2022-03-26
 22:29:22

Lördag :)

© Soffiloffis
 
 
I onsdags ringde arbetsförmedlaren och berättade att jag kommer bli inskriven i något som heter "Rusta och matcha". Hon var jättetrevlig, vi pratade lite om annat också, som högskolestudier och sånt och hon hoppades och trodde att det skulle gå bra :) Sen jag fick välja nåt ställe där jag ville vara om dagarna och eftersom Clockwork funkade bra sist bestämde jag mig till slut för o välja dom igen. Jag hade först tänkt välja något annat men ah, dom var ju bra så...
Sen ringde dom från Clockwork igår, så jag ska dit på ett första möte den 8 april.
 
Annars laddade jag ju upp mina betyg från 2009-2010 på antagning.se för lite drygt en vecka sen och idag hade dom kommit upp under "Mina meriter" så nu står det att jag är behörig till alla programmen jag har sökt. Det känns ju skönt iaf :) Nu är det bara o hoppas och hålla tummarna för att jag kommer in på det jag vill gå :)
 
Vi var till Borlänge och köpte lite nya kläder till barnen här om dagen. Pontus har ju vuxit ur nästan alla sina byxor och jag tror dom krymper i tvätten också så den här gången blev det New Yorker istället för Lager157 :)
Flickorna ville ha varsin hoodie och byxor och alla tre blev nöjda o glada iaf. Sen köpte vi lite grejer till Opeln o Forden också. Så Daniel gick ut och bytte olja, oljefilter och tändstift på Forden idag medan jag hjälpte tjejerna att städa sitt rum.
 
Hörs sen
Kram
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: