2022-08-17
 09:41:00

Onsdag...

 
© Soffiloffis
 
 
 
Igår började barnen skolan igen efter ett härligt sommarlov. Så det var lite tomt här hemma på dagen. Alla tre var helt slut när dom kom hem så dom vilade en stund på eftermiddagen :)
 
Jag registrerade mig på kursen häromdagen så nu har jag fått se upplägget vecka för vecka. Jag lär ha fullt upp kan man väl säga :D  Blir liiite stressad av att se allt man ska hinna med! 
Bara o hoppas på att jag hamnar i bra grupper :)
Jag blir bara mer o mer nervös desto mer det närmar sig...
Men jag har iaf installerat programmen vi kommer använda oss av, det enda som saknas nu är väl busskort, böcker och webbkamera. Men det ska inhandlas sen.
 
Idag har jag varit till tandläkaren med Pontus på morgonen. Jag tänkte först ändra tiden eftersom Daniel går förmiddag denna vecka och jag inte har nån bil, men sen kunde Daniel ta ledigt en stund så det löste sig. Det var en ny tandläkare vi inte har träffat förut och hon verkade vara bra :)
När vi var klara körde jag Pontus till skolan och sen åkte jag hem. Tjejerna hade redan stuckit när jag kom hem, jag var nästan säker på att dom skulle åka med Daniel när han skulle åka till jobbet men dom hade bråttom till skolan verkade det som :)
 
Nu ska jag greja lite här hemma och försöka spela in den där filmen till Clockwork så jag slipper ha det hängades över mig nåt mer.
Hörs sen
Kram
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: