2014-04-08
 12:13:00

Ett argt inlägg!

 
Usch vad irriterad jag är på försäkringskassan...
Dom har krånglat hur länge som helst med pengarna för Daniels föräldraledighet. Först behövde dom en fullmakt för o kunna sätta in pengarna på mitt konto (som vi har som gemensamt konto) eftersom dom inte skickar utbetalningskort längre, och så fort dom hade fått den så skulle han få pengarna. Fullmakten la jag på postlådan i torsdags för två veckor sen, samma dag som vi fick den. Sen ringde Daniel till dom i onsdags i förra veckan, då hade dom tydligen inte fått in den än så han skulle avvakta till på måndag eller tisdag. Okej, inget o göra bara att vänta...
 
Så ringde han idag och frågade vad sjutton dom höll på med typ. Och tanten kollade i datorn och såg att dom hade fått in den där fullmakten redan i måndags i förra veckan, men så stod det i datorn att dom inte skulle få göra nånting med ärendet förrän den 16 april! WTF?! Varför det?!
Men nu skickade den där tanten ett meddelande till de som hade hand om Daniels ärende och sa åt dom att skynda på, så förhoppningsvis(!) skulle pengarna komma inom 48 timmar!
 
Varför sa kärringen i förra veckan att fullmakten inte hade kommit in, när den faktiskt hade gjort det?!
Snacka om att inte göra sitt jobb :(
Jävla krångel hela ti'n!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: