2010-04-13
 18:17:22

Ont i magen!!

Imorse vaknade jag tjugo över sju.
Jag hade skitont i magen när jag vaknade, kunde knappt gå ordentligt, och det har hållit i sig hela dagen :(
Men då var det iaf bara o stressa ner och klä på mig, sminka mig o käka frukost innan jag var tvungen att åka till skolan :)
Hann dit i tid iaf, skönt!
Så idag hade jag religion, i slutet av lektionen skulle vi se film men det fanns inget ledigt klassrum med fungerande video så det blir framskjutet till nästa vecka.

Efter skolan åkte jag bort till BVC och väntade på Daniel, Ketty o flickorna.
Tal- och språkbedömningen hade gått bra, så nu ska dom inte tillbaks till BVC förrän dom är fyra år :)
Dom vägdes och mättes iaf, så Isabelle var 94,5 cm lång och vägde 14,9kg och Julia var 92,6 cm lång och vägde 14,8 kg :)

När vi hade stått och pratat där utanför ett tag så åkte jag till Falun.
Och när jag kom fram till specialistmödravården så gick jag fram till en barnmorska som satt där och berättade om mitt magont, så jag skulle komma in till henne igen efter att jag hade varit hos aurorabarnmorskan.

Så när jag var klar hos henne gick jag dit, men då kom det en läkare och pratade med mig istället, hon klämde på magen och ställde en massa frågor. Sen gjorde hon ett ultraljud för att se så allt var bra med bebisen där inne, och det var det som tur var :)

Den sparkade en massa, och jag tyckte det såg ut som det var en pojke! Men vi får se nästa tisdag :)
Efter det fick jag lämna urinprov och så gjorde hon en undersökning för att se så det inte var missfall på gång, men allt såg bra ut så det var ju en lättnad!!Sen berättade hon att det kunde vara nåt med ligamenten, och eftersom jag blev snittad förra gången så kunde det vara nån ihopväxning eller vad hon sa. Aja, det var inget farligt iaf :)
Men jobbigt är det, för jag kan knappt gå ordentligt! Och lyfter jag på fötterna så gör det svinont i magen och strålar ut i ryggen. Hoppas det försvinner snart!!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: