2021-03-15
 20:46:49

Måndag

© Soffiloffis
 
 
Häromdagen ringde Julias dietist igen, hon undrade om vi inte hade fått remissen till glukosbelastningen än. Och det hade vi ju inte, så hon skulle prata med någon koordinator på sin avdelning. Dagen efter att jag pratade med dietisten fick vi en remiss till Falun istället, så klockan 7.45 ska vi vara där nästa vecka. Men skönt att den kom tillslut iaf, även om det hade varit bättre om vi hade fått komma till Ludvika istället, det är ju lite närmare.
 
Imorron ska Julia till skolsköterskan för hälsosamtal och tillväxtkontroll. Hoppas det kommer gå bra, men det tror jag nog :)
 
Annars har vi haft tvättid idag. Så det har blivit några vändor ner dit :)
Flickorna har varit med Saga efter skolan så dom kom hem nyss. Pontus sitter o håller på med läxan nu. Snart sovdax för dom.
 
Hörs sen
Kram


Milla
PUBLICERAT: 2021-03-16, 09:38:49

Ush glukosgrejs gjorde ja båda graviditeterna så hemskt. Höll på å spy när de va med Adam. Tur nog va de inget på g. Men är hiskeligt äckligt att dricka.
Är hon dålig tjejen din? Hoppas de går bra när hon ska göra den 😊

Svar: Ja usch, jag tror jag gjorde den med flickorna, minns inte om jag gjorde den när jag väntade Pontus också. Ja det var riktigt vidrigt, och sen att man behöver dricka upp hela den där kannan. Fy sjutton!Nja hon hade förhöjda sockervärden, inte jättemycket men ändå tillräckligt så att dietisten ville att hon skulle göra en sån här glukosbelastning. Får hoppas hon inte har nån diabetes iaf. Ja det ska nog gå bra, det tror jag :)
Soffiloffis



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: