2021-04-21
 15:53:39

Onsdag :)

© Soffiloffis
 
 
 
Igår var jag och Pontus ute nästan hela eftermiddan. Det var ju jättefint väder så bäst att passa på, det ska ju tydligen komma snö imorron så =/
Vi träffade Victoria vid lekparken, hon var på väg nånstans så vi pratade en stund :)  Och lite senare när tjejerna hade kommit hem gick vi till affären och där träffade vi farmor så vi pratade lite med henne också :)
 
Sen på kvällen tog jag o barnen en promenad runt Öraberget. Flickorna ville absolut ha med sig Rocky så vi tog på honom kopplet och gick ut. Han gillar inte riktigt att vara ute och försöker gå hem hela tiden, så igår ville han gå åt motsatt håll så fort vi släppte ner honom så Julia fick bära honom nästan hela vägen :D
 
Idag gick jag o Pontus bort till affären när han hade slutat och sen stannade vi till vid lekparken en stund innan vi gick hem. Men det blåste iskalla vindar så det blev ingen lång stund där.
Flickorna följde med Saga hem efter skolan så dom är där nu, hoppas dom har roligt :)
 
Hörs sen
Kram
 
 


Milla
PUBLICERAT: 2021-04-22, 18:47:43

Nästa gång ni är ute å går i finvädret får du kika förbi. Studsmattan är framplockad å kaffe finna de alltid 😊

Svar: Ja det lär vi göra :) Men jag vet inte riktigt vilket hus ni bor i bara, du kan skriva på fb om du vill så kikar vi förbi :)
Soffiloffis



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: