2010-11-19
 19:22:41

Enäggstvillingar??Det var som vi misstänkte, Julia hade urinvägsinfektion... och Isabelle också!!
Vi börjar nästan misstänka att dom är enäggstvillingar eftersom båda två har blod och äggvita i urinen, precis samma värden. Och nu fick båda urinvägsinfektion precis samtidigt, och det är ju ingenting som smittar precis. Sen är det ju väldigt många som tycker att dom är väldigt lika, och vi med ibland när man ser dom från olika vinklar :) Sen är dom ju jättetajta också... Inte för att det spelar nån roll, men det är ju lite kul om dom är det :)

Aja.. som tur var skrev läkaren ut samma medicin som dom skrev ut sist när dom trodde att dom hade uvi, så vi hade ju det hemma redan :)
Efter att vi hade varit hos läkaren så åkte vi in till stan hela familjen... Kollade runt lite på Jysk, Rusta och Elgiganten innan vi åkte hem igen... Köpte inget särskilt, bara en gitarr till barnen som håller på o driver oss till vanvett hehe :P Men dom verkar ju ha kul iaf, det är väl tur det :D


milla
PUBLICERAT: 2010-11-20, 10:20:11 | URL: http://millaochfiddesrese.blogg.se/

jag trodde dom va enäggstvillingar. Är ju hur lika som hellst ju.

Mä oss är det bra. Foglossnigen kommer å går.

Vissa stunder känner man inget sen rätt va det är känner man väl. Bältet hjälper väl lite men inte mycket :/KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: