2020-08-20
 13:32:13

Torsdag :)

© Soffiloffis
 
 
Igår möblerade jag om på Pontus rum och han blev helnöjd när han kom hem :) Vi ska skaffa ett sängbord åt honom sen för det har han inte kunnat ha tidigare på grund av platsbrist. Nu har han hur mycket plats som helst om man jämför mot innan :)
 
Sen efter skolan åkte flickorna till kvarte tillsammans med Saga :) Vid 20-tiden ville dom hem så jag åkte upp o hämtade dom. Sen åt dom och pratade en massa om skolan och jämförde scheman och sånt. Strax efteråt var det läggdags. Alla tre somnade ganska direkt för en gångs skull :) Pontus börjar ju tidigare än vanligt och tjejerna slutar senare än vanligt så...
 
Idag har Daniel haft kursdag här i Grängesberg, så han började först kl 8 imorse. Hans truckkort och sånt var på väg på att gå ut så han behövde förnya dom.
Sen började det åska och regna precis när barnen skulle iväg så han skjutsade upp Pontus till skolan och flickorna till bussen.
 
Just nu är han hos Thomas och fixar nånting och sen ska han till jobbet o träna. Han skulle hämta flickorna vid skolan på vägen hem sen när han ändå är i stan :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
 
 
 
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: