2023-01-25
 00:03:14

Tisdag...

© Soffiloffis
 
 
Idag hade flickorna en prova-på-dag på det gymnasieprogrammet dom vill gå i höst, så båda två var uppe på Malmen hela dagen. Dom verkar ha haft jättekul och fick prova på en massa olika maskiner :)
 
Pontus hade ont i magen så han fick gå hem från skolan nån gång på förmiddagen. Men nu mår han bättre igen så förhoppningsvis kan han gå tillbaks redan imorron igen.
 
Jag har börjat med kurserna datakommunikation och IT-projekthantering och börjar väl komma in i det lite grann. I datakommunikation får vi bland annat lära oss att koppla upp datorn mot en switch och/eller router och ta fram ip-adresser m.m. Och i IT-projekthantering håller vi på med ett projektarbete där vi ska försöka lösa ett påhittat företags situation. Förra veckan gjorde vi en förstudie och den här veckan ska vi fortsätta med planering. Nästa vecka blir det genomförande och veckan därpå överlämning och avslut. 
 
Annars rullar veckorna bara på. 
I helgen var vi i Borlänge, barnen behövde lite nya kläder. Och så fick dom shoppa loss med sina julklappspengar och presentkort också :)
 
Ah, jag ska väl strax gå o lägga mej
Hörs sen
Kram
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: