2011-04-04
 21:08:47

Dag 2 - Hur mitt fotointresse började.



Jag tänkte fortsätta med den här lilla listan nurå... så här kommer inlägg nr 2 :)

Jag har nog alltid tyckt att det har varit kul o fota, jag vet inte riktigt när det började...
Först hade jag en vanlig analog kompaktkamera, den har nog funnits med sedan jag var i yngre tonåren och den använde jag mest bara på våra resor. Sen när den gick sönder köpte jag min första digitalkamera, det var nog runt 2003 tror jag - en liten sony blev det då - och det var nog då mitt fotointresse startade på allvar :)  Det blev ju mycket roligare när man fick se resultatet direkt på den lilla lcd-skärmen :)

Mest blev den nog använd på fester och det blev många bilder tagna med den... men tyvärr blev den dränkt i en grogg tillslut :/  Då fick jag en ny digitalkamera - en Nikon - av mina föräldrar när jag fyllde år, men den gick sönder helt plötsligt och helt utan anledning, även nästa Nikonkamera mötte samma öde :S  Kanske är det därför jag inte gillar Nikon så mycket? :)

Sen några år senare köpte jag min första systemkamera, en Canon Eos 350D och då började jag fota ALLT, tyckte det var skitkul när man kunde ställa in allt manuellt, och så gick det ju tusen gånger snabbare o ta en bild också :P Men den gick sönder när vi skulle sätta i minneskortet en gång... :/
Och nu har jag min nya systemkamera, en Canon Eos 450D... Jag älskar den!

Så nu vet ni det haha :P


© Soffiloffis




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: