2021-07-31
 15:09:53

Lördag :)

 
 
Den senaste veckan har jag o Daniel testat betan för spelet New World och det har varit jättekul! Jag rekommenderar det starkt! Spelet släpps den 31 augusti så det känns som det kommer bli en låång väntan. Det är ett liknande spel som WoW, med både PVE och PVP. Men man kan crafta allt med en o samma gubbe, det var det bästa tycker jag. I WoW får man bara ha två crafts per gubbe. Det enda jag riktigt saknade var en minimap och klocka, hoppas det tillkommer när spelet släpps sen :)
 
Igår städade vi lite här hemma. Nu ska vi rensa ut kläder som är för små och åka iväg med dom till tippen. Och så måste vi skaffa hyllor till barnen, det behöver dom verkligen. Vi får ta en tur till IKEA sen tror jag.
 
Annars är jag jättesugen på att ta med barnen ut o fota nån dag när det är fint väder :)
Jag vill ha lite nya bilder på dom :) Och så vill jag testa nya octoboxen, och särskilt testa den utomhus, det ser så enkelt ut när andra fotografer gör det :) Som i klippet här nedan t.ex...
 
 
 
 
Men nu ska vi iväg...
Hörs sen
Kram
 
2021-07-26
 17:34:49

Måndag :)

När barnen var små :)
© Soffiloffis
 
 
Igår åkte vi hem till mormor o morfar och gratulerade dom på deras 23 åriga bröllopsdag och Hans på sin födelsedag :) Hans syster o hennes man var också där, kul o träffa dom, det var längesen!
 
Vi fikade o pratade lite, barnen fick hem lite spel o sånt som dom har haft där så dom blev alldeles nostalgiska :)
 
Idag på eftermiddan körde jag hem flickorna till Saga, men innan det ville dom panta lite burkar/flaskor. Och dom fick ihop några kronor :)
Sen ska dom sova kvar där tills imorron.
 
Nu ska vi hem till Ylva o kolla hennes bil. Och så svänger vi förbi vid soptippen när vi ändå ska åt det hållet.
 
Jag fick förresten hem mitt paket som jag beställde häromdagen :) Så jag ska sätta ihop det sen när vi kommer hem. En sån här blev det...
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-07-22
 19:49:16

Torsdag :)

© Soffiloffis
 
 
Idag firar jag och Daniel 3 år som gifta och 15 år tillsammans <3
 
Häromdagen fick vi brev om att dom ska ta (blod?)prov på Julia för att se om hennes njursjukdom är genetisk. Och idag fick vi brev till Isabelle om att ifall provet på Julia inte visar något genetiskt samband så ska dom göra en ny biopsi på Isabelle för att veta säkert om hon har samma njursjukdom som Julia (FSGS). Men det kommer dom göra någon gång i höst.
 
Idag har vi varit o badat vid Kyrkviken. Flickorna hade bestämt träff med Saga där :)
Först när vi klev i kändes det iskallt åt fötterna, men ju längre ut vi gick desto skönare blev det :) Och när jag väl doppade mig var det alldeles ljummet. Härligt!
 
Nu är vi hemma igen o ska strax äta något.
Jag sitter o kollar lite på andarnas makt just nu, det är typ som det okända fast på norska :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-07-20
 21:34:11

Tisdag :)

© Soffiloffis
 
 
 
 
Det är Daniels första semestervecka och vi har varit ute hos Ylva i Saxdalen igår och förra veckan för Daniel har hjälpt Victoria o byta kamremmen på hennes bil. Det krånglade massor i början med skruvar som hade blivit rundade bland annat, så han fick göra nån speciallösning och tillslut lossnade det. I förrgår var bara Daniel där och då kom han ganska långt, så igår var det bara pyttelite kvar att göra. Nu är den bytt iaf och Victoria besiktade den idag :)
Tyvärr hade multiremmen gått av nu så jag vet inte om han kanske ska hjälpa henne o byta den också eller hur det blir? Vi får se :)
 
Annars åkte vi och handlade lite på eftermiddan. Dom har öppnat nya vägen så vi provåkte den för första gången. Det blev jättefint!
Det ska bli kul o se hur det blir när rondellen blir klar sen :)
 
På lördag ska vi troligtvis ut och äta för att fira vår bröllopsdag (som egentligen är på torsdag). Sen på söndag ska vi hem till mamma o Hans för då fyller Hans år och dom firar 23 årig bröllopsdag :)
 
Hörs sen
Kram