2021-02-25
 19:19:00

Torsdag

© Soffiloffis
 
 
 
Igår ringde chefen o frågade om jag kunde jobba idag, så så blev det. Jag var mest i lilla disken, men när det var klart fick jag gå över o hjälpa dom andra :) Jag slutade kl 12 så när jag kom hem la jag mig och vilade en stund, sov ganska dåligt inatt så...
 
Annars har veckan bara rullat på. Isabelle vill fortfarande byta klass och har vi har pratat med hennes lärare om det, och Isabelle har pratat med både läraren och kuratorn om det gång på gång utan att något händer.
Både i fredags och i måndags frågade läraren om hon är säker på att hon vill byta klass. Hon har ju sagt att hon vill det ända sedan mitten av höstterminen, så jag antar att hon är ganska säker. Hur länge ska dom dra ut på det egentligen? Vad spelar det lärarna för roll om hon byter klass? Andra barn verkar ju kunna byta klass hur lätt som helst, det skulle t.ex. komma två elever till Isabelles klass efter höstlovet (tror jag det var) och i Julias klass har det både tillkommit och flyttats på elever vid upprepade tillfällen. Det känns som det handlar om nån slags prestige från lärarens håll :( Och Julias lärare verkar inte ha några problem med att Isabelle börjar i deras klass.
 
Aja, annars händer väl inte så mycket.
Pontus har varit förkyld hela veckan, det började med halsont och snuva och nu har han börjat hosta jättemycket =/ Hoppas han kryar på sig snart.
 
Justja, Julias dietist hörde av sig igår, så hon ska få göra ett glukostest snart för att se om hon har diabetes eller ej. Hoppas att hon inte har det! Tycker hon har tillräckligt många sjukdomar ändå =/
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-02-14
 17:24:29

Söndag, Alla hjärtans dag :)

© Soffiloffis
 
 
Idag har jag o barnen varit hem till mamma och Hans o fikat lite o firat alla hjärtans dag :)
Vi stod ute på gården och Hans hade tänt en liten brasa, så det var ganska skönt fast det var så kallt ute. Vi pratade om lite allt möjligt och sen när solen började gå ner drog vi hemåt. Det var trevligt o gött :)
 
När vi kom hem hade Daniel varit bort till affären och köpt ett chokladhjärta till mig <3 Så gulligt!
Jag har nyss kollat på senaste avsnittet av den tunna blå linjen, det var bra, men jag vill se fortsättningen också nu... jobbigt o vänta ju! Nästa söndag kommer nästa avsnitt =/
 
Igår installerade jag windows 10 på datorn, så hela dagen gick åt till att installera om alla spel och program. Jag hade glömt lösenorden till mer än hälften av alla installationer så det fick jag också hålla på o byta :) Men ja, skönt o slippa alla jobbiga pop-up meddelanden om att windows 7 har gått ut nu iallafall :)
 
Jag fick veta att mina kusiners mamma gick bort i slutet av januari, hon hade sökt vård flera gånger men fick bara smärtstillande utskrivet, sen visade det sig att hon hade haft cancer i hela kroppen :(   Fattar inte varför de inte gör en ordentlig undersökning när nån söker vid upprepade tillfällen... så hemskt!
 
Hörs sen
Kram
 
 
 
2021-02-11
 17:46:00

Torsdag :)

Flickorna när dom var i 6-årsåldern :)
© Soffiloffis
 
 
 
Idag jobbade jag igen. Nästa vecka vet jag inte hur det blir, har inte fått schemat än så vi får se.
Annars har Julia varit iväg och tagit blodprov både i tisdags och idag. Hon fick ta nya prover idag eftersom hon hade lite förhöjda blodsockervärden. Det ska tydligen ligga på 6 och hon hade 6,5.
Hoppas det såg bättre ut den här gången... Känner mig rätt orolig just nu =/
 
Flickorna har varit med Saga både igår och i förrgår. Igår var dom på stan och shoppade, så dom kom hem med varsin blomma. Sen hade Isabelle köpt jättefina bollampor som dom har i fönstret och Julia hade köpt ett anteckningsblock, pennor och ansiktsmasker :)
På kvällen igår fick Isabelle migrän, så hon la sig ganska tidigt och vaknade inatt nån gång och fick spy. Tycker så synd om henne när det blir så där :(
 
Pontus sitter o spelar och pratar med kompisar på discord :) Han hade varit lite hostig i skolan idag och när han kom hem la han sig och vilade en stund, vet inte om han börjar bli sjuk kanske. Någon feber hade han inte iallafall. Men han får troligtvis vara hemma imorron iaf, ifall att.
 
Jag har hittat en ganska bra serie på svt, den tunna blå linjen heter den :) Gillar intromusiken till den också :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-02-06
 13:03:49

Lördag :)

En liten Rocky, ca 10 år sedan :)
© Soffiloffis
 
 
 
I torsdags jobbade jag igen, den här gången var det eftermiddagsskift. I början fanns det nästan ingenting att göra. Men sen efter rasten blev det hur mycket som helst istället, så lite övertid blev det. Jag kom väl hem strax efter 23 nån gång.
 
Sen igår sov tjejerna över hos Saga, hoppas dom har haft roligt :) Få se vilken tid dom kommer hem :) Rocky har gått runt och jamat och letat efter dom sen dom stack igår, han saknar dom jättemycket <3
 
Idag vet jag inte vad vi ska göra, bara vara hemma o ta det lugnt antar jag, men det är najs det med :)
Men imorron blir det jobb för mig igen, förmiddag denna gång :) Jag tror jag föredrar förmiddagsskift, det känns som det finns att göra hela tiden istället för att det ska bli råstressigt bara på slutet.
 
Hörs sen
Kram
 
 
2021-02-02
 19:11:41

Tisdag :)

 © Soffiloffis
 
 
Idag ansökte jag till skolan så nu är det bara o hålla tummarna för att jag kommer in :)
 
Annars har jag o Daniel varit in till stan på eftermiddan, vi svängde förbi vid Björnhyttan på vägen dit också. Skönt o bli av med lite skräp.
 
Just nu håller vi på med maten, ostschnitzlar med potatis och beasås får det bli idag :) Det var längesen vi gjorde det så det blir gott.
 
Vi har fått en ny granne förresten, vet inte vem det är men jag hoppas på att det är någon vettig person denna gång :D
 
Hörs sen
Kram