2021-04-28
 15:15:00

Onsdag :)

Min lilla bluetooth-högtalare :)
 © Soffiloffis
 
 
 
Igår följde flickorna med Saga hem efter skolan, sen var dom där till 21 då dom fick skjuts hem :) Dom verkade ha haft jättekul med brännboll och andra utomhusspel tillsammans med Sagas bror och hans kompisar :)
 
Från o med nästa vecka kommer tjejerna gå i skolan varannan dag igen och varannan dag blir det distansundervisning. Jag vet inte riktigt vad dom tycker om det, men hoppas det kommer gå bra.
 
Daniel kom nyss hem från jobbet så nu ligger han o vilar lite. Sen när han vaknar ska vi åka o handla och så måste vi till apoteket också.
Pontus sitter o tittar på youtube just nu :)
 
Jag börjar sakta men säkert få tillbaks fotosuget igen. Men ingen av barnen tycker det är särskilt kul att bli fotade längre (dom gömmer sig mest de gånger jag har försökt) så jag får ta kort på andra saker istället. Häromdagen fotade jag min lilla bluetooth-högtalare och lite figurer :)
 
Just ja, jag har fått tid till första delprovet för utbildningen jag vill gå. Så veckan efter att jag fyller år kommer jag skriva provet :) Jag är jättenervös just nu, men håll gärna tummarna för mig då :)
 
Hörs sen
Kram
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: