2020-03-31
 22:24:00

Jobbigt...

 
© Soffiloffis
 
 
 
 
I torsdags kväll var det livat i trappen igen. Det var några killar hos granntjejen som förde ett himla oväsen, dom smällde i dörren så det bara ekade i trappen och skrek åt varandra.
En vända hörde jag att dom skrek typ "Hon är här, stäng dörren! Stäng dörren!". Jag blev orolig och kollade i kikhålet och då såg jag en granntant som frågade killarna om allt var okej för hon hade hört rop på hjälp, dom svarade typ att allt var lugnt och sen smällde dom igen dörren än en gång.
 
Sequritas var här o kollade och efter en timme eller nåt kom granntjejen utvinglandes och fick hjälp ner för trappen av en av killarna och granntanten. Tjejen var jättehög och kände knappt igen varken granntanten eller killen. Sen åkte dom iallafall iväg med henne.
 
När allt hade lugnat sig gick jag och flickorna upp och pratade med granntanten, och hon berättade att killarna hade sagt till henne att granntjejen tydligen hade blivit misshandlad av någon så de var oroliga för att hon skulle ligga död i lägenheten och hade tagit sig in på något sätt. Men som tur var var det inte så, så dom bestämde sig för att köra hem henne till hennes mamma.
När vi stod där och pratade kom polisen och ambulansen och bankade på porten. Dock hade ju grannen som sagt åkt då så dom vände i dörren typ...
 
Jag tyckte det var rätt otäckt och barnen var jätteoroliga!
 
Kvällen efter denna händelse, på fredagen alltså, blev det livat igen. Då kom tjejen och knackade på, hon höll i ett dammsugarrör och var livrädd. Hon påstod att hon och hennes kompis hade sett två personer som gick runt med häcksax och knivar här utanför. Dessa hade även lyst med laser in genom hennes fönster och sedan gömt sig nere i källaren. Hon sa att hon hade ringt polisen men dom ville inte skicka ut någon patrull. Kompisen gick runt nere i trappuppgången med en hammare och letade efter knivbärarna och tjejen ryckte till vid minsta lilla ljud från nån av lägenheterna. Båda såg ganska påtända ut och var antagligen bara paranoida. Men dom skrämde upp våra barn ordentligt eftersom dom hörde vad hon sa. Tillslut stack hon och kompisen härifrån iallafall...
 
Det börjar bli sjukt jobbigt, jag fattar inte hur länge det ska få hålla på så här! :(
Hon har legat på behandlingshem i över ett halvår och jag trodde att det skulle bli bättre efter det, men det har snarare blivit tusen gånger värre! Hon verkar vara mer påtänd nu än hon var innan hon åkte iväg!
 
Edit: Justja, hon brukar kasta grus på rutan varje gång hon har tappat bort nyckeln och inte kommer in i porten, minst fyra gånger i veckan. Och på flickornas fönsterbräde ligger just nu en 10x4 cm stor sten! Hade den träffat rutan hade den väl spruckit :(
Suck!
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: