2016-11-30
 07:08:05

Onsdag morgon

© Soffiloffis
 
 
Igår var jag hemma med Julia för hon hade jätteont i magen. Troligtvis är det magmedicinen som spökar, den kan tydligen ge biverkningar som magont, illamående och kräkningar.
 
Sen på eftermiddan hade vi utvecklingssamtal med Pontus. Det går visst ganska bra för honom i både matte och svenska, men han har väldigt svårt att sitta still berättade läraren. Fast det han inte är ensam om sa hon. Sen i slutet av samtalet tummade han och fröken på att han skulle försöka lyssna mer o sitta still på lektionerna :) Hoppas det blir bättre nurå!
 
Och nu är det onsdag, jag ska snart lämna barnen i skolan och sen dra till jobbet.
Hörs sen
Kram
 
 
 


Anonym
PUBLICERAT: 2016-12-01, 11:52:18

Men jösses de börja med matte å sånt redan.
Länge sen en annan gick lekis som de då hette å minns att vi pyssla mycket. Minns du va ni gjorde? Roligt att de går bra :-)
/ Milla

Svar: Ja fast det är på väldigt lätt nivå, dom ska kunna räkna till 20 vid den här terminens slut, och kanske kunna räkna lätta tal som 1+1 och veta hur siffrorna ser ut och så. Lite förberedelse inför skolan tror jag :) Ja vad jag minns så var det bara pyssel och lek som gällde när vi var små. Ja, det känns skönt att det går bra för honom :) /Sofie
Soffiloffis


Madelene Englund
PUBLICERAT: 2016-12-11, 09:09:27 | URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Åh va tråkigt, hoppas det släpper. Så irriterande med olika biverkningar, man vill ha bort 1 sak och biverkningarna ger en 3 sakerKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: