2010-08-31
 17:30:16

Skönt :)

Imorse åkte jag bort till aktiviteten till kl 9, och först verkade vi bara bli 2 stycken, men efter ett tag ramlade det in en massa folk :)  Det var ganska intressant idag, vi fick göra en övning som gick ut på att se vad andra tycker att man har för egenskaper, det kan ju vara kul o veta :P
När jag var klar där åkte jag hem till mamma o hämtade flickorna :)

Idag har jag iaf mått bra hela dagen, inget illamående alls, så det känns jätteskönt :)
Men jag tror att the slempropp håller på o släppa nu, och så har jag lite oregelbundna värkar som kommer lite då och då (har haft hela dagen), så förhoppningsvis börjar det hända lite saker nu?? Bara o hålla tummarna!

Såg att Sonias gamla barndomsvän Jennie har fått sin bebis nu! Och Marina fick ju sin bebis för några veckor sen också! Stort grattis till er :)

Nepp nu blir det nog en vända bort till ica för o köpa lite juice o mjölk!
Hörs sen
Kramar


Upplåst... bara för bebisen o komma ut nu ;)

© Soffiloffis

2010-08-30
 15:47:23

Hos mormor :)

Måndag idag då och jag mår som vanligt illa och är allmänt hängig, men det kanske börjar bli dags att vänja sej vid det för det verkar ju inte vilja försvinna :/

Flickorna var på dagis i förmiddags, och sen när dom slutade fick dom åka hem till mormor och ska vara där tills imorron... :)

En impulstripp till Borlänge blev det för oss idag iaf, så nu har Daniel en ny mus till sin dator och jag har ett nytt minneskort till min kamera :)
Sen åkte vi till MM o handlade hem en massa innan vi fortsatte hemåt.

Och nu är vi hemma och jag funderar på om jag ska lägga mej o vila en stund så att illamåendet kanske går över. Hoppas det iaf, även om jag är skeptisk...

Hörs sen
Kramar

Våra små älsklingar :)

 

© Soffiloffis



2010-08-29
 21:34:20

Söndag...

Har mått illa hela dagen igen, fattar inte vad det är för fel :(
Om det ändå kunde ge med sej nån gång!!

Nu har iaf flickorna nyss fått bada riktigt skumbad, det tror jag inte dom har gjort sen dom var små... om dom ens gjorde det då(?), kul tyckte dom att det var iaf :) Satt där med skumskägg hela tiden dom små busarna :P
Så vi har precis lagt dom, får hoppas dom somnar snart :)

Jag tänkte kolla på lite avsnitt av "det okända" nu när jag har laddat på tv4 anytime igen... :)  Annars har jag inget planerat för kvällen... men nu får gärna förlossningen sätta igång tycker vi!!

Hörs sen :)
Kramar

Det okända, bild lånad från tv4:s hemsida



2010-08-28
 21:56:58

Sjuk?

Idag har jag känt mej jättekonstig i hela kroppen, som att jag håller på o blir sjuk eller nåt.
Jag har känt mig helt hängig och hade bara velat lägga mej ner o sova, men det gick ju inte. Och uppe på det svettades jag massor o mådde/mår jätteilla :/
Jag hoppas jag inte håller på o blir förkyld igen, för jag var ju nyss det!!

Vi hade egentligen tänkt åka in till stan o gått på "vattenfestivalen" idag, men eftersom jag mådde dåligt så struntade vi i det. Får väl hoppas jag mår bättre imorron så vi kanske kan hitta på nåt då istället! Gå till lekparken kanske? Nu sover tjejerna iaf, och jag tänkte jag skulle lägga mej i badet om en liten stund :)

Hörs senare
Kramar


Bilden på bebisen i v.19-20


2010-08-27
 20:04:38

Fredag :)

Idag vid 8 åkte flickorna till dagis.
Ringde dit en stund senare o frågade om dom kunde vara kvar lite längre eftersom jag skulle vara på MVC kl 10.30 (dom brukar hämtas kl 11), och det var inga problem som tur var :)
Så idag fick dom käka lunch på dagis för första gången på flera månader!

På MVC gick det bra iaf... Barnmorskan hade sett i datorn att jag hade varit till Falun i söndagsnatt så vi pratade lite om det, sen tog hon stick i fingret, blodtryck, mätte magen o lyssnade på bebisens hjärtljud som låg på 152 den här gången! Jag fick tfn-nr till taxi också ifall att det skulle köra ihop sej totalt med skjuts o sånt där :)

Nu på eftermiddan har jag o Isabelle vilat lite grann, Daniel o Julia försökte vila dom med men tillslut gav Daniel upp eftersom Julia inte var på något riktigt vilahumör. Så dom gick upp o lekte istället.

Vi har nyss käkat lite grann och nu ligger Isabelle o Julia i sina sängar o ska sova.

Hörs sen
Kramar

 

Våra små sötisar :)

 

© Soffiloffis

2010-08-26
 18:55:46

Ny butik :)

Imorse lämnade vi flickorna på dagis, och sen åkte jag in till aktiviteten till kl 9.
Och när jag var klar där hälsade jag på mamma en sväng också :)

Annars har det inte hänt mycket idag...
Vi vilade lite nu på eftermiddan iaf och så har vi ätit efter det.
Flickorna ska strax få bada lite innan dom ska sova :)
Och när dom har däckat tänkte slänga mej i badet jag med!
Det känns sååå skönt att äntligen ha badkar igen, det är nog det jag har saknat mest när vi har bott i huset tror jag :P

Isabelle...

 

...och Julia :)


© Soffiloffis

Mamma berättade föresten att det har öppnat en ny butik i- eller nånstans runt gallerian :) Dom hade tydligen väldigt mycket fina saker där, tavlor och sånt t.ex. så dit måste jag gå o kika nu nån dag!
Ska ju till MVC imorron så kanske skulle passa på när jag har varit där då :)

Aja...
Hörs sen
Kramar
2010-08-25
 21:30:29

Nya bilder på flickorna :)

Igår på kvällen tittade jag på Emelie Ohlssons fotokurs-dvd "Sätt ljus på dina bilder" och den var jättebra :)
En del saker hon pratade om kändes det som jag hade ganska bra koll på, men en hel del nytt lärde jag mej iaf!
Sen såg jag några avsnitt av "Det okända" på tv4 anytime efter det också... :)

Idag var flickorna på dagis, så då passade jag o Daniel på o vila lite.
Sen när dom kom hem käkade vi, och sen la vi oss o vilade igen :P
Snacka om att vi är lata!!

Men imorron måste jag gå till KompetensTorget igen.
Skönt att det bara är en dag i veckan nu ett tag framöver iaf :)

Tog bort mina gravidmätare här på sidan nu eftersom dom visade att jag hade 1750 dagar kvar till förlossningen, och tydligen var jag i vecka 0. Den högst upp får vara kvar iaf för den visar ju sanningen :P


Här kommer lite nytagna bilder på tjejerna:

Tjejerna tittar på teve :)

 

Julia... :)

 

...och Isabelle :)

 

© Soffiloffis


2010-08-24
 14:37:47

Vi får se...

Igår gick vi o la oss vid 21.30, men vi låg o pratade ett tag så vi somnade nog inte förrän efter 22 :)
Mycket konstiga drömmar har det blitt inatt iaf...

Idag har vi inte hunnit göra så mycket än.
Jag skulle vilja åka bort till Veronica sen och hämta lite saker, men vi får se hur det blir med det...  Sen skulle jag vilja åka in till stan och handla hem lite också, men vi får se hur det blir med det också :)
Flickorna verkar vara lite trötta så dom/vi kanske ska vila om en stund.

Jag har iaf gjort en uppgift till den där aktiviteten idag, det var ett frågeformulär om hur jag är som person. Så på torsdag ska jag få en utvärdering om hur jag är, det ska bli intressant :P

Min mage känns lite konstig idag, inte ont eller så utan det känns bara inte som vanligt... Förhoppningsvis sätter det igång ikväll!! Men den här gången hoppas jag det sätter igång ordentligt isåfall!! :)

Hörs sen
Kramar



© Soffiloffis



2010-08-23
 19:36:39

Falun...

Igår vid 16-tiden gick jag iväg till Konsum o handlade, sen när jag kom hem la jag mej i ett bad eftersom jag fick ont i magen, så då gick det över.
Men jag tyckte ändå att det kändes lite konstigt i magen fortfarande, så lite senare la jag mej i ett varmt bad igen o spolade vatten på magen och då blev det iaf lite bättre :)

Efter en liten stund klev jag upp ur badet igen, men då fick jag RIKTIGT ONT i magen, och det höll i sej precis hela tiden så jag trodde nästan jag skulle dö där ett tag, för jag kunde varken ligga, sitta eller stå på nåt sätt utan att det gjorde ont som sjutton.
Ett tag tänkte jag åka till akuten för jag var rädd att bebisen skadades av min onda värk, han sparkade ganska mycket så... Men Daniel tyckte jag betedde mig precis som jag gjorde på förlossningen förra gången så han tvingade mig att ringa till Falun istället.


Bild lånad från minbebis.se


Så jag ringde in och dom tyckte jag skulle komma dit. Så då ringde Daniel till Ketty och Ylva medan jag packade ner en massa saker i väskan. Ketty kom hit o var barnvakt åt tjejerna medan Ylva körde in oss till Falun.
Väl där var klockan halv 2 på natten och värken hade avtagit lite och gjorde inte alls lika ont som tidigare, men det kom ca 4-5 värkar på tio minuter iaf.

Och barnmorskan trodde att bebisen hade vänt på sig så den låg med rumpan neråt så hon gjorde ett ultraljud, men som tur var låg den som den skulle med huvudet neråt fortfarande. Sen fick jag ligga med CTG-apparaten hela natten, och nu på morgonen hade värkarna avtagit helt. Då tyckte läkarna att vi skulle gå ut och gå i några timmar för o se om det skulle sätta igång igen, men ingenting hände så när vi kom tillbaks fick vi välja om vi ville åka hem eller om vi ville stanna på deras patienthotell. Vi valde att åka hem. Kände oss lite besvikna över att det inte satte igång ordentligt, men men den kommer väl ut när den är redo :)

Så nu är vi hemma igen :)
Kom hem vid 15-tiden och la oss o vilade till ca 18, det behövdes verkligen eftersom vi inte fick sova så mycket inatt. Och nyss kom flickorna hem från Ketty så vi har käkat lite och nu ska dom sova.
Jag ska nog göra det samma om en stund jag också tror jag, är fortfarande aptrött så...

Hörs senare
Kramar
2010-08-22
 21:06:53

Ont... igen!!

Tog en promenad bort till konsum tidigare idag. Och sen när jag kom hem blev jag o må skitdåligt igen, fick ont i magen som faen precis som jag brukar få när jag har druckit cola. Men det hade jag inte gjort den här gången så jag vet inte vad det var för fel!
La mej iaf i badet o spolade varmt vatten på magen och efter en liten stund gick det över som tur var!
Fattar inte varför det blir så där hela tiden, ganska jobbigt är det iaf!! Det känns typ som att ens sista stund är kommen eller nåt, så ont gör det!! Borde kanske kollas upp, men jag gillar inte att gå till läkaren så det skjuts framåt hela tiden.

Flickorna badade nyss, så nu ska dom sova... sen när dom har somnat tänkte jag hoppa ner i badet igen :)

Hörs sen
Kramar



2010-08-22
 12:28:27

Söndag

Redan söndag! Helgerna går alldeles för fort :/
Idag vaknade flickorna vid 8-tiden, så då var det bara o pallra sej upp :)
Men än så länge har vi inte gjort så mycket, bara slöat...

Imorron börjar Daniel på praktik, han ska tydligen få måla en massa.
Aldrig fel med lite extra klirr i kassan :)
Men vi hoppas ju på att dom hör av sej från jobben som han o Janne har sökt istället :) Det lät ju iaf positivt när dom var där tydligen :D


Min älskling :)



Bara 11 dagar kvar nu tills bebisen är beräknad att komma, snart är vi nere på ensiffrigt :P
Jag bara längtar tills jag får hålla den lille krabaten i mina armar!!
Och det ska bli jättekul o se hur flickorna reagerar när dom får träffa honom sen, dom vet ju att mamma har bebis i magen iaf så dom borde ju inte bli alltför förvånade? :)

På torsdag åker Ylva m. familj ner till Göteborg o hälsar på Trisse, sen åker Ketty, Peter mfl. ner dit till helgen för Noa ska döpas då :)
Men vi blir nog hemma eftersom bebisen kan komma när som helst, fast helt säkert är det ju inte än. Vi får se hur vi gör... Daniel verkar lite velig så :P

Aja..
Nu ska jag hänga tvätt
Hörs sen
Kramar
2010-08-21
 10:59:34

Godkänd :)

Igår besiktade vi bilen, och den blev helt godkänd den här gången så det känns jätteskönt :)  Annars gjorde vi inte så mycket igår, vi var in till stan en sväng på eftermiddan o grejjade lite. Och när vi var klara där åkte vi hem till Ylva o hälsade på :)

Idag kommer ev. Johan o hans flickvän förbi o hälsar på. Men dom ska tillbaks till Södertälje senare idag så vi får se om dom hinner.

Jag är lika hes som tidigare, jobbigt är det men förhoppningsvis försvinner det snart!!

Nepp nu ska jag hoppa in i duschen
Hörs sen
Kramar




2010-08-19
 21:45:25

Mycket gjort :)

Idag känns det som vi har fått en hel del gjort :)
Först åkte iväg med flickorna till dagis vid åtta-tiden imorse, och sen en stund senare kom Ketty förbi o hjälpte oss bära ner tomkartonger i ett förråd i källaren. Och så tog hon med sej lite av Veronicas grejjer hem till henne, och en stund senare kom dom båda tebax o hämtade ännu mer saker.

Sen vid 11 hämtade vi tjejerna på dagis och lite senare åkte jag in till stan på det där mötet. Och när det var klart åkte jag hem till mamma o hälsade på :)

Efter några timmar åkte jag, Daniel, Isabelle o Julia hem till Ylva o Janne och hälsade på :)
Flickorna hoppade studsmatta o lekte i sanden med Ella o Lukas, kul hade dom iaf. Och dom däckade nästan direkt när dom la sej när vi kom hem :P  Det är inte ofta det händer kan jag säga!!

Jag hittade en kartong som var full med bebiskläder tidigare idag också, så det håller jag på o tvättar för fullt nu :)  Sen har jag nästan packat klart bb-väskan också, det är bara lite kläder till mig kvar att packa... Det känns ganska skönt o ha det gjort, då slipper man ha det hängande över sej åtminstone :P

Nu skulle vi bara behöva få hem barnvagnen så snart som möjligt och spjälsängen så vi kan börja bädda den, och så en bilbarnstol måste vi ha också! Vi får hämta alla dom sakerna hos Veronica nu nån dag tror jag :)

Aja
Hörs sen
Kramar


2010-08-19
 09:17:53

Bara 2 veckor kvar!!

Nu är det bara 14 dagar kvar tills bebisen är beräknad o komma ut!!
Än så länge har jag inte känt av så mycket, men magen känns tung o det trycker neråt på nåt konstigt sätt. Bebisen var iaf ruckbar fortfarande enligt barnmorskan igår, så det lär väl inte sätta igång än om den inte har fixerat sej under natten då :S
Det visar sej när det blir... Daniel tror iaf att jag kommer gå över 14 dagar så han räknar med ungefär en månad till, det hoppas verkligen inte jag!! Jag vill träffa den lilla filuren nu ju!


Bild lånad från minbebis.com


Natten har verkligen varit asjobbig! Jag har legat o hostat som en gnu och knappt fått luft, så nu är jag rätt hes kan jag säga... :(
Jag ska försöka vila lite under dagen så att jag får lite sömn åtminstone.
I hate to be förkyld!!

Flickorna är på dagis nu iaf :)
Sen vid 13-tiden ska jag på personligt möte på kompetenstorget. Hoppas det går fort!!

Nä nu ska jag lägga mej på soffan o lata mig
Hörs sen
Kramar

2010-08-18
 17:41:48

Onsdag :)

Idag fick flickorna åka med farmor till dagis eftersom våran bil är kvar uppe i Jannes garage.
Sen vid elva kom dom hem så då käkade vi lite och sen tänkte vi vila, men det gick inte så jättebra för tjejerna var inte på nåt riktigt vilahumör.
Så nu har Daniel gått upp till Janne för o fortsätta laga bil :)
Förhoppningsvis blir bilen klar idag nurå...

Usch jag är verkligen skitförkyld nu! Sitter o svettas som en gris o snoret bara rinner, och hostar gör jag med :( *gnäll gnäll*
Isabelle o Julia håller på o leker med lera, dom ska strax få bada lite :)

Så vi hörs sen
Kramar

© Soffiloffis


2010-08-17
 19:17:20

Bilfix...

Nu har vi hämtat ut bildelarna och den här gången blev det rätt :D
Så nu har Daniel åkt upp till Janne så nu ska dom fixa bilen :)

Flickorna ligger o ska sova så jag hamnade här igen.
Dom fick en varsin pippi-bok av mormor så dom sitter dom o tittar i och sjunger pippi-låten :P
Dom är så goa!

Ne nu tror jag att jag ska kolla på ett till avsnitt av Livet på BB :)
Hörs senare
Kramar

Nånting sånt här är det dom ska byta på bilen...

2010-08-17
 16:59:40

bra serie :)

Idag på förmiddan var jag till barnmorskan. Så där fick jag lämna blodprover, urinprov, lyssna på bebisens hjärtljud o mäta magen :)
Hjärtljuden låg på 144 den här gången...

Medan jag var där så var mamma barnvakt åt flickorna, så när jag var klar åkte jag o hämtade dom och så åkte vi hemåt. Sen när vi kom hem vilade vi lite grann, och så har jag kollat på ett avsnitt av Livet på BB :P Har ju äntligen hittat serien på TPB så... En bra serie detta där!
Det känns helt sjukt att jag också kommer ligga så där snart o ha så där ont! Usch o blä, tänk om bebisen kunde komma ut utan smärta, vad skönt det hade varit!!


Livet på BB (One born every minute)



Flickorna håller på o leker med lera just nu o verkar ha jättekul :)

Jag är fortfarande förkyld så det känns som jag skulle behöva vila lite till, men det går ju inte.
Bildelarna kommer idag så jag ska väl åka iväg o hämta dom sen när jag får ork till det så att vi förhoppningsvis kan fixa bilskrället nån gång. Det är bara o hålla alla tummar o tår för att det är rätt bildelar den här gången!!

Aja..
Hörs sen iaf :)
Kramar

2010-08-16
 09:35:00

Blablabla...

Nu börjar jag bli förkyld, har jätteont i halsen o är helt tung i huvvet... så det känns ju sådär =/
Men samtidigt är det många som verkar bli/vara förkylda när förlossningen sätter igång så det kanske kan vara ett tecken?? :D
Det visar sej väl...

Flickorna är på dagis nu iaf, och jag sitter här o jäspar för fullt... Är verkligen skittrött idag!!

Imorron vet jag inte riktigt hur det blir med allt, vi har ju personliga samtal med Helen på den där aktiviteten den här veckan, så jag vet inte om det är några gruppträffar alls då eller hur dom har tänkt. Har frågat Eva om det så fåse om hon vet mer än mej :P
Jag ska iaf till MVC imorron så det ska bli kul :)

Näe nu ska jag nog hänga lite tvätt iaf
Hörs sen
Kramar

© Soffiloffis

2010-08-15
 22:53:27

Fixat...

Idag var vi till Borlänge och lämnade tebax dom där bildelarna, och det gick ju hur bra som helst :)
Sen gick vi runt lite på biltema och kupolen innan vi åkte hemåt.
Vi köpte ett gosedjur till bebisen som vi ska ta med till BB sen, skulle egentligen ha gjort det för längesen men nu är det fixat iaf :P
Sen fick flickorna lite pärlor som dom har pysslat med under eftermiddan...
Daniel beställde de rätta bildelarna från nån sida också så nu är det gjort, förhoppningsvis kommer delarna på onsdag eller torsdag så vi kan besikta bilskrället på fredag eller nästa måndag :)

Imorron ska tjejerna tebax till dagis igen... det tror jag dom tycker ska bli kul :)
Och på tisdag ska jag till den där aktiviteten och till MVC...

Men nu ska jag kolla på teve
Hörs sen
Kramar


2010-08-15
 11:40:49

Fy fan!

Biltema suger verkligen. I förrgår åkte vi ju extra till Västerås för att köpa delarna till bilen, men igår när Daniel o Janne skulle sätta dit dom så var det helt fel ändå! Och då hade Daniel ändå sagt till i kundservice-disken vad det var han behövde ha eftersom deras butiksskyltning är urusel så man inte kan hitta nånting där.

Så idag måste vi åka till Borlänge och försöka få pengarna tillbaka och sen beställa från en annan hemsida eftersom biltema uppenbarligen inte har dom delarna vi behöver, för tydligen är det inte ett bilvaruhus längre, snarare hushållsbutik! :(
Det har ju krånglat med bildelar sen vi besiktade biljäveln så nu börjar jag bli trött på det här!!! :(

Aja nu blev det tydligen jättebråttom så jag ska väl gå o fixa mej
Hörs sen
Kramar



2010-08-13
 20:43:46

Shoppingtur :)

Idag har vi varit i Västerås o shoppat lite.
Vi började på Biltema där vi köpte delarna till bilen, sen åkte vi bort till IKEA och där köpte vi två sidobord till soffan och en liten bokhylla :)

Lack sidobord :)


Biträde bokhylla :)

 

Sen när vi hade varit där åkte vi bort till Siba o kikade lite innan vi åkte hemåt. Daniel var in en snabbsväng på Jula och Biltema (igen) innan också, men han hittade inget där :)

 

Det blev iaf två datastolar från Jysk hemhandlade också eftersom dom vi hade var i ganska dåligt skick... Så nu har vi en varsin sån här stol igen:

 

Oscar kontorsstol :)

 

Men nu är vi hemma sen några timmar tebax och alla möbler är ihopskruvade...
Flickorna är på sitt rum o leker men dom ska strax få gå o lägga sej.

Hörs senare

Kramar

2010-08-12
 13:07:25

Ont i magen...

Igår när jag vaknade hade jag skitont i magen, så jag trodde nästan att värkarna hade satt igång. Men sen kände jag att det måste vara nåt annat, och mycket riktigt - det var magsjuka jag hade fått! Så igår låg jag nästan bara i sängen hela dagen, när jag inte var på toa då vill säga...
På kvällen gick det över iaf och då kom Janne förbi o spelade lite Greenday - RockBand med oss.



Idag när jag vaknade så hade jag också ont i magen, men inte lika som igår. Sen försvann det en liten stund, men när jag hade ätit frukost kom det tebax så då var jag tvungen o gå in o lägga mej i sängen en stund. Och nu har det gått över igen.
Det känns precis som när jag har druckit cocacola (som jag ju är allergisk mot), men det brukar ju bara hålla i sej en dag så jag vet inte vad det här är för nåt! Jobbigt är det iaf!!

Bebisen sparkar iaf och beter sig som vanligt så jag tror inte att han påverkas av det här iaf :)

Nä nu ska jag gå o titta vad flickorna pysslar med
Hörs sen
Kramar

2010-08-09
 19:00:14

Blandat...

Nu har vi hunnit vila lite efter att flickorna hade blivit hämtade från dagis :)
Och när vi vaknade åkte vi o hämtade ut lite gott o blandat från apoteket o köpte glass till tjejerna. Sen blev det en vända in till stan och DollarStore också.
Men nu är vi hemma och har hunnit käka lite tacos och spelat lite Rock Band :)

Flickorna ska strax få hoppa ner i badet o sen är det sängen som gäller för dom...
Dagen har verkligen gått långsamt idag! Det känns som vi har hunnit med hur mycket som helst, men ändå inte...

Jag vet inte, men det känns som att förlossningen kommer sätta igång när som helst nu!
Varför jag känner så vet jag inte, jag bara känner det på mej. Vi får väl se om det stämmer :)

Aja, hörs sen
Kramar


© Soffiloffis





2010-08-09
 08:23:03

Back to dagis...

Igår på förmiddagen åkte vi in till Rusta och MM o handlade hem lite nödvändigheter...
Sen kom Ylva, Janne, Ella och Victoria förbi o käkade tacos med oss, och när vi hade gjort det satte vi igång Wii:et och spelade lite lego-rockband med trummorna o gitarren :)
Det var en kul kväll! Det får vi göra om flera gånger :)

Idag är flickorna tillbaks på dagis igen efter sin långa semester.
Det kändes lite ovant att lämna iväg dom igen och dom såg lite förvånade ut när vi gick... Men jag hoppas dom får kul! Jag måste försöka hitta deras regnkläder också, dom hade dom ju egentligen behövt idag men men :/

Nä nu ska jag försöka bränna ut Kettys bilder :)
Hörs sen
Kramar

© Soffiloffis

2010-08-07
 19:34:11

Inte mycket...

Idag på förmiddan åkte vi till Borlänge och Biltema för o köpa dom där delarna vi behövde till bilen - nya spindelleder - men det fanns bara till högersidan, de till vänstersidan var slut :(
Så då sket vi i det och åkte hem igen...
Och när vi kom hem la vi oss och vilade hela familjen och vaknade ett antal timmar senare. Skulle kanske ha satt klockan på ringning...
Jag hade först tänkt åka in till stan med Ylva så flickorna fick titta på bolibompa, men det blev ju inte av när vi sov så länge! :/



När vi vaknade satte sej Daniel vid datorn och skulle beställa dom där bildelarna istället, men just de delarna som vi behöver håller på o tar slut överallt! Hur typiskt är inte det då?!

Nä nu ska jag gå o hänga tvätt
Hörs sen
Kramar
2010-08-06
 22:15:20

Trevlig dag :)

Idag vid 12-tiden åkte jag hem till mamma o hälsade på... Flickorna lekte lite i sandlådan, men efter en liten stund gick dom o åkte trehjuling istället, och den enda som satt kvar o grävde i sandlådan var jag haha. Men det är ju faktiskt kul o leka ju :P

Sen vid 13-tiden åkte jag fram på stan o mötte upp Lotta så vi gick i lite affärer o kikade och sen blev det fika på BK´s :) Och efter det gick vi runt lite mer i affärerna innan vi skiljdes åt. Trevligt var det iaf o träffas igen! Synd bara att det blir så långt mellan gångerna...


En gammal bild på Lotta :)


När jag kom hem så var Daniel hemma, så då åkte vi in en sväng till stan igen o kikade lite på elgiganten men det blev inget köpt. På vägen hem bestämde sej Daniel för o ringa Janne o höra om han ville hjälpa honom o fixa bilen, och så blev det. Så när vi kom hem åkte han bort dit. Och en stund senare ringde han o hörde om jag o barnen hade lust o hänga med Ylva o hennes barn till lekparken och det ville vi så nu har vi varit där hela kvällen :) Det var trevligt :) Jag tror flickorna hade jättekul också :)

Nu ligger tjejerna o sover och jag hamnade här :P
Daniel försöker leta delar till bilen men det verkar vara dyrt som sjutton det vi behöver :(

Imorron åker Lotta, Robert, Milla, Fidde o Fredrik till Sonispherefestivalen... Hoppas dom får kul!

Nepp nu ska jag surfa lite innan läggdags ;)
Hörs sen
Kramar



2010-08-06
 08:38:21

Morgonpigga ungar :)

Idag var tjejerna morgonpigga och väckte mig redan kl 7.45! Jag är skittrött så jag hade gärna sovit några timmar till, men men :)  Nu ligger dom iaf på soffan o tittar på teve och verkar skitslöa båda två :)

Daniel är o jobbar som vanligt... jag tror det blir sista dagen idag om han inte får jobba i helgen också...
Lite senare idag ska jag träffa Lotta o gå lite på stan :)
Det var ett tag sen nu så det ska bli jättekul!

Nä jag tror jag ska lägga mej på soffan jag med en stund nu...
Hörs sen
Kramar


Flickorna på sina trehjulingar hos mormor :)

2010-08-03
 21:14:13

Dagens :)



Dagens blogg:
Madelene Siitari

Dagens hemsida: Fotointresse.se

Dagens låt: Greenday - 21 guns


2010-08-03
 20:47:15

Gårdagen...

Igår på eftermiddan åkte vi hem till mamma en sväng :)
Vi åkte på några loppisar direkt när vi kom dit, men jag hittade inget o köpa som vanligt...
Flickorna lekte en massa i sandlådan när vi kom tillbaks och cyklade runt på trehjulingarna, kul verkade dom ha iaf :) Sen vid fyra åkte vi o hämtade Daniel på jobbet...



Isabelle lekte i sandlådan :)

 


Och Julia lekte också i sandlådan :)

 


Flickorna fick hallon av mormor :)



Julia på sin trehjuling :)



Och Isabelle på sin... :)

2010-08-02
 11:17:33

MVC :)

© Soffiloffis



Imorse vid 6-tiden klev jag upp och väckte barnen, fixade oss och så åkte jag o lämnade dom hemma hos deras farmor innan jag åkte in till Ludvika o MVC.
På MVC gick det bra, hon tog blodtryck, stick i fingret och urinprov. Jag hade tydligen lite äggvita i urinen, men eftersom blodtrycket var så bra så var hon inte orolig över det.
Sen lyssnade vi på bebisens hjärtljud och hon mätte magen. Hjärtljuden låg på 140 den här gången :) Och magen följer den mellersta kurvan så det tyckte barnmorskan var bra :)

När jag var klar där så åkte jag tillbaks till Ketty och hämtade flickorna, fick lite fika innan vi åkte hemåt.
Och väl hemma så fick tjejerna bada badkar igen, dom älskar ju det så...

Tänkte vi kanske skulle lägga oss och vila en stund sen, få se vad flickorna tycker om det :)
Hörs senare
Kramar
2010-08-01
 11:06:17

Arga barn :)

Imorse vid 6-tiden klev vi upp och väckte tjejerna...
Dom har verkligen ärvt sina föräldrars morgonhumör, dom var ilskna som bin båda två imorse :P
Men sen vid 7.30 åkte vi iaf bort till Smedjebacken och lämnade av Daniel på jobbet...
Så fåse när han ska bli hämtad sen då! Han vill iaf jobba minst 8 timmar idag, helst mer :)



Vi skulle föresten ringa Telia igår och säga åt dom att dom måste ha kopplat telefonen till fel lägenhet för vi har inte fått någon hit än :/
Så Daniel ringde till deras kundtjänst, men han hann aldrig prata med någon för pengarna på min mobil tog slut innan han hade hunnit fram :( 
Jag trodde det var gratis att ringa kundtjänst, men tydligen inte... Fy fan vad störande. Ska kanske ladda på min tfn idag så vi kan ringa o prata med dom, skulle ju vara skönt o ha hemtfn iaf!!

Nepp nu ska jag starta tvättmaskinen.
Hörs sen
Kramar