2023-01-07
 13:43:27

Lördag...

© Soffiloffis
 
 
Idag fick jag resultatet på programmeringsuppgiften i förra kursen och jag blev äntligen godkänd :)
Så nu är den kursen helt klar, så skönt :D 
 
Igår höll jag och min labbkompis på med labb 6 i javan. Vi ska göra ett program där man kan lägga till studenter med namn och efternamn, sen ska termin, årtal, användarnamn och epost läggas till automatiskt. Det har vi fått till, men sen ska man kunna ändra, ta bort, sortera och söka på studenter genom att trycka på olika knappar.
 
Först fick vi till så det gick att ändra, så då började vi med ta bort-knappen, och vi fick det nästan att funka när vi upptäckte att det hade blivit nåt fel med ändra-knappen ändå =/ Så jag tror vi höll på till kl 20 eller något för att försöka fixa till den och ta bort-knappen. Till slut löste det sig iaf. Då började vi med sortera-knappen men där fastnade vi igen! Så vi får se om vi sätter oss med det nånting i helgen eller om vi fortsätter på måndag. Den ska in 23.59 på måndag tillsammans med en inspelad redovisning och labbrapporten så det börjar bli stressigt igen... Sen på torsdag har vi den där 24-timmarsuppgiften också =/  Och på fredag ska webb-projektet i den andra kursen lämnas in. 
 
På onsdag börjar barnen skolan igen efter ett härligt jullov. Dom är väl inte heltaggade direkt... Men hoppas det kommer gå bra! 
 
Hörs sen
Kram
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: