2014-07-29
 08:24:34

Vårdcentralen...

 
 
I lördags när vi kom hem från Kolmården råkade Isabelle klämma kattens svans i toadörren, så han bet henne på tre ställen på benet och hon blödde jättemycket =/
Nu börjar såren bli inflammerade och hon har jätteont när hon går, så jag ska boka tid på vårdcentralen idag så vi får komma dit o kolla upp det. Jag ringde nyss men dom ringer upp om en kvart ungefär. Hoppas vi får komma dit så snart som möjligt!
 

 
Igår åkte vi till Rusta och Dollarstore, sen bestämde vi oss för att åka o bada. Det var jätteskönt i vattnet nu med, det kändes som man låg i badhusets barnpool för att det var så varmt :)
Pontus var ju jätterädd i början av sommaren när vi badade, han höll sig mest vid strandkanten då, men nu är han nästan den som hoppar i först av alla och är en riktig säl i vattnet :) 
 
Tjejerna börjar bli jätteduktiga o simma, dom har ringen på sej runt magen hela tiden men rör både armar o ben precis som man ska... så till hösten kommer dom nog kunna simma tror jag :)
Pontus försöker simma han med så vi försökte visa honom hur han skulle röra armarna till o börja med :)
 
 
© Soffiloffis


mams
PUBLICERAT: 2014-07-29, 09:54:05

Uch vad otäckt hon kan ju behöva en stelkrampsspruta så ni måste få komma iväg idag.
Idag får vi bil på eftermiddan.

Svar: Ja jag tycker också det är otäckt nu när det börjar bli inflammerat. Tror att stelkrampsprutan ingår i vaccinet dom får när dom är bebisar, men är inte helt säker. Men det borde väl läkaren ha koll på iaf :) Vi fick en tid kl 13.20 idag så vi får se vad som händer... Kram
SoffiloffisKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: