2014-10-31
 12:17:30

Sista dagen här...

 
 
Igår när jag hämtade Pontus på dagis berättade förskolepersonalen att han hade verkat lite hängig under dagen. Så det kanske är nån förkylning eller nåt på G ändå =/
Hoppas inte det!
 
Annars kollade jag på dom två sista avsnitten av serien The 100 igår kväll :) Den serien var jättebra, hoppas dom kommer göra en säsong till (minst) av den! Sen efter det kollade jag på filmen Into the storm, också jättebra!
Kul att "Lori" från The walking dead var med i den :)
 
Idag gör jag sista dagen på Text och Bild, och imorron börjar jag jobba på caféet :)
Det känns lite vemodigt på nåt sätt... Det ska bli jätteroligt att få börja jobba så klart, men tråkigt att behöva lämna gänget här... Får hoppas dom är lika trevliga där som dom har varit här! Men det ska nog bli bra :)
Sen på eftermiddan ska jag dit och träffa mina nya medarbetare och skriva mer papper...
 
 
 
Källa: IMDB.com
 
2014-10-29
 23:24:22

Hårfix :)

 
 
Jag håller på o färgar håret så här mitt i natten :)
Jag fick ett infall o gick in och klippte luggen, den började bli alldeles för lång o dryg så jag orkade inte med den längre. Men det är ju apsvårt o klippa håret på sej själv, kanske därför jag drar ut på det så länge :P
Iallafall så såg jag hur mycket utväxt jag hade sen jag sist färgade och fick ett till infall o började färgningen :)
 
Får väl hoppas det blir bra bara...
Jag trodde ju det skulle räcka med en förpackning så jag blandade bara en först. Men nope, det gick inte... så mitt i färgningen fick jag pausa och blanda en till! Tur att jag hade två förpackningar hemma iaf...
 
 
 
Den här blev det igen :)
 
2014-10-29
 18:47:00

Lindesberg m.m.

 
 
Idag har vi varit i Lindesberg på studiebesök hos Strands tryckeri :)
Det var väldigt intressant!
Jag kommer helt klart o beställa nånting därifrån sen :)
Och broschyren som vi har hållit på med under hela sommaren låg där och höll på att tryckas upp, det var kul o se delar av den :)
 
Jag kom hem vid 15-tiden så då åkte jag o hämtade barnen. Efter det stack jag in på affären en snabbis, träffade svärmor utanför så vi pratade lite grann :)
Tjejerna ville åka hem till Ella o Lucas och leka idag men jag känner mej helt slut och har en skitdryg huvudvärk så både jag o Ylva tyckte att det passar bättre en annan dag :) 
 
Pontus är lite varm och somnade typ vid fem-tiden.
Hoppas han inte är på väg o bli sjuk nu!
Han vaknade för en stund sen o pratade lite grann, sen fick han värsta skrattanfallet, han bara låg o stirrade rakt ut i luften och gapskrattade... det var lite småotäckt!
 
 
© Soffiloffis
 
2014-10-29
 07:47:53

Studiebesök...

© Soffiloffis
 
 
När jag stannade bilen vid dagis skrek Pontus "faster, jag såg faster" och skyndade sej av med bältet o sprang dit. Sen stod han där o tittade tills Ylva hade plockat ur tvillingarna ur bilen.
Jag trodde han skulle säga nåt eller ge henne en kram eller nåt så jag väntade ju med honom, men sen sprang han bara in genom grindarna och började leka med nån kompis istället :)
 
Annars idag ska jag o dom andra på text o bild åka iväg till Lindesberg på studiebesök :)
Det blir nog intressant!
 
Ah dags o sminka mej o gå iväg nurå
Hörs sen
Kram
2014-10-28
 11:56:46

Tisdag :)

 
 
 
Nu är jag på marnäsliten o väntar på o få komma in till Per-Ragnar :) Jag blev lite tidig idag med, men men... 
 
Lämningen av barnen gick hur bra som helst Imorse :) Skönt när det är så!
 
Jag hittade förresten en serie igår som jag helt hade missat. Ravenswood hette den visst och var jättebra :) Det var tydligen en spinnoff till Pretty little liars också, kul kul :)
 
 
2014-10-27
 19:35:15

Måndag kväll :)

 
 
När jag hämtade Isabelle o Julia på fritids frågade dom om dom fick åka hem till Ella o Lucas o leka idag. Så jag ringde Ylva o frågade om det var okey för henne, o det var inga problem så vid 17-tiden skjutsade jag dit dom :)
Sen har dom varit där till 19 ungefär o lekt :)
 
Pontus somnade när vi kom hem från Ylva, så nu när vi skulle hämta dom igen var han på uruselt humör. Han ville minsann inte åka nånstans, han ville ju sova vidare!
Tillslut fick jag med mej honom iaf :)
 
Jag håller på o gör lite kaffe nu, det känns som om jag skulle kunna somna här o nu, så det lär behövas!
Imorron ska jag in till stan o träffa Per-Ragnar och skriva papper :)
Få se när jag kommer börja nurå, om det blir redan på lördag (den första november) eller om det blir på måndag? Jag gissar på att det blir på måndag, men det visar sej väl...
 
 
© Soffiloffis
2014-10-27
 09:12:20

En räv :)

 
 
Nu är jag i Borlänge o väntar på o få komma in till besiktningen... Jag tror jag kom hit lite för tidigt, men hellre det än för sent iaf :)
 
Imorse när jag skulle åka bort till jobbet satt det en massa kråkor o vrålade i trädet ovanför bilen. Sen när jag hade lagt in ryggsäcken och stängde igen bildörren sprang det förbi en stor räv precis bredvid mig som om han hade eld i baken... Han trodde väl att bildörrsmällen var ett gevärsskott, stackarn :)
Men fy sjutton vad jag ångrade att jag hade lagt ner kameran i väskan då :/
 
Kul o få se en sån på så nära håll iaf :)
2014-10-27
 07:37:40

Måndag...

© Soffiloffis
 
Nu är barnen lämnade i skolan och på dagis :)
Pontus var inte riktigt på humör idag, han ville inte vara där sa han... Tillslut gick han väl med på o ställa sej i vinkfönstret o vinka när jag skulle gå.
Och oftast när jag kommer och hämtar sen så brukar han inte vilja gå hem istället för att han har så kul. Vi får se hur det går sen idag :)
 
Det har blåst som sjutton hela natten och gör det fortfarande! Jäkla höstskitväder!!
Jag fattar inte hur nån kan gilla den här årstiden överhuvudtaget... Visst är det fint när löven blir gula i september, men nu är det ju bara grått och kallt och det regnar o blåser var och varannan dag =/
 
Aja, skitsamma!
Dags o dra till jobbet strax iaf.
Hörs sen
Kram
 
2014-10-26
 20:01:46

Söndag igen...

 
© Soffiloffis
 
 
Igår kväll rensade jag min mailbox, jag hade inte gjort det sen i februari så det tog sin lilla tid...
 
Daniel åkte hem till Trisse igår på eftermiddagen o lånade hans garage och bytte avgasrör på bilen, så han kom väl hem runt 19-tiden nån gång.
Och idag åkte han till Västerås igen.
 
Jag badade barnen för en stund sen och sen när det var klart blev det stopp i badkaret!!
Men som tur var löste det sej sen när jag fick tag på Daniel :)
 
Barnen ska strax sova.
Imorron blir det jobb, dagis o skola igen :)
Bara en vecka kvar nu ganska exakt så jag lär väl städa bort resten av mina grejer den här veckan...
Och så ska det skrivas papper också :)
 
 
2014-10-25
 00:38:00

Halloweenhelg...

 
 
Idag på eftermiddan åkte vi hem till Trisse en sväng, Daniel skulle plocka ur forden för det var nån som ringde på den igår. Men idag hörde vi inte ett ljud från personen så det blev väl inget med det då =/
 
Nu på kvällen var flickorna på halloweendisco :)
Dom verkade ha haft kul när vi hämtade dom sen, härligt!
 
Nu sover alla tre i sina sängar...
Imorron ska Daniel fixa med saaben så att jag kan besikta den sen i nästa vecka.
Jag börjar bli nervös, det är ju bara typ en vecka kvar tills jag börjar jobba! Shit...
 
 
© Soffiloffis
2014-10-24
 00:23:51

Nattliga skriverier :)

 
 
Daniel kom hem inatt vid tre-tiden, sen när han vaknade berättade han att dom hade ringt från Västerås o behövde ha dit honom igen så vid 15-tiden åkte han... Få se när han dyker upp då? Han trodde att dom skulle vara klara vid 1 inatt men det visar sej väl :)
 
Jag ska strax gå o lägga mej, ska bara surfa runt lite först :)
Jag har nyss spelat o levlat lite pets :P
Har fått upp 38 av 75 stycken till maxlevel, det tar ju hur lång tid som helst ju! Men men, det är ju kul o det är väl huvudsaken :)
 
 
En av mina "gubbar" i WoW :)
2014-10-22
 00:14:28

Tisdag!

 
 
Imorse hade båda tjejerna ont i magen så vi blev hemma idag med. Och när jag ringde o berättade det för skolan så talade fröken om att det verkar vara nåt som går nu då det är många barn som har ont i magen =/
Nu på kvällen mådde båda två bra igen iaf, så vi får se imorron hur det blir, om dom ska till skolan eller inte.

Pontus somnade inne i tjejernas rum när dom kollade på film. Sen vaknade han efter en stund och var jätteledsen o sa att han hade ont i öronen. Så han fick lite alvedon o nu sover han igen. Hoppas det går över tills imorron annars kanske jag får kontakta vc så dom får titta på hans öron.
 
Sen har han börjat klia sej sådär mycket i ögonen igen nu, så han är alldeles illröd vissa dagar... jag försöker smörja med salva, men det gillas inte, han springer iväg o gömmer sej så fort han får se den där tuben.
 
 
Pontus i somras :)
© Soffiloffis
 
2014-10-20
 08:10:00

Förvirrande

 
 
Jahapp jag blev visst hemma idag för Julia har jätteont i magen säger hon.
Pontus fick också lov o vara hemma då för han får ju inte vara på dagis när någon förälder är hemma.
Isabelle är i skolan iaf så henne ska jag hämta sen vid 13-tiden...
 
Igår kom tjejerna o deras kompisar upp med en kolsvart katt som hade lite vitt på bröstet, den såg precis ut som Rocky (våran katt) så vi var helt säkra på att han hade smitit ut. Katten sprang runt här inne och kollade sej omkring och jamade för glatta livet. Jag försökte locka efter Rocky för o se om det verkligen var han eller inte. Den här katten kändes dock mycket tyngre än vanligt så jag var liiite tveksam. Men dom var på pricken likadana till utseendet så jag visste inte vad jag skulle tro... Sen kom riktiga Rocky helt plötsligt ut från sovrummet o såg alldeles yrvaken ut :P
Dom fick nosa lite på varann innan barnen fick gå ut med den andra katten :)
 
Nu när jag åkte till skolan med isabelle så träffade vi på den där katten igen, den var alldeles till sej och jamade o strök sej runt våra ben så jag tror den löpte. Så inte nog med att den inte var Rocky, den var en hona också :)  Annars hade jag nästan kunnat tro att det var Rockys pappa :)
 
 
 
Riktiga Rocky :)
© Soffiloffis
 
2014-10-19
 22:55:00

Söndag!

 
 
Igår sov tjejerna kvar hos Ylva. Så Daniel åkte dit o hämtade dom idag vid 12-tiden.
Sen åkte han iväg till Västerås vid 14.30 ungefär... få se när han kommer hem den här veckan, han sa att det kan bli helgjobb om det behövs.  Men det visar sej väl sen hur det blir.
 
Sen när han hade åkt kom Linnea o plingade på så hon, Rasmus och flickorna har lekt hela eftermiddan :)
Nu har barnen somnat o jag kollar på sons of anarchy...
 
Imorron kommer en tjej från annonsbladet o skriver om vår nya fotobok :)
Sen ska vi få se hur kalendern kommer o bli (på ett ungefär)... skoj skoj!
 
 
 
© Soffiloffis
 
2014-10-18
 17:50:54

Kalasdag :)

 
 
Nu har vi haft kalas för flickorna :)
Så först kom Ketty o Sören, och Ketty hade bakat två tårtor som var jättefina med hello kitty motiv och princessmotiv :)
Sen kom mamma o Hans och en stund senare kom Ylva o Janne och deras barn och sen Trisse o hans barn.
 
När kalaset var slut följde flickorna med Ylva hem för o leka med Ella o Lucas, Lucas ville visa när han kör cross sa han :)
 
 
 
 
Flickorna bus :)
 
© Soffiloffis
2014-10-17
 12:20:25

Fredag :)

 
 
I onsdags kom det hit två tjejer från Kommunen o tittade på bilder :)
Vi ska få vara med och göra almanackan som Kommunen skickar hem i brevlådan till alla hushåll, så några av mina bilder verkar bli med... Det känns jättekul :)
 
Nu på förmiddagen har jag pratat med Per-Ragnar och jag kommer nog få börja jobba vid månadsskiftet :D
Dels för att det är så lite av månaden kvar så han tyckte det kändes som det var lika bra o vänta tills dess, och dels för att AF ska hinna förstå vad som händer ;)
Gud vad skönt det ska bli o få ett riktigt jobb med lön!
 
 
 
 
© Soffiloffis
2014-10-15
 08:00:44

Onsdag!

 © Soffiloffis
 
 
Igår på eftermiddan ringde dom från fritids och berättade att Julia hade ont i öronen o ville hem. Så jag åkte dit o hämtade dom. Sen på vägen till bilen blev hon bättre sa hon. 
 
På kvällen var det föräldramöte på dagis, så vid fem åkte jag iväg med barnen till farmor :)
Patricia var där när jag lämnade dom, längesen man träffade henne :)
 
Jag var först på plats på föräldramötet, sen kom det mer o mer folk så jag fick nästan panik efter ett tag o ville bara sticka därifrån. Men när mötet väl började kändes det bättre :)
Först fick vi jobba i grupper och försöka komma fram till vad som är positivt med barn, vad som gör en till en bra förälder, hur man ska lösa vissa situationer osv.
Det var rätt intressant faktiskt :)
Sen gick vi till Duvan, vi som har barn där och fick veta lite vad dom gör på dagarna o så...
 
När vi kom hem sen så somnade Pontus i soffan, han måste ha varit helt slut efter en lång dag med bus :)
 
Nu ska jag strax sticka till jobbet, Julia verkar ju må bättre så hon gick till skolan idag.
 
2014-10-14
 07:01:00

Jobbstäd :)

 
© Soffiloffis
 
 
Igår städade jag skrivbordet på jobbet, jag vet ju inte om eller när jag börjar jobba så det är lika bra o få det gjort...
 
Sen på kvällen kollade jag på första avsnittet för säsongen av The Walking Dead :)
Det var ett rätt bra avsnitt! Så hittade jag ett nytt avsnitt av american horror story också...
 
Idag måste jag skicka in mina sökta jobb!
Och ikväll är det föräldramöte på dagis, så då ska barnen vara hos farmor under tiden :)
 
Ah hörs sen
Kram
2014-10-13
 07:59:19

Måndag morgon :)

 
 
Nu är barnen lämnade på dagis och fritids och jag sitter och äter frukost :)
Barnen får ju frukost där så... :)
 
Snart blir det jobb för mej, då ska jag visa upp vilka bilder jag har valt ut till projektet för sen på onsdag ska vi visa upp dom för projektledarna... får väl hoppas att nån av mina bilder blir med iaf!
 
Jag hade gått ner 3 kg nu på morgonen, tjohooo :D
Bara lite till så är jag snart i mål :)
Jag har inte vägt mej på ett bra tag nu för att jag är rädd o bli besviken, men det här var ju allt annat än en besvikelse :D
 
 
© Soffiloffis
2014-10-09
 17:22:13

Tellbergsresan :)

 
 
Nu har jag varit i Tellberg utanför Leksand på Konferens med Arbetsmarknadsenheten (AME) och finsam, försäkringskassan, arbetsförmedlingen o soc mfl :)
Jag o Ingela dokumenterade det, så hon spelade in allt som sades och ska skriva ner det sen och jag fotade...
 
Det var jättegod mat och rummen var superfina! Det fanns bubbelpool i mitt rum så jag tänkte prova det, men eftersom det tog typ en timme (minst) att fylla upp det så struntade jag i det tillslut!
 
Det var trevligt iaf, och väldigt intressant :)
 
 
Månen lyste så fint på himmlen :)
 
 
 En annan del av hotellet :)
 
 
 Matsalen i huvudbyggnaden
 
 
 Vår fikakorridor :)
 
 
Jag o Ingela bodde i Huset till höger, hon bodde uppe och jag nere :)
© Soffiloffis
2014-10-08
 06:53:00

Snart dags...

 
© Soffiloffis
 
 
Jag har packat o ska snart köra barnen till skolan o dagis.
Pontus ska ta dagisfoto idag och Julia ska till badhuset :)
 
När jag har lämnat barnen ska jag hem o hämta allt och gå ner till stationen och åka in till Ludvika, det är väl bara o hoppas på att tåget går när det är sagt nurå!
Vilket skitväder det var idag då, regnet bara öser ner =/
Hoppas det ger sej tills jag ska gå!
 
Ah, hörs sen
Kram
 
2014-10-07
 17:24:04

Grattis Julia :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vår lilla tjej börjar bli så stor :)
2014-10-07
 17:14:27

Grattis Isabelle :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Våran lilla tjej börjar bli så stor :)
2014-10-07
 17:00:09

Slut!

 
 
Flickorna är hemma hos en kompis och Pontus har somnat på soffan. Han får väl sova fram tills vi ska hämta tjejerna då :)
 
Jag känner mej helt slut efter dagens fotografering och allt bilåkande :)
Det blev mycket klättring upp o ner för branta småstigar så det kanske är det också, jag kanske fick lite benträning för en gångs skull :)
 
Imorronbitti ska jag först lämna barnen, sen försöka ta mej in till stan och så ska jag åka till Leksand med nån av dom från AME... Jag känner mej lite nervös, jag vet ju knappt vad det är jag ska göra så. Fotografera ja, men vad? Men men, det visar sej väl...
 
 
 
© Soffiloffis
 
2014-10-07
 14:41:57

Malingarna m.m.

 
 
Vi har nyss kommit tillbaks efter att ha varit i Malingarna o fotat :)
Det regnade lite imorse så jag var lite orolig för hur det skulle gå med kameran, men sen gav det sej tillslut iaf.
På vägen tillbaks blev det en tur till Hedtjärn och till Grangärde också...
 
Fy sjutton vad kallt det är här på jobbet! Jag är tvungen o ha jackan på mej men jag fryser lika mycket ändå :(
The winter is coming!! =/
 
Annars idag tänkte jag försöka välja ut bilder till projektet vi håller på med :)
Några bilder har jag hittat, men jag tror jag har fler hemma så jag får fortsätta kolla när jag kommer hem sen då...
 
 
Malingarna
 
 
 
 
 
 
 
Hedtjärn
© Soffiloffis
 
2014-10-06
 19:56:00

Måndag...

 
© Soffiloffis
 
 
Pontus har redan somnat och flickorna ligger i sängen o kollar på film.
 
Imorron ska vi på text o bild åka till Malingarna o fota, får väl hoppas att vädret blir bättre än det såg ut som på SMHI! För enligt dom verkar det bli regn större delen av dagen =/
 
Sen ska flickorna följa med en kompis hem efter skolan :)
Det blir nog kul för dom.
 
Hm, jag stoppade nyss in ett USB-minne i datorn, då blev det svart skärm med en massa konstiga tecken o det såg ut som den skulle starta om. Men det gjorde den inte, inte förrän jag tog ur stickan igen =/
Undrar om det var virus på den där saken?
Hoppas inte det!!
 
Ah, nu ska jag kolla på lite Sons of Anarchy :)
Jag visste inte att det hade kommit en ny säsong... men men bättre sent än aldrig :)
2014-10-06
 08:01:05

Dagens lista :)

 
 
 
Veckodag: Måndag
 
När vaknade du imorse? Kl 6.30
 
Dagens mående: Mår väl rätt okey, börjar få lite ont i halsen bara =/
 
Dagens vill: Vill att finnjäkeln ska försvinna! :(
 
Dagens glädje: Imorron fyller tjejerna 7 år!

Dagens irritation: Känner mej nervös inför onsdag och torsdag!
 
Dagens humör: Jodå, det duger väl :)
 
Dagens frisyr: Hästsvans
 
Dagens outfit; Jeans o svart tröja
 
Dagens planer; Har lämnat barnen, sen blir det jobb, hämta barnen, ta det lugnt ett tag o sen sova :)
 
Dagens väder: Lite grått nu på morgonen

Dagens köp: Inget
 
Dagens bild: Flickorna för 7 år sedan

Dagens
klipp: Fort Minor - Where'd you go
 
 
 
 
 
 
2014-10-05
 18:17:54

Kalas :)

 
 
Jag har nyss hämtat hem flickorna, dom har varit på Emilias kalas på GoCartbanan och verkar ha haft jättekul :)
 
Daniel hade åkt när jag kom tillbaks efter att ha lämnat dom på kalaset =/ Det kändes som vi inte hann säga hejdå ordentligt den här gången. Men men, han kommer ju hem på onsdag natt iaf :)
Tyvärr är inte jag hemma då, jag ska till Leksand o fota folk från Ludvika Kommun!
 
Imorron blir det jobb igen.
Då ska vi köra upp utställningen till bibblan, sen på tisdag ska vi till Malingarna och fota och på onsdag sticker jag till Leksand o kommer hem på torsdag. Barnen får vara hos mormor under tiden :)
 
 
 
 
Flickorna när dom fotograferade i somras :)
© Soffiloffis
2014-10-04
 22:33:20

Lördag!

 
 
Imorse när jag kom upp satt Rocky (katten) i vardagsrumsfönstret och tjaffsade med fåglarna utanför :)
Det såg nästan ut som dom flög runt bara för o retas med honom :P
Jag tänkte fota dom, men så fort jag kom dit med kameran var dom spårlöst försvunna!
 
Det har inte hänt mycket idag... Daniel åkte hem till Ylva o Janne med nån spridare eller vad det heter.
Sen gick flickorna hem till Linnea o skulle leka lite, men hon var inte hemma så dom kom hem efter en liten stund.
 
Sen kom mamma/mormor hit med en DVD hon hade köpt på auktion, tack igen :)
Den funkade bra o står nu inne på Pontus rum :)
 
Imorron åker Daniel till Västerås igen. Och flickorna ska på Emilias kalas på eftermiddan.
 
 
© Soffiloffis
2014-10-03
 18:48:37

Äntligen fredag!

 
© Soffiloffis
 
 
Imorse försov vi oss ordentligt... jag fick lite smått panik när jag vaknade o såg vad klockan var!
Det blev stressigt som sjutton, fick ringa dagis o fritids och berätta varför vi var sena, sen försöka få barnen o klä på sej så vi kunde åka.
Jag körde först ner flickorna till skolan, sen när jag kom upp till dagis med Pontus så ville han inte kliva ur bilen. Han ville verkligen inte gå dit idag och var jätteledsen, så tillslut åkte jag hem o ställde in mej på o få lov att vara hemma med honom idag då.
 
Men när vi precis hade parkerat ändrade han sej o ville gå till dagis ändå! Så då var det bara o köra dit honom igen då... sicket krångel!
Sen gick jag till jobbet och där var det städning på schemat, så vi gjorde det först och sen satte vi upp resten av disponentparksutställningen på skärmarna. Det tog hela dagen. Skönt o ha det klart nu iaf :)
 
Nu är barnen hämtade och vi har nyss ätit :)
 
2014-10-02
 08:10:43

Obehagligt

 
© Soffiloffis
 
 
En segväckt dotter som ville vara hemma... men det går ju inte.
Så nu har jag kört dom till skola och dagis, sen hem o duscha lite snabbt o så ska jag strax gå till jobbet...
Jag har sovit rätt dåligt inatt... har haft en propeller liggandes bredvid mej så jag har vaknat nästan hela tiden! Men men, inatt kommer Daniel hem så ikväll får barnen sova i sina egna sängar :)
 
Igår när jag satt o lyssnade på musik på min dator hörde jag plötsligt en barnröst från en annan del av lägenheten. Jag trodde först att nåt av barnen hade vaknat så jag tog av mej hörlurarna o lyssnade, då hörde jag att det kom från tjejernas rum så jag gick dit. Barnen låg ju i min säng så det gick en rysning genom hela mej och jag tyckte det var riktigt obehagligt o gå in där just då :) Då var det en av flickornas dator som hade börjat spela upp ett youtubeklipp bara sådär!
Youtubeklipp brukar väl inte starta utan att nån trycker igång dom?
Det var ju knäpptyst i lägenheten fram tills det där hände så då blev jag lite nojjig o vågade inte lyssna på musik mer haha
 
 
Jag blev förresten väldigt glad imorse när jag kom ut till bilen och inte behövde skrapa rutorna :)
Gud vad skönt!
 
Well Well, dags o gå till jobbet nurå!
Kram
2014-10-01
 21:51:37

Onsdag kväll :)

 
 
Idag åkte vi hem till Ylva på eftermiddan :)
Barnen lekte en massa o jag o Ylva drack lite kaffe o pratade :)
Nu är vi hemma o barnen har ätit lite varma mackor o sover sött
 
Jag sitter o lyssnar på musik o surfar runt :)
Ska snart sova jag med!
 
Imorron natt kommer Daniel hem <3
 
 
 
I ett hus vid skogens slut... :)
© Soffiloffis
 
2014-10-01
 08:24:28

Trött o virrig morgon

Instagrambild...
© Soffiloffis
 
Gaah vilken morgon... jag var trött som sjutton imorse, ändå la jag mej rätt tidigt igår kväll.
Barnen var iaf lättväckta, alltid något :D
 
Sen körde jag dom till skola o dagis, och när jag skulle lämna flickorna såg jag att Julia hade glömt sin väska hemma så då fick jag åka hem o hämta den och åka tillbaks igen =/
Pontus hade tagit med sig en plastblomma utan att jag hade märkt nånting, så när vi kom till dagis lämnade han fram den till fröken haha
Vilken charmör han är :)
 
Jag kom nyss hit till jobbet, då stod det att min användare hade slutat gälla när jag skulle in på datorn, så då fick jag ringa IT-enheten o säga till. Magnus svarade och jag sa typ "Hej det här är Sofie på IT-enheten, eller jag menar text o bildgruppen, jag kan inte logga in blablabla"... Det var rätt pinsamt, särskilt eftersom jag har jobbat där för några år sedan, så dom känner ju igen mej =/
Men men, shit happens!
 
Idag ska jag försöka skriva ut lite bilder till utställningen som vi ska ha nästa vecka...