2009-11-02
 09:19:40

Trötter...

I lördags var vi hos Ylva o hälsade på, hon bjöd på lite pyttipanna, jättegott var det :)
Hon hade Ingelas Golden retriever valp Hector där, han var så himla söt o fin så jag hade stor lust o ta med mej honom hem! :)

Efter att vi hade varit där åkte vi hem till Ketty en sväng för Trisse m. familj var där o vi ville ju träffa dom innan dom skulle åka hem till Götet igen :)

När vi kom hem så hade jag skitont i huvvet... och när jag vaknade på söndan hade jag fortfarande huvudvärk. Och den blev värre o värre hela tiden så tillslut fick jag lov o kräkas! Har aldrig varit med om en värre huvudvärk tror jag! Men sen när barnen vilade så gick jag o la mej på soffan o vilade jag med, och när jag vaknade var huvudvärken borta som tur var!
Sen på kvällen gjorde jag chokladbollar och Daniel gjorde scones :)

Imorse var det lite segt o kliva upp..
För vi fick ju inte sova förrän efter två inatt eftersom barnen vaknade o var hur pigga som helst vid halv ett. Men som tur var somnade dom om tillslut iaf :)


Nu är jag i Brunnsvik igen...
Några av dom andra ska åka till Nyhammars Bruk på studiebesök idag, men jag stannar kvar här istället... Åker till Säter o går på museet där nästa vecka istället :) Det är nog mer intressant skulle jag tro...


Nepp nu ska jag väl ta o söka lite jobb då..
Peter
PUBLICERAT: 2009-11-02, 12:45:48 | URL: http://minearmy.webblogg.se/

Jo de va skoj i fredags. Lördagen blev lugn för min del dom flesta verkade ta de lugnt i Lördags. Dock är de ju Wasp på torsdag så man måste ju vara utvilad då... :) Kram


milla
PUBLICERAT: 2009-11-02, 21:07:43 | URL: http://millaochfiddesrese.blogg.se/

löjligt att prata skit om nån för att den är blyg.Det va trevligt i lördags va det ja.

Vi va nog för si 13 som mest. Mä barn till Fiddes bror, men dom försvann sen.

Så ja, det va trevligt.


Peter
PUBLICERAT: 2009-11-03, 09:32:15 | URL: http://minearmy.webblogg.se/

Jo visst ska jag ner på Wasp. Mattias har väl släpat med mig i vanlig ordning... Fan du får börja åka på lite konserter du med sen :) Kram


Peter
PUBLICERAT: 2009-11-04, 01:19:50 | URL: http://minearmy.webblogg.se/

Stockholm är de i och sweden rock kan de bli inte helt säker än men de lutar åt de hållet... Själv då?? KramKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: