2016-05-21
 22:15:01

Lördag :)

 
 
Idag på förmiddan gick jag o barnen ut. Flickorna ville så gärna cykla o frågade om inte jag o Pontus kunde följa med. Så då gjorde vi det. Först gick vi till lekparken o sen hade Daniel berättat tidigare att dom hade något framme på byn med fiskedam m.m. så då gick vi dit.
 
Vi gick runt där o sen gick vi över vägen till Daniel som var i garaget. Sen tillbaks, då mötte vi Joey, hans syster o hans mamma. Så Pontus frågade om inte han och Joey kunde få leka, och det var inga problem. Sen frågade Joeys syster om flickorna fick leka med henne och det var helt okey det med så då gick jag till garaget igen. Daniel var precis på väg därifrån och såg alldeles chockad ut när jag kom ensam.
 
Vi hämtade dom vid halv två. Det var bra tomt när alla tre var borta, annars brukar ju iaf Pontus vara hemma när flickorna är hos kompisar. Men dom hade haft kul iaf o det var ju bra :)
 
Sen åkte vi in till Dollarstore o köpte bogseringslina och när vi kom tillbaks till Grängesberg bogserade vi ner silverfärgade Saaben till garaget, sen var Daniel där under kvällen o försökte fixa turbon, men den är helt slut så nu ska vi försöka hitta en ny sån då =/
 
 
© SoffiloffisKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: