2020-09-25
 08:27:48

Fredag :)

 
© Soffiloffis
 
 
 
I onsdags var jag på jobbintervjun och jag tyckte det kändes bra. Vi blev o prata om allt möjligt annat också. Men vi får se hur det har gått, dom skulle ringa oavsett om jag fick jobbet eller ej.
 
Sen var vi på utvecklingssamtal med tjejerna på onsdag eftermiddag, så vi pratade lite om det som händer på snapchat och sånt. Och så fick vi lite information om Classroom som finns på deras datorer. Kul o träffa deras lärare iallafall :)
 
Nu är det fredag och barnen har gått till skolan, och jag har precis anmält mig till högskoleprovet :)
Man skulle vara ute i god tid för att få en plats, så den 25 oktober är det dags o skriva provet :) Jag tror jag måste öva lite på matten innan :P
 
Hörs sen
Kram
 
 
2020-09-23
 09:56:21

Onsdag!

© Soffiloffis
 
 
Idag är barnen lediga, dom har studiedag.
Och om en stund ska jag iväg på intervju. Jag börjar bli jättenervös!
Sen gör ju inte mina ögon saken bättre, det ser ut som jag har fått en snyting eller nåt haha, jag måste verkligen till läkaren snart så jag får nån riktig salva mot det.
 
I eftermiddag ska vi på utvecklingssamtal med tjejerna. Det ska bli kul o träffa deras nya lärare :)
 
Ah, hörs sen
Kram
 
 
2020-09-21
 14:26:30

Måndag

© Soffiloffis
 
 
Idag är Daniel i Falun med Julia. Dom ska göra ultraljud för o se om hon har någon sköldkörtel eller ej.
 
Sen imorse ringde dom från ett företag som jag har sökt jobb hos, så på onsdag ska jag dit på intervju. Det är bara ett deltidsarbete, men det är ett jobb och det vore jättekul om jag fick det :)
 
Pontus kom alldeles nyss hem från skolan, så han käkar lite mellanmål just nu. Och om ett par - tre timmar kommer Isabelle hem.
 
Annars var det föreläsning imorse som vanligt på måndagar, och efter det har jag sökt jobb och kollat upp lite tips inför intervjun. Det känns lite smånervöst, det var ju ett tag sen jag var på intervju senast så...
 
Hörs sen
Kram
 
 
2020-09-16
 14:33:43

Onsdag :)

© Soffiloffis
 
 
Idag slutade Pontus tidigare, dom hade brytdag så han kom hem redan vid 12-tiden :)
Vi ska väl strax börja med läxorna.
 
Annars har jag plockat lite, tvättat och sökt jobb. Sen har jag kollat på Wallander också, längesen jag såg dom filmerna så... :)
 
På måndag ska vi till Falun med Julia och se om hon har en sköldkörtel eller om hon är född utan.
Sen på onsdag nästa vecka har vi utvecklingssamtal med båda flickorna :)
 
Nu kom Daniel hem från jobbet :)
Hörs sen
Kram
 
 
2020-09-10
 13:36:10

Torsdag...

© Soffiloffis
 
 
Barnen är i skolan som vanligt och Daniel åkte alldeles nyss till jobbet.
Jag behöver få kontakt med min handläggare på AF men ingen av hennes mailadresser verkar funka längre (jag får automatsvar från AF att de inte finns) och hon svarar inte i telefon så jag vet inte hur jag ska göra nu...
Funderar nästan på om hon har slutat, men isåfall borde jag väl ha fått en annan handläggare och framförallt fått veta det på ett eller annat sätt?
 
Aja, annars rullar veckan på som vanligt och snart är det helg igen.
Hörs sen
Kram
 
 
2020-09-06
 16:53:11

Söndag :)

 
© Soffiloffis
 
 
 
Idag har jag o barnen varit hemma hos mamma o Hans och firat Pontus på 10-årsdagen :)  Vi satt ute och fikade på lagom avstånd pga corona.
Pontus fick lite choklad och lite pengar så han blev helnöjd.
Det känns så konstigt att barnen börjar bli så stora, nyss låg dom ju på en filt och sprattlade och var alldeles nyfödda! Tiden går för fort.
 
Annars har helgen sprungit iväg som vanligt. I fredags åkte tjejerna hem till Saga ganska snart efter att dom kom hem från skolan och sov över där tills igår. Jag och Pontus gjorde en tårta och så fick han öppna sina presenter :) Han fick en mobil, en datormus och lite ritgrejer av oss. Av flickorna fick han en tavla och en nattlampa :)
 
Mitt öga har börjat rinna som sjutton nu. Jag köpte en salva när jag var inne på apoteket sist och den verkar hjälpa lite men inte helt, så jag lär nog kontakta läkaren snart =/
 
Hörs sen
Kram