2010-09-13
 21:47:56

Måndag...

Idag på förmiddan städade vi lite... har väl en del kvar o göra än men det får vi ta en annan dag, det är så mycket som måste göras hela tiden känns det som! :/
Ketty kom iaf förbi med en ångdamsugare tidigare så nu har Daniel rengjort soffan idag :)

På eftermiddan hade vi bestämt att vi skulle gå upp till Ylva, så vi tog en omväg förbi ica och postade ett brev innan vi fortsatte upp dit. Väl där fikade vi lite med hembakta bullar, och sen fick Pontus en jättefin filt som Ylva hade stickat åt honom :)  Jättesnällt!
Flickorna lekte en massa med Lukas och Ella och verkade ha skitkul som vanligt :)

På vägen hem följde vi med Ylva o Ketty och kollade på ett hus som Ylva med fam. ska hyra... Det var fint o så så där kommer dom nog o trivas :)  Hoppas dom får en bättre hyresvärd den här gången!!

Pontus i babysittern med sin nya filt :)Imorron kommer vaktmästaren hit och byter ut kranarna(?) i badrumen, tvättrumet o köket... Sen ska vi till Falun med Julia på eftermiddan, och under tiden får Isabelle vara hemma hos farmor, det är nog roligare för henne att vara där :)

Jag skulle egentligen på efterkontroll hos en läkare imorron, men det går ju inte eftersom vi ska till Falun då... så den tiden måste bokas om. Sen måste jag försöka få tid på vårdcentralen för o ta bort stygnen nu nån dag också!

Men nu ska jag slösurfa lite innan sovtajm
Hörs sen
KramarKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: