2019-07-25
 14:40:00

Torsdag :)

 
 © Soffiloffis
 
 
 
 
I måndags firade jag o Daniel att vi har varit gifta ett år med att gå ut o äta god mat på China Town :)
Julia tog nån kycklingcurry med stekt ris, Isabelle o Pontus tog hamburgare och jag o Daniel tog en varsin fyra små rätter. Det var gott :)
Sen besiktade Daniel forden i onsdags och den gick igenom. Så på eftermiddan åkte vi till Borlänge så att barnen fick köpa något för pengarna dom har fått. Pontus köpte en Mariomössa och en Minecraftgubbe och Isabelle o Julia la ihop till en popcornmaskin. Alla var nöjda o glada när vi åkte hem därifrån :)
 
Idag på förmiddan åkte vi in till stan och letade present till Morfar, men vi hittade inget så tillslut ringde jag mamma och hon visste inte heller, så det fick bli en blombukett :)
Efter det åkte vi hem till mamma o Hans och åt våfflor. På vägen hem gick vi in på DollarStore o köpte något o dricka, sen när vi kom ut därifrån ringde mamma och frågade om vi var okej för det hade skett en olycka mellan en bil o lastbil. Sen när vi åkte iväg kom det brandbilar och dom verkade leta efter olycksplatsen, och när vi kom till Lyviksberget såg vi två ambulanser som inte heller hittade på dom.
 
Nu ska vi åka o bada, det är görvarmt ute :)
 
Hörs sen
Kram
 
 KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: