2023-03-21
 23:54:00

Tisdag

© Soffiloffis
 
 
 
Idag hade tjejerna nationellt prov i svenska. Hoppas det gick bra :)
 
Imorron har jag och gruppkollegan en examinationslaboration i skolan där vi först ska subnäta ip-adresser till en router, en switch och två datorer. Sen konfigurera alltihop så det går att pinga varje enhet. Vi har suttit och testat i simulatorn hela dagen, hon får inte konfigurationen att funka och för mig funkar det inte att pinga. 
Till råga på allt bytte dom datorer i datasalarna förra veckan, så troligtvis kan vi inte sitta i den salen vi brukar för det har blivit nåt krångel som IT-avdelningen måste lösa. Och i den andra salen funkar det helt annorlunda med kabeldragning o sånt. Kanske inte så smart att byta datorer precis innan folk ska ha en examination där... 
Vi får se hur detta går... det känns inte direkt hoppfullt!
 
Sen på fredag har vi en tenta i samma ämne, men eftersom det har varit en massa "för-tentor" via nätet (som måste göras innan man får göra den riktiga tentan) så har jag behövt plugga till dem först och främst, så det känns inte som jag har hunnit plugga nånting till den riktiga. Usch vilken dryg kurs alltså!
 
En positiv grej var att vår grupp i IT-projekthantering blev godkända på budgeten i projektet vi redovisade förra veckan, så nu är det bara omtentan jag har kvar i den kursen :)
 
Nu lär jag gå o lägga mej så jag orkar upp imorronbitti
Hörs sen
Kram
 
 
 
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: