2021-12-23
 23:06:00

Happy :)

© Soffiloffis
 
 
Imorse åkte jag in till skolan för samtal med läraren, först gick han igenom lite frågor som var med på provet med alla i klassrummet och sen gick vi ut en o en och pratade med honom.
 
Och jag blev godkänd i kursen trots allt :D :D :D
Han sa att jag ju hade klarat alla kapitelprov och inlämningsuppgifter och att han förstod att det blev lite mäktigt när det blev alla kapitel i en smäll. 
Jag var helt inställd på att få läsa om hela kursen i vår så jag ville nästan krama om honom när han sa att jag var godkänd, men jag lät bli haha :P
Så himla skönt att jag är klar nu, för som jag har kämpat med detta!
Jag har till och med drömt mardrömmar om ekvationer på nätterna när det var som värst.
 
Men nu blir det fokus på högskoleprovet längre fram i vår, jag tror jag får öva en massa på matten innan det är dags bara. Men nu fattar jag iaf mycket mer av ekvationer och funktioner än jag gjorde förra gången jag gjorde högskoleprovet :)
 
Efter samtalet åkte jag hem och hämtade Daniel och sen stack vi iväg till Borlänge för o handla julklappar. Det tog ganska många timmar, men jag tror vi har hittat några bra klappar till barnen iaf och så köpte vi ny julgransbelysning också, så nästa år kanske vi slipper reda ut trassel :)
När vi kom hem sen gick jag in i sovrummet och slog in nästan alla paket, jag har några kvar o slå in men jag orkar inte mer just nu. Det tar ju sån tid det med...
 
Pontus har hostat ända sen vi kom hem och för en stund sen sa han att han hade huvudvärk =/
Så vi har bestämt oss för att vi firar jul hemma i år.
Egentligen skulle vi ha firat med mamma o Hans men hellre att vi firar med dom senare när vi alla är friska än att dom blir nersmittade av Pontus förkylning.
 
Ah, snart är det dags o sova
Hörs sen
Kram
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: