2023-06-08
 15:22:00

Onsdag o Torsdag...

 
Har ingen nytagen bild så här kommer två på barnen som togs för några år sedan :)
© Soffiloffis
 
 
 
Igår hade flickorna avslutningsmiddag i skolan, så Daniel körde in dom till stan medan jag skickade iväg Pontus till skolan. Han slutade sexan, så till hösten blir det högstadiet för honom. Hoppas han kommer trivas på Lorens sen :) 
 
När Daniel kom tillbaks gick vi till Parken och tittade på skolavslutningen. Det var fullsmockat med folk så vi stod utanför scenen och pratade med Ylva, Victoria och Rickard och lyssnade på barnen som sjöng, sen kom Peter och hans dotter förbi några gånger också. 
 
Efteråt gick vi till affären och lite senare på kvällen åkte vi in till stan och inte så långt efter att vi hade kommit dit ville flickorna bli hämtade så då plockade vi upp dom och åkte hem igen :)
 
Idag på förmiddagen hade tjejerna skolavslutning. Men dom hade sin avslutning tillsammans med lärarna och sen var det utspring kl 12. Så medan dom var inne i skolan åkte vi hem till mamma o Hans och fixade deras brevlåda och sen var vi där tills det var dags för utspringet. Daniel somnade en stund, han hade ju jobbat inatt så han var svintrött.
 
Nu har vi kommit hem igen. Daniel ligger o sover inför kvällens nattskift och jag tänkte snart dra med mig barnen och gå ut och fota. Jag har inte fotat på typ ett år, har inte riktigt haft tid, så det blir spännande o se hur det går :P  
Nej, men det blir nog säkert jättekul :)
 
Hörs sen
Kram
 
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: