2021-03-25
 09:09:00

Otäck morgon...

Mina älsklingar <3
© Soffiloffis
 
 
Fy sjutton vilken morgon.
Först var Pontus på jättedåligt humör och ville verkligen inte kliva upp, sen ville han verkligen inte klä på sig eller äta frukost. Men tillslut så blev det bra iaf :)
Sen gick han och Isabelle till skolan/bussen, Julia och Daniel är i Falun och gör glukosbelastning idag.
 
Men efter ett tag smsade Julia mig och berättade att deras kompis Saga hade hört av sig till henne och sagt att Isabelle inte hade varit med på bussen! Hon hade sett henne på stationen men sen hade hon bara försvunnit. Då blev jag jätteorolig för hon hade gott om tid på sig för att hinna med bussen när hon gick hemifrån. Jag försökte ringa upp Isabelle flera gånger men hennes telefon tar inte laddning som den ska så jag kom inte fram =/ Saga stannade vid stationen i Ludvika och väntade ifall att Isabelle hade tagit tåget istället. Men sen smsade Daniel och sa att hon inte hade varit med på tåget heller. Oron bara växte allt mer, var sjutton hade hon tagit vägen?!
Jag var på väg ner på byn för att kolla efter henne när Daniel ringde upp mig, då berättade han att Isabelle hade fått skjuts av farmor till skolan. Pjuh, vilken lättnad!
 
Men nu har vi bestämt att Isabelle ska få ta min gamla telefon så man kan nå henne. Det är otäckt när det blir så där!
 
Hoppas bara att Julias glukosbelastning går bra nu och att hon inte har diabetes!
 
Hörs sen
Kram
 


Milla
PUBLICERAT: 2021-03-26, 04:00:43

Åh jösses hoppas de går bra med tösen å tur de inte hänt nåt ❤



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: