2015-09-20
 00:41:45

Grängesbergs marknad

 
 
Idag vid lunchtid åkte vi in till stan o tog ut pengar eftersom bankomaten här i Grängesberg var trasig. Sen efter det åkte vi hem med bilen o vandrade bort mot Folkets Park för o gå lite på marknaden :)
Det var jättefint väder och mycket folk :)
Efter en stund mötte vi upp mamma, och strax efteråt träffade vi farbror Thomas o hans barn och så kom Ketty och Sören också :)
 
Det blev en del fynd...
Barnen fick leksaker... Pontus hittade minecraftgrejer så dom ville han ju ha, flickorna fick en varsin Frost-barbiedocka och en varsin nalle. För mej blev det en ny plånbok då min gamla håller på o rasar sönder, och Daniel köpte en ny näsring :) Sen blev det lite karusellåkning resten av tiden...
 
Daniel stack iväg hem till Thomas nån gång på eftermiddan så då blev det bara jag, mamma/mormor och barnen kvar. Vi gick runt lite grann och barnen åkte upp resten av sina karusellbiljetter, sen började vi röra oss mot utgången :)
På vägen ut träffade vi Mia och Hampus så vi stod o pratade en stund. Pontus och Hampus lekte för fullt o Pontus halkade omkull i leran två gånger så då var det bara o gå hem.
 
Nu är vi hemma och har haft tvättstugan så vi har sprungit upp o ner i källaren hela eftermiddan o kvällen. Daniel är nere o hämtar upp det sista nu, sen blir det nog läggdags.
 
Hörs sen
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© SoffiloffisKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: