2019-07-30
 15:58:53

Tisdag...

 © Soffiloffis
 
 
Igår åkte vi till DollarStore och köpte nya nätverkssladdar eftersom barnens trådlösa internet funkar så dåligt. Sen åkte vi en vända efter det, så himla skönt med ac i bilen :D
På kvällen fick jag vrålhuvudvärk så jag gick o la mej tidigt, men hade fortfarande ont när jag vaknade imorse =/
Nu har det iallafall gått över.
 
Idag har Daniel försökt koppla in dom där kablarna vi köpte, men då upptäckte han att routern vi skulle använda var låst av Telia så det sket sig.
Annars har vi inga planer idag vad jag vet :)
 
Hörs sen
Kram
 
2019-07-28
 14:37:16

Söndag...

 
 © Soffiloffis
 
 
 
Nu har vi varit o badat flera dagar i rad :)
I torsdags var det jätteskönt men resten av veckan har det varit ganska kallt i vattnet tycker jag.
Men massor av folk vid Kyrkviken o strålande sol :) Hoppas det här vädret håller i sig, men enligt väderprognosen ska det bli mycket kallare redan på tisdag... hoppas dom har fel om det!
 
Nu ska jag spela lite
Hörs sen
Kram
 
 
 
 
2019-07-25
 14:40:00

Torsdag :)

 
 © Soffiloffis
 
 
 
 
I måndags firade jag o Daniel att vi har varit gifta ett år med att gå ut o äta god mat på China Town :)
Julia tog nån kycklingcurry med stekt ris, Isabelle o Pontus tog hamburgare och jag o Daniel tog en varsin fyra små rätter. Det var gott :)
Sen besiktade Daniel forden i onsdags och den gick igenom. Så på eftermiddan åkte vi till Borlänge så att barnen fick köpa något för pengarna dom har fått. Pontus köpte en Mariomössa och en Minecraftgubbe och Isabelle o Julia la ihop till en popcornmaskin. Alla var nöjda o glada när vi åkte hem därifrån :)
 
Idag på förmiddan åkte vi in till stan och letade present till Morfar, men vi hittade inget så tillslut ringde jag mamma och hon visste inte heller, så det fick bli en blombukett :)
Efter det åkte vi hem till mamma o Hans och åt våfflor. På vägen hem gick vi in på DollarStore o köpte något o dricka, sen när vi kom ut därifrån ringde mamma och frågade om vi var okej för det hade skett en olycka mellan en bil o lastbil. Sen när vi åkte iväg kom det brandbilar och dom verkade leta efter olycksplatsen, och när vi kom till Lyviksberget såg vi två ambulanser som inte heller hittade på dom.
 
Nu ska vi åka o bada, det är görvarmt ute :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
2019-07-21
 01:42:35

Lördag :)

 © Soffiloffis
 
 
Idag har vi varit på kalas hos Ylva o Rickard för Anakin och Nova fyllde 7 år.
Där käkade vi tårta, pratade lite o hälsade på hundarna :)
 
Sen åkte vi in till stan och hem till mamma o Hans.
Flickorna blev kvar där tills imorron (eller övermorgon, vi får se) :)
Pontus ville följa med hem och nu ligger han o sover.
 
Strax läggdags för mej med :)
Hörs sen
Kram
 
 
2019-07-20
 01:21:00

Fredag :)

 © Soffiloffis
 
 
 
Igår åkte Daniel in till besiktningen och ställde sig o väntade ifall det skulle gå o klämma in honom bland dom bokade tiderna. Men efter ett tag gick han in o pratade med dom och tur var väl det för då visade det sig att drop-in var slut för dagen. Så nu har han bokat en besiktningstid istället, om 6 dagar tror jag det blir...
 
Sen kom mamma och Hans hem från semestern igår också. Så vi ska åka dit o hälsa på nån dag :)
 
Idag åkte vi till Borlänge o köpte verktyg så att Daniel kan byta hjullager på forden, och så blev det lite kläder inhandlade när vi ändå var där, lite smink blev det på Ica Maxi också, och sen åkte vi hem igen.
 
Nu ligger barnen o sover och jag ska strax lägga mig jag med.
Hörs sen
Kram
 
2019-07-18
 00:11:19

Onsdag :)

 
 
 
 
Igår åkte vi in till stan o hämtade ut medicin, åt på Subway o kikade runt lite på DollarStore o Elgiganten. Det blev ett par nya hörlurar till mej o Daniel på Elgigantos, så himla sköna :)
Äntligen slipper jag Dollarstorelurarna som jag hade innan, jag tror det var barnstorlek på dom för dom satt åt som sjutton över öronen!
 
Sen spelade vi WoW på kvällen, vi fick tre gratisdagar så varför inte :P
Idag har vi bara varit hemma o tagit det lugnt, Daniel gick ut en sväng o skruvade på bilen. Så imorron ska den förhoppningsvis besiktas :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
 
2019-07-14
 23:43:45

Söndag...

© Soffiloffis
 
 
Det var ett tag sen jag skrev nu, har inte haft särskilt mycket o skriva om så... :)
Häromdagen var Daniel o flickorna hos farmor o farfar i några timmar o skruvade bil, sen har vi varit i Kyrkviken två gånger den här veckan, det var svinkallt så första vändan doppade jag tån sen blev det inget mer. Andra gången gick jag ut till midjan, men klarade inte o doppa mej den gången heller. Barnen tyckte iallafall det var jättevarmt o skönt sa dom :P
 
Idag har det åskat o regnat större delen av dagen. Trök!
 
Imorron ska vi skaffa verktyg så Daniel kan byta hjullager på forden :)
Annars har vi fortfarande ingen aning om vad vi ska hitta på under semestern. Vi funderar på om det ska bli djurpark, tivoli, leksand sommarland eller nåt annat... vi får komma på nåt helt enkelt.
 
Men nu ska jag sova
Hörs sen
Kram
 
 
2019-07-01
 14:50:53

Måndag!

© Soffiloffis
 
 
Imorse åkte vi till Borlänge, vi fick låna Daniels arbetskamrat Williams bil dit, jättesnällt :)
Sen gick jag in på arbetsförmedlingen, jag fick prata med två personer innan jag fick komma in till en handläggare. Väl där inne fick jag skriva på ett papper, sen ska dom pröva om jag har rätt till aktivitetsstöd. Men när det var påskrivet var det färdigt så då åkte vi hem igen.
 
När vi kom tillbaks till Ludvika gick jag och barnen in på Högbergsskolan och lämnade tillbaks boken jag hade lånat av läraren, skönt o ha det gjort också :)
Under tiden gick Daniel hem till William med bilnyckeln.
 
Nu är vi iallafall hemma, det har spöregnat ett tag men nu är det lugnt igen.
Julia är hos Kevin och Isabelle spelar Fortnite inne i sovrummet, så jag har legat o tittat på medan hon har gjort det.
 
Hörs sen
Kram