2009-05-17
 21:09:48

Söndag...

Hämtade barnen vid halv 4 ungefär, och sen när vi kom hem stannade vi kvar ute i trädgården eftersom det var så fint väder =) Så nu har vi varit där hela eftermiddan tillsammans med Ylva o hennes familj =)
Isabelle låg och sov ett tag på en filt på gräsmattan först, men hon råkade bli väckt så hon blev på lite dåligt humör ett tag..

Sen fick dom gunga lite, och efter ett tag hittade alla barnen en tunna med vatten som dom har stått o plaskat i tills vi gick in =) Kom in alldeles nyss, och vi la precis in barnen i sängarna... Vi måste snart byta ut spjälsängarna mot växasängar istället, för dom har börjat försöka klättra ur sängarna dom har nu... Skulle ju inte va så kul om dom ramlar ur.. =/

Såg på Robinson för ett tag sen, tycker det var synd att Lucas åkte ut, började gilla honom mer och mer... Får hoppas att Blomman och Anna blir kvar till slutet iaf!

Tror jag ska kolla på film nu strax.. Och då får det bli den här:


The Uninvited


Här kommer lite bilder från dagen =)


En sur Isabelle


Julia gungar och har skitkul =)


Systrarna bus =)


ketty
PUBLICERAT: 2009-05-17, 22:25:16

Jag älskar när jag kan titta på mina älskade barnbarn, en stund på kvällen, jättebra bilder.

kram farmor


milla
PUBLICERAT: 2009-05-17, 22:30:58 | URL: http://trudilutt.blogg.se/

Va fina dom är dina små damer :)

Igår va det rätt lungt. Käka grillat å paj å grejer å bada tunna. Kolla melodifestivalen å så blev det bada.

Idag har det fixats mä lite ved på gården, va te päron å käka mina fångade regnbågar idag. Gött. Så nu har vi nyss badat tunna (3:e dan irad) in för att äts litet kvällsmål. Sen blir det en liten badning till å sen in å ev kolla teve eller sova. Jobbar eftermidda så :)KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: