2023-02-17
 11:44:55

Fredag...

 © Soffiloffis
 
 
 
Det är fullt upp som vanligt med skolan och allt.
Jag gjorde en omdugga i responsiv webbdesign här om veckan, men den gick åt skogen, så om några veckor är det dags igen, då är det sista chansen =/
 
På tisdag nästa vecka (om vi inte får ändra till måndag) ska vi ha examinations-laboration i Datakommunikation.
Jag och min gruppkompis var på laborationslektionen i skolan igår och inget funkade som det skulle, så till slut bad vi lärarna om en rejäl genomgång i hur vi ska koppla kablarna, så att vi verkligen vet hur vi ska göra under examinationen. Vi hade tydligen kopplat helt fel så det var därför inget fungerade. Men samtidigt har vi ju inte fått några instruktioner i hur vi ska göra tidigare så... Det har varit typ "Här har ni några kablar, koppla in dom i någon port på switchen och routern och lös resten så sitter vi här och surfar under tiden!".
Nu förstår vi iaf lite bättre, tror jag. Vi får väl se på måndag om vi har fattat rätt...
 
Sen på torsdag nästa vecka har vi omexamination i java också, 24-timmars igen. Det blev ju nåt knas förra gången. Hoppas det går bättre den här gången! Det skulle vara så skönt att bli klar med allt som släpar efter så att jag kan fokusera på de här och de kommande kurserna fullt ut!
 
Idag ska vi försöka läsa på alla konfigurations-kommandon så vi har stenkoll på i vilken ordning man ska utföra dem på måndag eller tisdag. Sen ska vi försöka utföra en labb i PacketTracer tillsammans under eftermiddagen.
 
Ah, hörs sen
Kram
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: