2023-09-13
 13:12:35

Onsdag

© Soffiloffis
 
 
Igår hade jag två föreläsningar i Statistisk Analys under ca 4 timmar där läraren gick igenom några räkneövningar. Det var jättedålig luft i lokalen så man blev helt mosig i huvvet av o sitta där och försöka tänka samtidigt :P 
Och det finns typ inga eluttag där heller så varje rast fick jag försöka ladda i lite i datorn så den inte skulle dö.
 
Idag hade vi seminarium i Objektorinterad design och problemlösning och det gick nog ganska bra tror jag. Det kändes som vi fick med allt i presentationen och vi fick inte så många opponeringsfrågor heller så det var ju skönt :)
 
Barnen är i skolan just nu och Daniel ska strax gå till jobbet. Sen när han går tänkte jag försöka läsa på det sista inför duggan imorron. Jag är lite nervös inför den, men vi får se hur det går.
 
Hörs sen
Kram
 
2023-09-11
 16:56:00

Vår älskade lilla Rocky

Världens goaste kisse :)
 
 
I helgen somnade vår älskade misse Rocky in. 
Han blev nästan 12 år och är så himla älskad och saknad av oss allihop!
 
Det känns jättetungt att han är borta.
Jag saknar att se honom ligga nånstans och sova och hur han skiner upp när han vaknar och ser en komma fram till honom, det lilla kurr-mjauet han gjorde varje gång han såg en, precis som om han sa hej. Eller höra ljudet av hans trippande tassar när han kom springande ut i köket så fort man öppnade kylen, och hur han kom och la sig hos en och försökte trösta när man var ledsen. 
 
Han är den goaste katten jag nånsin har haft/träffat med en helt egen personlighet som inte går att jämföra med någon annan. Han var så himla barnkär också och gick från rum till rum för att hålla koll på barnen ända sedan de var små.
 
Det är så tomt utan honom, han var verkligen en glädjespridare!
Hoppas han har det bra där uppe i katthimlen <3
 
 
Rocky-bocky när han var liten :) 
 
En till bild på kissen när han var en liten bebis 
 
 Lilla Kissbert som han började lyssna till på äldre dar. Kärt barn har många namn <3
 
 Rocky poserade gärna framför kameran :)
 
2023-09-01
 17:55:58

Fredag :)

© Soffiloffis
 
 
 
I onsdags hade jag kursintroduktion i Objektorienterad design och problemlösning. Sen hade vi en övningslektion direkt efter, så jag hamnade i grupp med två killar, en av dom var jag i grupp med i våras på Forskningsmetodiken. Vi gjorde uppgiften och kände oss väl ganska klara rätt snabbt. 
 
Daniel och barnen var i Falun samma dag, där fick dom veta att det antagligen inte kommer behövas någon njurtransplantation för flickorna i framtiden eftersom deras prover har sett så bra ut under alla dessa år, så skönt o få veta det :) Och det verkar som dom har både FSGS och Alport.
 
Idag hade jag kursintroduktion i Statistisk Analys. Läraren gick igenom lite vad kursen kommer gå ut på och berättade om sina egna tidigare forskningsprojekt och sånt. Nästa vecka drar det väl igång på riktigt. Hoppas jag får min bok snart, den verkar i alla fall ha skickats nu...
Det ska iaf bli riktigt skönt med helg nu iaf!
 
Hörs sen
Kram