2024-03-02
 13:33:23

Lördag :D

 
 
 
Nu var det längesen jag skrev här, men just nu är det bara plugg som gäller och det kanske inte är så intressant för er o läsa om.
 
Den 19 februari hade jag iaf en omtenta i Statistisk Analys. Det var sista försöket så jag pluggade som en galning inför den. Jag ville verkligen klara den, den här gången. Och idag fick jag svar på Ladok att jag gjorde det, klarade den!!! :D  Tjohooo!!!
Det har verkligen varit en utmaning, jag och matte är inte direkt bästa vänner, och när det är såna formler som det har varit i den här kursen så är det inte kul.
 
Så nu kan jag läsa båda kurserna som börjar nån gång under våren. Hade jag inte klarat statistiken så hade jag inte fått läsa en av dom, sen hade det varit en massa kurser i höst som jag inte heller hade fått läsa eftersom statistiken är en spärrkurs.
 
Annars läser jag just nu System och Verksamhetsutveckling och Design av Webbapplikationer. Och så har vi en inlämningsuppgift i Artificiell Intelligens som vi ligger efter med, ett TicTacToe-spel där vi ska lära en agent att spela mot en perfekt agent. Den ska vara inne senast på söndag, sista försöket, så den håller vi på med just nu. 
 
Barnen har haft sportlov den här veckan och på måndag kör skolan igång igen.
 
Hörs sen
Kram
 
Lite formler vi har hållt på med