2022-08-23
 15:01:00

Tisdag...

© Soffiloffis
 
 
Igår när Pontus kom hem från skolan ville han till kvarte. Alla hans kompisar var där sa han så han ville verkligen, verkligen dit :) Men eftersom Daniel jobbar eftermiddag och har bilen så kunde jag inte köra dit honom. Och varken jag eller Daniel känner oss trygga med att han ska cykla hela vägen dit helt själv heller, vi kanske är lite överbeskyddande jag vet inte. Flickorna hade huvudvärk så dom orkade inte följa med honom.
Daniel ringde iaf sin mamma o frågade om hon kunde köra honom, sen blev det så att Thomas hämtade honom och körde dit honom och Ketty körde hem honom. Jättesnällt, tack för hjälpen båda två! :)
 
 
Idag har jag haft möte med min jobbcoach på Clockwork, det var sista mötet för nästa vecka börjar jag ju skolan. Det gick bra, hon undrade vad jag tyckte om deras upplägg och ställde lite frågor kring det. Efter att det var klart åkte jag hem. Jag gick in på Klarabo och sa till om fler nycklar när jag ändå var i farten så förhoppningsvis får vi dom till slutet av veckan, en av deras fastighetsvärdar ringde nyss och pratade lite om det.
 
Nu har jag dammsugit lite, ska strax torka golven. Men jag blir svettig så fort jag rör mig så allt blir ju så segt :P  Pontus kom iaf hem från skolan för en stund sen, flickorna kommer hem om nån timme.
 
Hörs sen
Kram
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: