2011-05-13
 20:19:48

Huddinge...Nu är vi äntligen hemma från Huddinge, och allt har gått bra :)

Vi åkte vid 6-tiden på onsdag morgon, och kom fram efter en del felkörningar vid 9.30 ungefär. Då gick vi direkt upp till lasarettet och blev inskrivna. Sen tog dom en massa prover på Isabelle och när allt var klart nån gång på eftermiddan så gick vi ut så tjejerna fick leka i lekparken.

 

 

 

I lekparken :)På torsdagen blev vi väckta tidigt på morgonen av en sköterska, och Isabelle fick duscha i en särskild operationstvål. När vi kom ut från duschen så satt Daniel o Julia och väntade på oss i rummet :)
Sen kom en sköterska in och hämtade oss och så åkte vi ner till röntgenavdelningen och in i ett operationsrum. Väl där sövde dom ner henne. Det såg jätteotäckt ut när hon somnade, hon vägrade lägga sej ner innan, så huvudet bara föll framåt. Men efter det fick vi gå ut o vänta i väntrummet medan dom opererade henne.

Ungefär en kvart senare var det klart så då fick vi gå bort till uppvaket och vänta i ca 2 timmar tills hon vaknade... Sen upp till avdelningen igen och där skulle hon vara helt stilla, vilket var mycket lättare sagt än gjort! Hon ville ju gå ut till rutchkanan i lekrummet och leka med Julia, så hon var jättearg på oss som inte lät henne göra det :)


Isabelle precis när vi kom upp i rummet igen efter operationen


Idag vaknade vi vid 7-tiden av att Daniel o Julia kom in i rummet :)
Så då gick vi upp o fixade oss och så gick vi ut i lekrummet och var där hela förmiddan.
Lite prover togs på båda tjejerna, sen pratade vi med läkaren och efter det åkte vi hemåt...
Så vid 13 kom vi hem till Ylva där Pontus var, så satt vi där och pratade ett tag innan vi åkte hem :) 


Tjejerna i lekrummet :)

 

Isabelles nalle Gris-Gris som fick följa med henne överallt :)

 


KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: