2023-04-04
 09:45:58

Omtentan som inte blev av...

© Soffiloffis
 
 
 
Alltså gaah!
Jag misslyckades med IT-projekttentan häromveckan (den som blev 53 frågor istället för 40) så idag skulle det bli en omtenta på den.
Vi satt där och väntade till klockan blev 9 innan vi kunde klicka in oss och börja skriva provet. Men där tog det stopp för när vi klickade in oss på provet fick vi upp ett meddelande "Du gjorde den här tentan <datum>" och så kunde man gå tillbaks till kursrummet eller kolla sina tidigare resultat, men inget mer än så...
 
Så tentavakterna fick höra av sig till läraren så att denne fick försöka lösa problemet, men det gick inte! Så nu blir det ett nytt tentatillfälle längre fram =/
Så jäkla surt, jag ville verkligen göra den där tentan nu och klara den den här gången så jag slipper ha saker släpandes... Det är så jäkla mycket strul i varenda kurs hela jäkla tiden, fan vad matt man blir!!
 
I övrigt så är barnen i skolan som vanligt, den här veckan verkar det inte vara några nationella prov, skönt med lite paus från dom. Det blir väl efter påsklovet om jag har förstått rätt :)
 
Daniel ska iväg på ett möte om ett tag :) Jag håller verkligen alla tummar för att det kommer gå bra för honom :)
 
Hörs sen
Kram
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: