2020-02-14
 16:04:00

Mobbingen har följt med hem...

© Soffiloffis
 
 
 
Nu har mobbingen blivit ännu värre, den har även följt med hem.
Tjejerna fick efter mycket tjat skaffa snapchat för att kunna skriva med sin kompis.
 
Det gick några veckor och sen blev dom inbjudna i en "spanskagrupp". Men gruppen verkar ha förvandlats till något helt annat, nu är det en grupp där alla hackar på flickorna, de hånar dem, kallar dem öknamn, skriver taskiga saker, hotar dem med misshandel när de kommer till kyrkskolan, skickar pornografiska bilder och bjuder in folk som är flera år äldre som också hakar på mobbingen. En av tjejerna i klassen är värst, vi kan kalla henne "Gun". Hon är väldigt aktiv med att skriva elaka saker och skrattar och hejar på så fort någon skriver något taskigt om flickorna. Även "Emma" som är 14 år är riktigt elak!
Under studiedagen i onsdags satt de nästan hela dagen och skickade en massa skit om vad dom tycker om flickorna...
 
Flickorna har tagit skärmdumpar av saker som har sagts och visat en av lärarna - Annelie, och hon verkar ta det på allvar. Hon fotade skärmdumparna och sen skickades ett meddelande till föräldrar om att hålla koll på vad som skrivs på sociala medier.
 
Igår skrev Julia i chatten att hon och Isabelle vill prata med Gun imorron (idag), dvs ställa henne mot väggen för att få veta varför hon skriver dessa taskiga saker.
Men när de kom hem idag berättade dom att extraläraren Marie har gått runt som en livvakt runt Gun hela dagen! Ingen har fått komma i närheten av Gun för att prata, för då har extraläraren varit där och skyddat henne. Det visar lite hur mycket Marie och ordinarie läraren Karin bryr sig om mobbingen, inte ett piss. Det är mobbarna som ska skyddas medan man spottar på de utsatta! :(
 
Vettefan vad man ska göra!
Är orolig varje dag när dom går till skolan och nu även på fritiden!
Dom vill vara med i gruppen för att kunna ta skärmdumpar och visa Annelie om dom taskiga personerna skriver något mer.
 


Mams
PUBLICERAT: 2020-02-14, 18:40:17

Hejsan!
Nu undrar jag verkligen vad är det för lärare på Parkskolan som inte lyssnar och tittar på flickornas skärmdumpar så dom får se hur dom blir behandlade.
Vad gör rektorn??? Finns det någon ?
Polisen borde ta tag i det här så här får det inte vara för barn som inte är äldre än 11-12 år.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: