännande o se hur det går :D
 
Den 22 mars ska jag ha telefonmöte med AF, dom ska ringa mellan 9.30-15 så jag lär väl få sitta o vänta hela dagen. Då ska vi tydligen komma fram till nån aktivitet som jag måste ut på igen... Få se vad dom hittar på denna gång.
 
Hörs sen
Kram