2020-05-30
 14:14:53

Lördag :)

 
© Soffiloffis
 
 
 
Igår kväll kollade jag på en film, Midsommar hette den och det var nog den märkligaste filmen jag nånsin har sett tror jag.
 
Idag har tjejerna åkt hem till en kompis och ska sova kvar där tills imorron.
 
Annars börjar jag få tillbaks fotolusten igen och har beställt hem nya bakgrunder :)
Ska bli kul o testa dom sen när dom kommer...
 
Hörs sen
Kram
 
 
2020-05-28
 09:51:00

Torsdag...

© Soffiloffis
 
 
Igår och idag har jag städat lite medan barnen är i skolan och Daniel är på jobbet.
Sen i eftermiddag ska vi nog till tippen med en byrå plus lite annat onödigt krafs.
 
Annars är det snart helg och då vill jag försöka möblera om i vardagsrummet.
Daniel har pratat om att kanske installera Windows 10 på min dator också. Just nu har jag Windows 7 och det kommer upp nåt pop-up meddelande hela tiden om att det inte stöds längre eller nåt sånt. Sjukt irriterande för jag blir alt-tabbad säkert hundra gånger om dagen när jag håller på med något =/ Plus att datorn är seg som smör också...
 
Sen på söndag ska vi hem till mamma o Hans och gratta på mors dag :) Längesen vi träffade dom nu så det ska bli kul!
 
Hörs sen
Kram
 
 
2020-05-27
 06:38:00

Onsdag...

 
© Soffiloffis
 
 
 
Igår åkte vi till Borlänge och köpte lite kläder åt barnen. Dom börjar växa ur det mesta så det kändes som det var dags. Dom hittade en hel del fint iallafall :)
 
När vi kom hem stod grannen utanför och ville låna min telefon, i samma veva kom en annan granne och bedyrade sin kärlek till henne... men då blev det ett himla liv i trappuppgången, hon blev fly förbannad och skrek att hon inte var ett dugg intresserad av honom och bad honom dra åt skogen typ. Och där stod jag mitt emellan och visste inte riktigt vad jag skulle göra :)
 
Imorse vaknade jag när Daniel åkte till jobbet vid halv fem.
Jag drömde en massa konstigt inatt så jag var alldeles kallsvettig när jag vaknade och kunde inte somna om så det var lika bra o kliva upp. Sen väckte jag barnen lite tidigare än vanligt, skönt o ha lite mer tid på morgonen.
 
Hörs sen
Kram
 
 
2020-05-02
 20:42:40

Lördag kväll :)

© Soffiloffis
 
 
Idag åkte vi till soptippen med byråerna och det andra som skulle slängas. Det var jättelång kö så vi fick stå och vänta i säkert tjugo minuter innan vi kom fram och kunde börja kasta.
 
Sen på eftermiddan åkte jag, Daniel och Isabelle in till stan och köpte en till korghylla till tjejerna och lite borrar och skruvar till Pontus säng. Och när vi kom hem slängde vi ner några lådor med leksaker i källaren. Det känns som vi har fått mycket gjort den här veckan, det känns najs :)
 
Imorron ska vi nog korta av Pontus säng och sen ska Daniel ut o skruva bil tror jag.
 
Hörs sen
Kram
 
 
2020-05-01
 17:06:26

Fredag kväll :)

© Soffiloffis
 
 
Nu har vi handlat och fått hem sängen, men den fick inte plats där vi tänkte ställa den så Daniel har nyss kortat av den gamla sängen. Det blev jättebra :)
Sen ska vi korta av Pontus säng också, men det får bli en annan dag.
 
Annars gick Daniel o Isabelle till affären nyss och om en stund ska vi äta nåt.
 
Hörs sen
Kram
 
2020-05-01
 12:05:00

Fredag :)

© Soffiloffis
 
 
 
Igår följde flickorna med en kompis in till Ludvika.
Sen när Daniel kom hem från jobbet ringde han upp dom och frågade vilken tid dom skulle komma hem, vid fem trodde dom. Så då gick han in och vilade lite. Vid 18.30 hade dom fortfarande inte kommit hem så då ringde jag upp dom igen, då skulle kompisens mamma komma och hämta dom om en liten stund, hon behövde bara fixa lite grejer först. Annars kunde dom ta en buss hem istället sa dom. Men jag tror inte det går bussar till Gränges så sent så Daniel åkte och hämtade dom istället.
 
Vi skulle även ha behövt åka till soptippen med lite grejer igår men när Daniel kom hem från jobbet var det typ en halvtimme kvar tills dom skulle stänga så vi hade aldrig hunnit. Och idag är det stängt så vi får försöka göra det imorron förmiddag istället.
 
Idag ska vi in till stan och handla åt mamma o Hans och sen ska vi få hem sängen :)
Det är lite kvar att göra inne på flickornas rum men det kan vi fixa sen.
Jag tror det kommer bli jättebra!
 
Hörs sen
Kram