2023-04-27
 07:52:00

Torsdag

© Soffiloffis
 
 
Igår hade jag dugga i Forskningsmetodik och jag var helt säker på att det skulle gå åt skogen eftersom vissa frågor hade flervalsalternativ och man skulle få minuspoäng om man valde för många eller för få svar på de frågorna. Men det gick hur bra som helst, 49 av 50 poäng fick jag :D  Så skönt att det gick vägen :)
 
Efteråt satte vi oss i gruppen och fixade det sista med enkätfrågorna och så skickade vi ut länken så nu är den igång :D
Efter det intervjuade vi varandra för att se hur lång tid varje intervju skulle ta och det verkar ligga någonstans mellan 10-15 minuter beroende på hur långa svar vi får :P
 
Idag och imorron måste jag till Borlänge. Idag har vi handledning i Databassystem, sen efteråt ska vi sitta med gruppen och försöka göra klart datamodellen och imorron har vi en labb i Forskningsmetodik och så ska vi fortsätta med datamodellen efteråt eller spela in redovisnings-film iaf. Sen efter det blir det lite långhelg :D Det ska bli såå härligt!
 
Pontus hade fått in en blyertspenna i benet igår när dom åkte till språkvalet =/ Men det hade gått bra som tur var. Han har nationellt prov idag, hoppas det kommer gå bra för honom.
 
Hörs sen
Kram
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: